an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']uffffffffff to nie tylko my z mrowka jestesmy lapozalezne ;) lapki psie sa NAJFFFAJNIJSZE ;) Jest coś, co może z zapaszkiem poduszeczek konkurować... Mianowicie zapach małego szczeniaczka ( i tak mu z pynia pachnie ślicznie):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']uffffffffff to nie tylko my z mrowka jestesmy lapozalezne ;) lapki psie sa NAJFFFAJNIJSZE ;) [quote name='an3czka']Ja i moje najbliższe otoczenie też się przytulamy do Bascowych poduni i uwielbiamy to. Do tego ten cudny zapaszek...:cool3: :loveu: dokladnie :D :oops: A u bokserow ja jeszce uwielbiam ten doleczek, ktory sie tworzy na zgieciu nochala :D U boksia mojej kolezanki, zawsze zbieral sie tam kurz :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 no prosze, wyszlo na to ze wachaczy psich lap jest na Dogo calkiem sporo ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 nie wiem czy powinnam to mowic ale ja jeszcze uwielbiam uszka smierdziuszka i poslanko wygrzanko :oops: :oops: :oops: :oops: :shake: :oops: :oops: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ujawniam się!! Jestem uzależniona od psiego zapaszku...:eviltong: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']nie wiem czy powinnam to mowic ale ja jeszcze uwielbiam uszka smierdziuszka i poslanko wygrzanko :oops: :oops: :oops: :oops: :shake: :oops: :oops: No... a smrodek w autku? A zapaszki spod paszki?:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']No... a smrodek w autku? A zapaszki spod paszki?:evil_lol: na szczescie nie mamy autka ;) a zapaszki spod paszki pod jednym warunkiem ze nie sa zakropione aromatem z drogierii lesnej ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien doberek :buzi: Pstryknij kiedys łapcie Gajki, to zobaczymy czy pod tym wzgledem tez sa podobni :lol: juz ide cykać :cool3: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a):nie wiem czy powinnam to mowic ale ja jeszcze uwielbiam uszka smierdziuszka i poslanko wygrzanko :oops: :oops: :oops: :oops: :shake: :oops: :oops: nie martw sie, nie jestes sama... my Cie rozumiemy ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a):nie martw sie, nie jestes sama... my Cie rozumiemy ;) uf uffffffffffff uffffffffffffffffffffffffff :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']na szczescie nie mamy autka ;) Ależ to bardzi miły zapaszek. Taki...mocny.:lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Ależ to bardzi miły zapaszek. Taki...mocny.:lol: hahaha ja jeszcze zdrazde sekret KOCHAM falafele wiatrem czochrane :d ;) i zabki jak sie spod nich wychylaja w procesie rzebrania zaawansowanego ;) Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 no to ja jeszcze dodam, ze kocham po prostu ten trojkacik na polaczeniu noska i pysia... o to: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kochany, z różowym jęzorkiem!:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia'] rany jaka kichawa imponujaca :D nochalopagusy tez sa naj............... Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 chcialbym sobie poukladac takie puzzle :) Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a):chcialbym sobie poukladac takie puzzle :) Wydrukuj i wytnij :cool3: ;););) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia']no to ja jeszcze dodam, ze kocham po prostu ten trojkacik na polaczeniu noska i pysia... o to: gorszej jakosci ale tez piękny Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 o rany nochalopagusy w natarciu hahahahhahaha Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']gorszej jakosci ale tez piękny moje dwa piekniusie nochalki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Magda, lapecki tez beda? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia']moje dwa piekniusie nochalki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Magda, lapecki tez beda? ;) kurde Gaja mi sie do zdjecia nie chce ustawic z łapkami, popróbujemy jeszcze, narazie zasmiece ci stronke jeszcze jednym ujeciem kichola lady :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kurde Gaja mi sie do zdjecia nie chce ustawic z łapkami, popróbujemy jeszcze, narazie zasmiece ci stronke jeszcze jednym ujeciem kichola lady :eviltong: no nieee! ten nosek jest identyczny jak Tenowy :-o A łapki to najlepiej fotografowac, jak obiekt spi. Nie przbiera wtedy konczynami ;) Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kasiu, a ja ślepota dopiero zauważyłam, że masz śliczny banerek! :crazyeye: :loveu: Quote
Recommended Posts