Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 oswiadczam, ze teraz dopiero moj zwiazek jest zagrozony!!! TZ sie zezloscil, ze zamieszczam go na forum (i to bez gogli :evil_lol:) bedziecie mnie pocieszac, jak mnie z domu wyrzuci! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 haha i Kasia zdjecie z tz wkleiła i sie skonczyło...gadanie :cool3: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']oswiadczam, ze teraz dopiero moj zwiazek jest zagrozony!!! TZ sie zezloscil, ze zamieszczam go na forum (i to bez gogli :evil_lol:) bedziecie mnie pocieszac, jak mnie z domu wyrzuci!:angryy:oj niech nie próbuje wyrzucać bo Astmana napuszczę i go ...............zaliże na cacy :p Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 cześć Kasieńko Powiedz TZtowi ze zdjecia umieściłaś dla nas - czyli swojej paczki dobrych znajomych..... nie umieściłaś przecież w przepastnym internecie :evil_lol: A zdjątka ... :loveu: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko Powiedz TZtowi ze zdjecia umieściłaś dla nas - czyli swojej paczki dobrych znajomych..... nie umieściłaś przecież w przepastnym internecie :evil_lol: A zdjątka ... :loveu: Gosiek ma rację :lol: A zdjątka rzeczywiście słodziutkie :loveu::loveu: :lol: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']no to zeby wynagrodzic mojemu TZowi te niedoszla zdrade i dac wyraz mojej do Niego wiernosci zamieszcze nasze wspolne zdjecia... Kasiu! niech się TZecik nie złóści bo śliczna z was para! :loveu::loveu: I........ bez gogli wygląda duuuuuuuuuuuuuużo lepiej! :happy1: ;) Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Czesc dziewczynki :buzi: Dziekuje za mile slowa pod naszym adresem (czy tez po prostu pod adresem fotki...;)) Kryzys chyba zazegnany - TZ wspanialomyslnie wybaczyl ;) Malgosiu, ciesze sie ze Ci sie bez gogli podoba, bo On z reguly chodzi...bez gogli ;) Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dzień dobry Kasiu ;) ... Widzę że nic nie będzie z Naszego romansu? :evil_lol: ;) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień dobry Kasiu ;) ... Widzę że nic nie będzie z Naszego romansu? :evil_lol: ;) Aleeee Piotruś się napalił na Kasieńke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Aleeee Piotruś się napalił na Kasieńke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeee tam odrazu napalił :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień dobry Kasiu ;) ... Widzę że nic nie będzie z Naszego romansu? :evil_lol: ;) Dzien dobry, Piotrek :) Coz... Moniś napisał(a):Aleeee Piotruś się napalił na Kasieńke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, Ty mu nie wierz!!! Dopiero co czarowal nasza Dagusie ;) Don Juan jakis z Niego...:cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Teklunia napisał(a):Oj, Ty mu nie wierz!!! Dopiero co czarowal nasza Dagusie ;) Don Juan jakis z Niego...:cool3: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ten typ tak ma :evil_lol: ;) ... Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Eeee tam odrazu napalił :evil_lol: ... No a nie? :evil_lol: Nie ma inne interpretacji :lol: :evil_lol::evil_lol: Teklunia napisał(a): Oj, Ty mu nie wierz!!! Dopiero co czarowal nasza Dagusie ;-) Don Juan jakis z Niego...:cool3: :evil_lol::evil_lol: Może On chce harem założyć? :cool3: :evil_lol::evil_lol: Ciekawe kto padnie następną ofiarą romansów :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Może On chce harem założyć? :cool3: :evil_lol::evil_lol: Ciekawe kto padnie następną ofiarą romansów :evil_lol::evil_lol: Mi tam jedna, którą mam w domu w 100% wystarczy ;) ... Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mi tam jedna, którą mam w domu w 100% wystarczy ;) ... No ja myśle :evil_lol: Bo inaczej to Cię podkabluje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dzień doberek Kasiu, jak tam nasza druga połowa się dziś czuje?Dostaniemy zdjęcia po dobroci :mad: :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mi tam jedna, którą mam w domu w 100% wystarczy ;) ...I to mi sie podoba!!! :p Magda, brat blizniak jest w dobrej formie :) Oto dowod: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']I to mi sie podoba!!! :p Kasiu, z Twojej strony spodziewałem się smutku a nie radości :evil_lol: :evil_lol: ;) ... [quote name='Teklunia']Magda, brat blizniak jest w dobrej formie :) Oto dowod: Skoro w dobrej formie to czemu siedzi? Siły nie ma? :roll: :lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia'] Co za szczęśliwe Złoteczko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Skoro w dobrej formie to czemu siedzi? Siły nie ma? :roll: :lol: alez Piotrze, on pozuje!!! Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Co za szczęśliwe Złoteczko :loveu::loveu::loveu::loveu: Szczesliwe, bo ma snieg :) On kocha zime i zabawy na sniegu - zachowuje sie jak rozbrykany źrebak :p Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia']alez Piotrze, on pozuje!!! Ekhmmm, no tak ... Jak mogłem się nie domyśleć :roll: :evil_lol: ... Quote
Alka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Teklunia'] Kasiu i Tenusiu , witamy Was cieplutko ! Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Alka'] Kasiu i Tenusiu , witamy Was cieplutko ! Witamy Cie, Alu :) Faktycznie cieplutko, bo na termometrze jest 0 stopni i sople leca z dachu jak szalone :D Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Teklunia napisał(a):Witamy Cie, Alu :) Faktycznie cieplutko, bo na termometrze jest 0 stopni i sople leca z dachu jak szalone :DU mnie +1 i kapie z dachu - teraz niebezpiecznie bo zacznie spadać ten śnieg, który tam jest.... :nerwy: Quote
Recommended Posts