Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):No dobra, już jadę ;);) Koło 15 powinnam być ;);) A masz złotówe czy wziąć żeton? ;);););) weź koniecznie!!! przeciez nie poswiecimy zlotowki! ;) Alka napisał(a):a tu już był bliski znalezienia....:loveu: Niestety nie tym razem ,póki co zapowiadają opady śniegu ;) Kasiu, Tenuś :buzi: Alu, snieg i co gorsze mrozy do -20 stopni :( Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia'] mooooooj ci Ten! MÓJ :eviltong: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dzień dobry Kasiu :lol: ... Foteczki rewelacja ;) ... Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Kasiu :lol: ... Foteczki rewelacja ;) ... Dzien dobry, Piotrze :) [quote name='madzia18sosnowiec']mooooooj ci Ten! MÓJ :eviltong: :loveu: no, mam na ten temat inne zdanie, ale niech bedzie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Teklunia napisał(a):no, mam na ten temat inne zdanie, ale niech bedzie ;) no dobraaa...niech będzie nasz hihiihihi :eviltong: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Tenus slodziutki!! :loveu::loveu: A jakie zblizenia:lol: Ja tez moge isc z wami na zakupy?:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tenus slodziutki!! :loveu::loveu: A jakie zblizenia:lol: Ja tez moge isc z wami na zakupy?:evil_lol: Magda, ale musisz sie szybko zebrac i przyjechac, bo zaraz sklepy zamykaja... ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, ale musisz sie szybko zebrac i przyjechac, bo zaraz sklepy zamykaja... ;) I koniecznie mieć specjalny żeton! :lol::lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):I koniecznie mieć specjalny żeton! :lol::lol: czyli bedziemy wracac na dwa wozki? to chyba duuuze zakupy sie szykuja ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Teklunia napisał(a):czyli bedziemy wracac na dwa wozki? to chyba duuuze zakupy sie szykuja ;) Na trzy Kasiu na trzy :lol: Skoro będzie nas trzy - to każda po jednym :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):Na trzy Kasiu na trzy :lol: Skoro będzie nas trzy - to każda po jednym :lol::lol::lol: ale ja nie mam magicznego zetonu :( Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Chyba coś przegapiłam bo nic nie łapie z tymi zakupami :oops: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Teklunia napisał(a):ale ja nie mam magicznego zetonu :( No toż ja Ci dam- mam dwa;) Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a):Chyba coś przegapiłam bo nic nie łapie z tymi zakupami :oops: to nic tajemniczego , Gosiu... Umawialysmy sie z Monika na zakupy, co jest o tyle skomplikowane, ze dzieli nas kilkaset km... ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Teklunia napisał(a):to nic tajemniczego , Gosiu... Umawialysmy sie z Monika na zakupy, co jest o tyle skomplikowane, ze dzieli nas kilkaset km... ;) Ależ jakie kilkaset? :placz: Jedyne 120 :lol::lol: Gosiu chcesz isc z nami? :razz: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Katarzyno, a gdzie fotki? :mad: Moj drogi Piotrze! Nie ma nowych fotek, ponieważ ostatnich kilkadziesiąt minut robiłam Tenusiowy banerek. A że miałam z tym doczynienia po raz pierwszy w życiu, zajęło to moją uwagę całkowicie... Pozdrawiam Cię Kasia :lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Przegladalm sobie stare zdjecia i az sie wzruszylam :placz: Wierzyc mi sie nie chce, ze to ten sam pies Jutro mija dokladnie pół roku odkad zabralismy go ze schroniska... Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jaki śliczny banerek :loveu: Kasiu ta fota jest ....chwytająca za serce , gdyby nie wy to cóż by sie działo z TENusiem :shake: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Gabryjella']Śliczny banerek;) A Tenuś cudowny. Gabryjello, slicznie dziekuje za docenienie mojej ciezkiej pracy ;) No i oczywiscie mojego psa :lol: Ciesze sie ze wpadlas :) Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jaki śliczny banerek :loveu: Kasiu ta fota jest ....chwytająca za serce , gdyby nie wy to cóż by sie działo z TENusiem :shake: dziekuje bardzo... :buzi: chyba sie rozplyne :lol: Alu, mnie tez ta fotka wrecz zszokowala... Juz nie pamietalam jak on wygladal :shake: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Gabryjella napisał(a):Wpadam zawsze tylko nic nie pisze;) ojej, czy jestes tak bardzo niesmiala? ;) Quote
olcha Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Tekluniu jaki śliczny bannerek :klacz: :klacz: :klacz: Ja też chcę taki :placz: ale mi to jeszcze zajmie z pół roku ;) Porównanie piorunujące :-o Quote
Recommended Posts