Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :oops: no tak znowu wyjdzie , ze ja to tylko do AA się nadaję :placz: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops: no tak znowu wyjdzie , ze ja to tylko do AA się nadaję :placz: no cos Ty... nie tylko ;) takze na imprezy nadajesz sie wprost swietnie!!! ;) Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hey Kasiu :multi: Wstawiaj nam tu Tenulka szybciutko :mad: :lol::lol: Quote
Vogue Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 My choc spoznieni rowniez przylaczamy sie do zyczen. Sto lat w zdrowiu i szczesciu. Prosimy o nowe fotki Tenka:lol: Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 przeoczyłam imprezke :oops: Kasiu i my dołączamy się do życzeń .:tort: Następnych cudownych , dłuuugich lat , pełnych szczęścia i miłości .Tenuś ma wspaniały wymarzony domek, gdzie pięknieje z dnia na dzien i jest coraz szczęśliwszy.Ma wspaniałych ,oddanych właścicieli.Ukłony dla Was! wasze zdrowie :drink1::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Alu, dziekuje bardzo :) Grunt ze dotarlas ;) Vogue - bardzo dziekuje i iesze sie ze Cie widze :) DużyCP - witaj w naszych skromnych progach ;) Zapraszamy czesciej! TiT :lol: Quote
grygy Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 łooo a ja jak zwykle spoźniony :placz: Ja Życze Tenusiowi kochanemu, aby kolejne lata spędzone u kochanej rodzinki, były jeszcze wspanialsze od tego poł roku.:loveu: A wszystkim psiakom życze znalezienia tak wspaniałego i kochajacego domku, jaki znalazł Tenuś!!! :drinka: :drinking: :drinka: :drinking: :drinka: :drinking: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Czesc Monisiu :) Zdjecia juz sa :lol: Hello!!! Caluje Was moim jezorkim :buzi: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='grygy']ł Ja Życze Tenusiowi kochanemu, aby kolejne lata spędzone u kochanej rodzinki, były jeszcze wspanialsze od tego poł roku.:loveu: A wszystkim psiakom życze znalezienia tak wspaniałego i kochajacego domku, jaki znalazł Tenuś!!! :drinka: :drinking: :drinka: :drinking: :drinka: :drinking: Grygry - :buzi: Quote
grygy Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 łooooooooo te łapeczki są przekochane!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Te poduszeczki są takie... BAJECZNE! :multi::multi: :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Moniś']Te poduszeczki są takie... BAJECZNE! :multi::multi: :loveu::loveu: mmmm :p Monis :buzi: Quote
Moniś Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a):mmmm :p Monis :buzi: :buzi::buzi::buzi: Quote
AGATA I BRIARD Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 KOCHANY TEN WASZ TEN !!! ;-) NAPRAWDĘ WIDAĆ, ŻE JEST SZCZĘŚLIWY :Dog_run: WIELKIE :klacz: :klacz: :klacz: DLA WAS ZA TO, CO DLA NIEGO ZROBILIŚCIE :klacz: :klacz: :klacz: :Cool!: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Monisiu :) Zdjecia juz sa :lol: Hello!!! qrcze kosa te lapy ala yeti :D ExTrA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Moniś']Te poduszeczki są takie... BAJECZNE! :multi::multi: :loveu::loveu: :modla: :modla: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='AGATA I BRIARD']KOCHANY TEN WASZ TEN !!! ;-) NAPRAWDĘ WIDAĆ, ŻE JEST SZCZĘŚLIWY :Dog_run: WIELKIE :klacz: :klacz: :klacz: DLA WAS ZA TO, CO DLA NIEGO ZROBILIŚCIE :klacz: :klacz: :klacz: :Cool!: Agata, dziekuje :oops: Ten faktycznie jest kochaniutki :) Bylam na Twojej stronie i jestem pod ogromnym wrazeniem Ortona:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kasiu, wybacz, nadrabiamy :-( zdróweczko Tenulka i Twoje oczywiście :drinka: a wogole to dzień doberek :buzi: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Podunie śliczne. Takie gładziutkie i błyszczące. Do wycałowania się nadają. Buziaki dla Tenulka. :iloveyou: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a):qrcze kosa te lapy ala yeti :D ExTrA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :) nooo i jakie sa milutkie w dotylu, mowie Ci :p uwielbiam sie do nich przytulac, co moje najblizsze otoczenie uwaza za zboczenie :roll::oops: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a)::) nooo i jakie sa milutkie w dotylu, mowie Ci :p uwielbiam sie do nich przytulac, co moje najblizsze otoczenie uwaza za zboczenie :roll::oops: uffffffffff to nie tylko my z mrowka jestesmy lapozalezne ;) lapki psie sa NAJFFFAJNIJSZE ;) Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia']:) uwielbiam sie do nich przytulac, co moje najblizsze otoczenie uwaza za zboczenie :roll::oops: Ja i moje najbliższe otoczenie też się przytulamy do Bascowych poduni i uwielbiamy to. Do tego ten cudny zapaszek...:cool3: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Kasiu, wybacz, nadrabiamy :-( zdróweczko Tenulka i Twoje oczywiście :drinka: a wogole to dzień doberek :buzi: Dzien doberek :buzi: Pstryknij kiedys łapcie Gajki, to zobaczymy czy pod tym wzgledem tez sa podobni :lol: [quote name='an3czka']Podunie śliczne. Takie gładziutkie i błyszczące. Do wycałowania się nadają. Buziaki dla Tenulka. :iloveyou: Buziaki zostana przekazane, jak tylko szanowny pies sie obudzi, bo wlasnie zasnal :) Dziekujejy :) Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a)::) nooo i jakie sa milutkie w dotylu, mowie Ci :p uwielbiam sie do nich przytulac, co moje najblizsze otoczenie uwaza za zboczenie :roll::oops: haha, skąd ja to znam...:loveu: Dokładnie tak samo, jeszcze lubię wycałować malutkie podusie...:loveu: Quote
Recommended Posts