Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
a moze Agata tez obetne??? bedzie kolejny briard krotkowlasy

nie wiem czy by Ci to wybaczyl :-?
przeciaz przynoszenie na tych klakach roznych skarbow do domciu to prawdziwa radosc... mozna popatrzec jak Panstwo sie wsciekaja i sprzataja ;)

a z drugiej strony krotka fryzurka przyciaga wzrok. na ulicy ciagle sie ktos za nim oglada :)

a ja sobie po cichutku pekam z dumy... :wink:

Posted

Olcia napisał(a):
a ja jestem nadal przekonana, ze to bardzo mlodziutki psiak, i juz nie moge sie doczekac zdjec zarosnietego Ten-a

no wiec ja mam takie samo wrazenie...
i czasem ludzie, ktorzy ans zaczepiaja mowia ze to musi byc szczeniaczek :)
chyba musze poprosic jeszcze jednego weta o opinie.

Posted

Teklunia cudnego masz tego potworka :lol: poczekaj już niedługo będzie Ci zarzucał swoją bujną grzywą :P

ps. briardki to chyba mają to do siebie że kochają się bawić skarpetkami ( moj gajek też biegał przez miesiąc w skarpetach, zapalenie :-? ) i szalenie się ciągną na smyczy :P ale jak ich tutaj nie kochać :lol: wygłaskaj go ode mnie i gajka :)

Posted

pewnie ze wyglaszcze:D

a nie kochac sie nie da, masz racje.
jak przyjdzie taka zasliniona, ogromna morda i zacznie sie łasic albo upominac o glaskanie, to az sie cos robi w srodku... :)

Posted

sota36 napisał(a):
Ty niemususz pociuchutko pekac z dumy!!! Ten robi to za Ciebie - duma go rozpiera ze swoich opiekunow, ze wlasnie trafil na Was - ma tego nosa!!!!!
:lol: :lol: i to jakiego :wink:

Posted

Musialam zmiienic poprawnosc postu, bo sie zrobil, co widac w cytacie Ali, niezrozumialy - ale jak sie ma goraczke, to i pisanina nie idzie dobrze. A "dziecka" by sie ucieszyly, ale do maja tuz tuz, a wiadomo =matury - i widzicie - jak ja sie poswiecam!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Musialam zmiienic poprawnosc postu, bo sie zrobil, co widac w cytacie Ali, niezrozumialy - ale jak sie ma goraczke, to i pisanina nie idzie dobrze. A "dziecka" by sie ucieszyly, ale do maja tuz tuz, a wiadomo =matury - i widzicie - jak ja sie poswiecam!!!

siakoś dla mnie był zrozumiały :wink: 8)

Posted

Teklunia napisał(a):
teraz ja nie rozumiem :oops:
co w nim bylo niezrozumialego?

moze i ja zlapalam to chorobsko, bo tez cos ciezko mi sie mysli... :oops:

czyli idzie w sieci :evil: 8)

Posted

Ach - mowie, zem pokrecona ta goraczka - chodzi, ze ten post mial sie znalezc w moim, czyli o Agacie!!! Boze - przeciez nikt nie jest doskonaly! A prawda jest taka, ze jestem chora, mam goraczke, stad te brednie, i zamiast pojsc do lekarza, to dalej pracuje i gnebie te biedne dzieci, czyli m.in. maturzystow, bo niestety, ten egzamin tuz tuz.