dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']Przegladalm sobie stare zdjecia i az sie wzruszylam :placz: Wierzyc mi sie nie chce, ze to ten sam pies Jutro mija dokladnie pół roku odkad zabralismy go ze schroniska... niesamowite jak mu Twoje towarzystwo sluzy ;) sliczny baner :loveu: :multi: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cześć Kasiu :multi: To jak z tymi zakupami?;) Gotowa jesteś?;);) Śliczniasty bannerek sobie zrobiłaś :loveu::loveu::loveu::loveu: A fotka porównawcza to rzeczywiście niebo a ziemia :loveu::loveu::loveu: Tenuś miał prawdziwe szczęście :loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cześć Kasieńko Banerek wyszedł Ci piękny - jestem pełna podziwu :p A Tenuś.. mam nadzieję ze tak jak zmienił się jego wygląd, tak również i Tenuś sie zmienił... czyli zapomniał o dawnym smutnym zyciu i jest szczęśliwy i radosny :loveu: Monisiu - chętnie - dziekuję za zaproszenie :multi: To kiedy lecimy na te zakupy? Mam aż 3 magiczne zetony :eviltong: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a): Monisiu - chętnie - dziekuję za zaproszenie :multi: To kiedy lecimy na te zakupy? Mam aż 3 magiczne zetony :eviltong: O jaaaa :multi: To wrócimy aż na 6 wózków :multi::multi::multi::multi: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia'] Dzień doberek Kasieńko i Tenulku :buzi: Banerek jest cudowny :loveu: A porównanie powyżej...no nie da się ukryć...Tenuś wypięknial, sierść ma i bardziej lśniącą i dłuższą, no prawidziwe cudo :loveu: Jesteś wielka :loveu: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dzien doberek, kochane :) olcha, Debe, Moniczko, Madziu, Gosiu - slicznie dziekuje za slowa uznania pod adresem bannerka :) :buzi: Monika - ja na zakupy jestem gotowa od 3 dni :) Tylko Ty cos sie migasz ;) Gosiu - jaj tez mam nadzieje, ze Ten zapomnial o swoim poprzednim zyciu...Bo nie moglo byc latwe :( Niestety kazdy dlugi przedmiot i podniesiony glos powoduja ze kuli sie i ucieka... Moje biedactwo :( Magda - to Ten jest WIELKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ależ skąd, czekałam wczoraj o 15 na dworcu, ale nie wyszłaś po mnie :placz: ;);) Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moniś napisał(a):Ależ skąd, czekałam wczoraj o 15 na dworcu, ale nie wyszłaś po mnie :placz: ;);) och nieeee :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):och nieeee :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: No widzisz :placz::placz: Tyle czekałam, że aż magiczny żeton przymarzł mi do dłoni :placz::placz: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Moniś']No widzisz :placz::placz: Tyle czekałam, że aż magiczny żeton przymarzł mi do dłoni :placz::placz: Monika, zlituj sie :( Czuje sie jak potwor! :placz::oops: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']Monika, zlituj sie :( Czuje sie jak potwor! :placz::oops: No dobrze, dobrze- nic się nie stało :cool3: mam nadzieję, że to się wiecej nie powtórzy :evil_lol::mad: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moniś napisał(a):No dobrze, dobrze- nic się nie stało :cool3: mam nadzieję, że to się wiecej nie powtórzy :evil_lol::mad: oczywiscie ze nie!!! nastepnym razem wyjde po Ciebie z kwiatami :lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):oczywiscie ze nie!!! nastepnym razem wyjde po Ciebie z kwiatami :lol: Cudownie! :multi: Opłacało się wczoraj na darmo czekać! :multi: ;) Czerwone róże mają być! :lol: Quote
Alka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jaki śliczny banerek :loveu: Kasiu ta fota jest ....chwytająca za serce , gdyby nie wy to cóż by sie działo z TENusiem :shake: Przytoczyłam Alicji słowa bo chcę to samo powiedzieć.;) Banerek prześliczny. Łapeczka Tena z lewej strony wygląda jak kwiatek. :loveu: Gratuluję !:thumbs: dla mnie zrobienie banerka to czarna magia:cool3: ... Buziaki dla Was! Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Alka napisał(a):Przytoczyłam Alicji słowa bo chcę to samo powiedzieć.;) Banerek prześliczny. Łapeczka Tena z lewej strony wygląda jak kwiatek. :loveu: Gratuluję !:thumbs: dla mnie zrobienie banerka to czarna magia:cool3: ... Buziaki dla Was! Dziekuje bardzo Alu :) Ja tez robilam banerek po raz pierwszy i wbrew pozorom nie jest to skomplikowane :lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Oprócz czarnej magii związanej z robieniem banerków to najczarniejsza jest wstawianie odsyłacza do galerii:oops::shake: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Oprócz czarnej magii związanej z robieniem banerków to najczarniejsza jest wstawianie odsyłacza do galerii:oops::shake: Alu, prosze bardzo :) Twoj banerek z odsylaczem :) Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :shake: ale ja nie wiem jak to wklepać , żeby u mnie odsyłało a nie u ciebie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Alu nie przejmuj się, mnie banerek robi znajomy i tez nie mam zielonego pojecia na ten temat :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: ale ja nie wiem jak to wklepać , żeby u mnie odsyłało a nie u ciebie ;) jak wezmiesz opcje QUOTE na tym poscie, to potem w prawym gornym rogu ramki z cytatek jest takie cus: Wcisnij to i zamiast obrazka, pojawi sie kod. I ten kod musisz skopiowac i wkleic do "Edycji podpisu" w "Panelu Uzytkownika". Musi zadzialac! :) Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Tenus zrobil bardzo duzy postep i to tylko dzieki tobie Kasiu! Ma szczescie, ze do was trafil. Gratulacje dla Ciebie!!:multi::multi: A banerek super. Ja sierotka nie mam zadnych programow, zeby takie cos zrobic...:oops: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tenus zrobil bardzo duzy postep i to tylko dzieki tobie Kasiu! Ma szczescie, ze do was trafil. Gratulacje dla Ciebie!!:multi::multi: A banerek super. Ja sierotka nie mam zadnych programow, zeby takie cos zrobic...:oops: nie tylko dzieki mnie, nie tylko :) Magda, program GIMP jest darmowy. MOzesz go sobie bez problemu sciagnac :) Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a): Magda, program GIMP jest darmowy. MOzesz go sobie bez problemu sciagnac :) Ooo..... a skad?:lol: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ooo..... a skad?:lol: a stad ;) http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html Quote
Recommended Posts