Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dziekuja Kasiu!! Jestes wielka:multi: wcale nie... ledwo 163cm wzrostu ;) Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):wcale nie... ledwo 163cm wzrostu ;) To nie tak zle:lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']jak wezmiesz opcje QUOTE na tym poscie, to potem w prawym gornym rogu ramki z cytatek jest takie cus: Wcisnij to i zamiast obrazka, pojawi sie kod. I ten kod musisz skopiowac i wkleic do "Edycji podpisu" w "Panelu Uzytkownika". Musi zadzialac! :):shake: doopa nie wiem co skopiować i gdzie wpisać bo tam mam obrazek banerka :placz: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: doopa nie wiem co skopiować i gdzie wpisać bo tam mam obrazek banerka :placz: Alu, a wciskalas na ten znaczek: A/A on powinien zmienic obrazek na jego kod... Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):Alu, a wciskalas na ten znaczek: A/A on powinien zmienic obrazek na jego kod...mam skopiowany taki dłuuuuuuuuuugi kod , ale w panelu mam banerek i nie wiem czy cały ten kod mam tam wlepić:oops: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):mam skopiowany taki dłuuuuuuuuuugi kod , ale w panelu mam banerek i nie wiem czy cały ten kod mam tam wlepić:oops: tak! caly dlugi kod (zaczyna sie od url i konczy na /url - w nawiasach), wklej i zrob "zapisz zmiany" Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']widze ze sie udalo!!! :D:oops::pi przez moment miałam 2 banerki:evil_lol: Kasiu .....dziękuję ;) Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::pi przez moment miałam 2 banerki:evil_lol: Kasiu .....dziękuję ;) nie ma za co :) Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']Przegladalm sobie stare zdjecia i az sie wzruszylam :placz: Wierzyc mi sie nie chce, ze to ten sam pies Jutro mija dokladnie pół roku odkad zabralismy go ze schroniska... To ten sam pies? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje gratulacje ;) ... A tak w ogóle to dzień dobry Kasiu ;) ... Quote
Hanna R. Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kasiu - TY TO JESTEŚ ZDOLNA !!! To działa kompleksotwórczo na oglądaczy ... Kompleksy normalnie generujesz ! Ja na przykład książkę potrafię napisać :lol: - a banerka nie umiem ... :oops: Ten ci wypiękniał ... Quote
PIKA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia ale TEN wypieknial :crazyeye::loveu: A banerek sliczny :multi: Hanka to może ktoś Ci zrobi? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']To ten sam pies? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje gratulacje ;) ... A tak w ogóle to dzień dobry Kasiu ;) ... Dobry wieczor, Piotrusiu :) Owszem to Ten sam pies :lol: Gratulacje naleza sie jemu - to on wypieknial, nie ja :lol: ;) [quote name='HankaRupczewska']Kasiu - TY TO JESTEŚ ZDOLNA !!! To działa kompleksotwórczo na oglądaczy ... Kompleksy normalnie generujesz ! Ja na przykład książkę potrafię napisać :lol: - a banerka nie umiem ... :oops: Ten ci wypiękniał ... Haniu, ja zawsze marzylam o tym zeby ksiazke napisac...Chociaz nowelke... ;) A kompleksy to akurat moja specjalnosc (nie generowanie ich u nnych, ale wpadanie w nie...) [quote name='PIKA']Teklunia ale TEN wypieknial :crazyeye::loveu: A banerek sliczny :multi: Hanka to może ktoś Ci zrobi? :evil_lol: PIKA, dziekujemy :buzi: A teraz chcialabym wszystkich zaprosic na mala imprezke z okazji tego, ze Tenek mieszka z nami dokladnie pol roku! :) Zdrowko Tena!!!:BIG: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']Gratulacje naleza sie jemu - to on wypieknial, nie ja :lol: ;) O Tobie nawet nie wspominam :cool3: ;) ... A Tenusiowi życzymy sto lat w Waszym domku ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
olcha Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAAAAAAAM :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :cunao: :laola: :beerchug: :knajpa: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Tenusiu jak ten czas szybko leci Twoje zdrówko Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 DZIEKUJEMY!!! :buzi: Tenek niestety wypic nic nie moze, nawet dla towarzystwa, wiec pozwolcie, ze toasty bedzie wznosil psiowymi ciasteczkami :) Quote
PIKA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Za Tenusia i za jego nowy dobry dom, w ktorym bedzie nadal pieknial........ ze szczęścia :cunao::cunao::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A czemu impreza się odbywa beze mnie? :mad: ;) Wielu, wielu lat w tak wspaniałym domku Tenulku!!! :loveu: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moniś napisał(a):A czemu impreza się odbywa beze mnie? :mad: ;) Wielu, wielu lat w tak wspaniałym domku Tenulku!!! :loveu: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: bo nie przyjechalas do nas...:mad: a tak serio, to dziekujemy bardzo :D :buzi: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):bo nie przyjechalas do nas...:mad: a tak serio, to dziekujemy bardzo :D :buzi: No toż czekałam na dworcu i znów nie wyszłaś :mad: Quote
mmbbaj Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kasieńko! Jaka miła okazja! :lol: Za Tenusia i jego wspaniałą rodzinę! Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasieńko! Jaka miła okazja! :lol: Za Tenusia i jego wspaniałą rodzinę! :oops: dzie-ku-je-my :buzi: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kolejnych cudownych miesięcy i lat spędzonych razem z Wami życzą TENkowi Ala , Ozzy i reszta Rodzinki :laola::BIG::tort::BIG::laola::drink1::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kolejnych cudownych miesięcy i lat spędzonych razem z Wami życzą TENkowi Ala , Ozzy i reszta Rodzinki :laola::BIG::tort::BIG::laola::drink1::drink1::drink1: Alu, juz sie martwilam, bo impreza bez Ciebie to nie impreza :lol: Dziekuje za zyczenia Tobie, Ozzulcowi i reszcie Rodzinki :buzi: Quote
Recommended Posts