madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']Madziu, zaraz nas zaczna podejrzewac, ze cos krecimy z tymi psami i ze tak na prawde, to jest tylko jedek pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahah, myślisz, że się wyda :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):wrazliwy z Ciebie facet, Piotrze ;) No czyż nie wyglądam na wrażliwego? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahahah, myślisz, że się wyda :evil_lol: i dostaniemy bana i nie bedziemy mogly juz nigdy wejsc na Dogo...:placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):No czyż nie wyglądam na wrażliwego? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: jedna fotografia to za malo, zeby to ocenic... potrzebuje wiecej materialu dowodowego... :cool3::cool3::cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):jedna fotografia to za malo, zeby to ocenic... potrzebuje wiecej materialu dowodowego... :cool3::cool3::cool3: Oglądanie większej ilości jest niewskazane :lol: ... Na żywo proponuję :cool3: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):i dostaniemy bana i nie bedziemy mogly juz nigdy wejsc na Dogo...:placz::placz::placz: dobra to ćśśśśś :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oglądanie większej ilości jest niewskazane :lol: ... Na żywo proponuję :cool3: ... no skoro proponujesz...:cool3: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):no skoro proponujesz...:cool3: :evil_lol: Tylko tak po ciiiiiichu, żeby Twój TZ się nie dowiedział :cool3: :evil_lol: ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko tak po ciiiiiichu, żeby Twój TZ się nie dowiedział :cool3: :evil_lol: ;) ... nic nie widziałam nic nie słyszałam, wogóle mnie tu nie było :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko tak po ciiiiiichu, żeby Twój TZ się nie dowiedział :cool3: :evil_lol: ;) ... On i tak jest zazdrosny o Dogomanie, a jeszcze jakby sie dowiedzial ze tu mezczyzni sa, to by mi chyba klodke na kompa zalozyl ;) madzia18sosnowiec napisał(a):nic nie widziałam nic nie słyszałam, wogóle mnie tu nie było :eviltong: Madziu, dzieki za dyskrecje ;) Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):On i tak jest zazdrosny o Dogomanie, a jeszcze jakby sie dowiedzial ze tu mezczyzni sa, to by mi chyba klodke na kompa zalozyl ;) Mam w domu dokładnie to samo :evil_lol: ... To się dobraliśmy :evil_lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):nic nie widziałam nic nie słyszałam, wogóle mnie tu nie było :eviltong: No, i tak ma być :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mam w domu dokładnie to samo :evil_lol: ... To się dobraliśmy :evil_lol: ... ale Ty masz o tyle gorzej, ze tu sa prawie same kobiety i Twoja Polowica ma powody do zazdrosci... :lol: bedziemy sie musieli dobrze ukrywac przed takimi dwoma zandarmami ;) :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):bedziemy sie musieli dobrze ukrywac przed takimi dwoma zandarmami ;) :evil_lol: Damy radę ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 dobra dobra wy tu gadu gadu a reszta na fotki Tenusia czeka :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 O rany ! Kasiu :mad: co ty wyprawiasz !!! No co ??? Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O rany ! Kasiu :mad: co ty wyprawiasz !!! No co ??? ja? jak to? nie rozumiem:shake: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']ja? jak to? nie rozumiem:shake: No chcecie się NA ŻYWO z Piotrkiem ogladać ... Jeszcze tak, żeby TZ sie nie dowiedział ... Chyba, że nieuważnie przeczytałam. Bo ja tak dzisiaj przelotem ...:oops: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No chcecie się NA ŻYWO z Piotrkiem ogladać ... Jeszcze tak, żeby TZ sie nie dowiedział ... Chyba, że nieuważnie przeczytałam. Bo ja tak dzisiaj przelotem ...:oops: myslisz, Haniu, ze to zle? ;) (Jak przeczytalam Twoj post i slowo "Piotrek" pierwszy raz, to nie wiedzialam o co chodzi... Bo moj TZ to tez Piotrek... I cos mi sie nie zgadzalo... Spotkac sie z Piotrkiem za plecami Piotrka :confused:) Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']myslisz, Haniu, ze to zle? ;) (Jak przeczytalam Twoj post i slowo "Piotrek" pierwszy raz, to nie wiedzialam o co chodzi... Bo moj TZ to tez Piotrek... I cos mi sie nie zgadzalo... Spotkac sie z Piotrkiem za plecami Piotrka :confused:) Nooo, wiesz ... Zależy z czyjego punktu widzenia. Bo są trzy ... :p Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 no to zeby wynagrodzic mojemu TZowi te niedoszla zdrade i dac wyraz mojej do Niego wiernosci zamieszcze nasze wspolne zdjecia... Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kasiu czy ty TZa trzymasz na kolanach:roll: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu czy ty TZa trzymasz na kolanach:roll: haha, niestety nie :D chociaz faktycznie - przyjrzalam sie i tak to moze wygladac :lol: tak sie dziwnie usadowilismy po prostu - ja tak ciut za nim... a ze mniejsza jestem, to tak wyszlo ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):haha, niestety nie :D chociaz faktycznie - przyjrzalam sie i tak to moze wygladac :lol: tak sie dziwnie usadowilismy po prostu - ja tak ciut za nim... a ze mniejsza jestem, to tak wyszlo ;):evil_lol::evil_lol: myślałam , ze ty taka Herszt baba;) A TZcik był bez gogli :multi: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pierwsze - śliczne :loveu: Drugie - :p Quote
Recommended Posts