madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia'] Kasiu, jeśli mogę :cool3: tylko u was jakiś czystrzy ten śnieg :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hihi widzę ze zapoczątkowałam zwracanie uwagi na podobne pozy obu psiaków :evil_lol: Oj bliźniaki, bliźniaki- nie da sie zaprzeczyć :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Kasiu, jeśli mogę :cool3: tylko u was jakiś czystrzy ten śnieg :eviltong: to nie wymaga komentarza :D juz chyba nikt nie watpi ze lacza ich wiezy krwi :) bedziemy musialy razem swieta spedzac, zeby rodzenstwa nie rozdzielac :lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Czyżby na dogo powstawał program ,, Zerwane więzy'';) Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czyżby na dogo powstawał program ,, Zerwane więzy'';) hihihi :cool3: Saba PIKI tez odnalazla blizniaczke ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czyżby na dogo powstawał program ,, Zerwane więzy'';) haha chyba tak:lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :cool3: Saba PIKI tez odnalazla blizniaczke ;):shake: a mój Ozzy nadal jedynak :cool3:my z debe też bliźniaczki :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: a mój Ozzy nadal jedynak :cool3: alu my Ozziego adoptujemy jako trzeciego bliźniaka :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):alu my Ozziego adoptujemy jako trzeciego bliźniaka :evil_lol: no oczywiscie! przeciez sa bardzo podobni...:evil_lol: a jak ktos to bedzie kewstionowal, to powieny, ze Ozzy jest tuz po strzyzeniu ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Teklunia napisał(a):no oczywiscie! przeciez sa bardzo podobni...:evil_lol: a jak ktos to bedzie kewstionowal, to powieny, ze Ozzy jest tuz po strzyzeniu ;) no własnie własnie miałam pisać, że on taki wystrzyżony chłopak jest:lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 uuu jak tu sie romatycznie zrobilo :loveu:............ i rodzinnie :lol: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 pewnie ze romantycznie, w koncu zblizaja sie walentynki ;) moja blyskawica z osniezinym nochalem :lol: szperacz :evil_lol: szperacz cd: i jeszcze troche szperania w sniezku :) szpera i szuka, ale wiosny jak nie bylo, tak nie ma :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PIKA napisał(a):uuu jak tu sie romatycznie zrobilo :loveu:............ i rodzinnie :lol: PIKA jak chcesz to Sabe jakos uformujemy na Briardka, w kupie raźniej :eviltong: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):PIKA jak chcesz to Sabe jakos uformujemy na Briardka, w kupie raźniej :eviltong: z molosa chcsze zrobic owczarka? :crazyeye: Powodzenia :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hej Kasiu :multi: Jak tam po zakupkach? ;) Przyjechałaś wózkiem? ;) Złotówa zmarnowana? ;) A sznurki na głowe nie spadły? ;) :buzi: dla Tenulka Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Hej Kasiu :multi: Jak tam po zakupkach? ;) Przyjechałaś wózkiem? ;) Złotówa zmarnowana? ;) A sznurki na głowe nie spadły? ;) :buzi: dla Tenulka hahaha a wiesz, ze jak wieszalam pranie, to przypomnial mi sie Twoj "wypadek" i sie posmialam sama do siebie :lol: na zakupy, z powodu braku towarzystwa, zeszlam tylko do sklepu na dole i przytargalam je w siatce :) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Teklunia napisał(a):hahaha a wiesz, ze jak wieszalam pranie, to przypomnial mi sie Twoj "wypadek" i sie posmialam sama do siebie :lol: na zakupy, z powodu braku towarzystwa, zeszlam tylko do sklepu na dole i przytargalam je w siatce :) hehe ;) to dobrze, miałaś się z czego pośmiać przynajmiej ;) Ale pamiętaj- nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku ;);););) No z jakiego braku :eviltong: Przecież ja cały czas byłam w gotowości :lol::lol: Quote
Hanna R. Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia'] szpera i szuka, ale wiosny jak nie bylo, tak nie ma :roll: Noooooo ! Taaaaak ... Akurat ! Znajdzie ! W nadchodzących dniach wraca ... ZIMA ! :angryy: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooooo ! Taaaaak ... Akurat ! Znajdzie ! W nadchodzących dniach wraca ... ZIMA ! :angryy: to musze powiedziec Tenowi, zeby sie nie wysilal niepotrzebnie :lol: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 jaaaaaaaaaki on ŚLICZNY :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hey Kasiu :multi: Idziemy dziś na zakupy? ;););) :buzi: dla Tenka Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Debe zmartwychwstala!!! :crazyeye: Hurrra :) Moniś, zakupy powiadasz...? To przyjezdzaj i wybierzemy sie gdzies! Czekam!!! ;) Quote
Alka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia'] szperacz cd: szpera i szuka, ale wiosny jak nie bylo, tak nie ma :roll: a tu już był bliski znalezienia....:loveu: Niestety nie tym razem ,póki co zapowiadają opady śniegu ;) Kasiu, Tenuś :buzi: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia'] Moniś, zakupy powiadasz...? To przyjezdzaj i wybierzemy sie gdzies! Czekam!!! ;) No dobra, już jadę ;);) Koło 15 powinnam być ;);) A masz złotówe czy wziąć żeton? ;);););) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia']Debe zmartwychwstala!!! :crazyeye: Hurrra :) Moniś, zakupy powiadasz...? To przyjezdzaj i wybierzemy sie gdzies! Czekam!!! ;) raczej moj skromny duszek nawiedzil dgm :evil_lol: Quote
Recommended Posts