Moniś Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']u mnie na termometrze -2, wiec troszke lepiej... bo przy -1 to juz bym sie chyba zgrzala za bardzo ;) Hejka :multi: U nas - 1. UPAŁ, że hej :eviltong::eviltong::eviltong: Biegamy w krótkich spodenkach :evil_lol: Quote
olcha Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia my z tych samych okolic, a u mnie na termometrze +0,1 Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No coś Ty ! JEBIĄD to wielbłąd. Poprostu. A co to wogóle za skojarzenia są ??? Kasiu ??? haha Haniu bo to są KUDŁATE myśli :lol: takie jak Tenus ;) Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 to jest PIES: czasem zycie PSA jest smutne... czasem cos psa gryzie... czasem PIES musi cos przemyslec, nad czyms sie zadumac... a czasami PIES jest szczesliwy... zdarza sie tez, ze PIES nie wie co sie dzieje dookola ;) (jak go nagle obudza) taki jest PSI los... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia'] czasem zycie PSA jest smutne... czasem cos psa gryzie... taki jest PSI los... haha no tak...ten psi los:eviltong: nic tylko trzeba cały dzień spać i czasami dać się pogłaskać:eviltong: że tak powiem...przerąbane :lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha no tak...ten psi los:eviltong: nic tylko trzeba cały dzień spać i czasami dać się pogłaskać:eviltong: że tak powiem...przerąbane :lol: Magda, a nie denerwowaloby Cie takie zycie? ;) Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Gosiek'] ach jaki słodki misiaczek :loveu: na tym zdjeciu widac mu TO rozowe w nosie :) kiedys chyba u PIKI byla dyskusja nad TYM - czy to glutki czy sluzowka...:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']na tym zdjeciu widac mu TO rozowe w nosie :) kiedys chyba u PIKI byla dyskusja nad TYM - czy to glutki czy sluzowka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pamiętasz :evil_lol: ja mówiłam że to glutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pamiętasz :evil_lol: ja mówiłam że to glutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiec Tenek tez ma glutki :p Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):no wiec Tenek tez ma glutki :p:evil_lol::evil_lol: nooo:p Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']Magda, a nie denerwowaloby Cie takie zycie? ;) haha mnie nie :evil_lol: mnie sie tam podoba taki styl :eviltong: Quote
Moniś Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 anetta napisał(a):Ahhh, moj pluszaczku :iloveyou::buzi: I mój! :loveu::loveu::loveu: :multi: :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 i naaaaaaaaasz :mad: Kasiu wiecej zdjeć z dworku :p wiemy, że marzną ci łapki, no ale wiesz...dla dobra społeczności dogo :mad: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i naaaaaaaaasz :mad: Kasiu wiecej zdjeć z dworku :p wiemy, że marzną ci łapki, no ale wiesz...dla dobra społeczności dogo :mad: Anetta, Moniczka, Madzia - i moj tez ;) :D fotke dam jedna, tak na zaostrzenie apetytu ;) Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia'] O! :crazyeye: Murzynek w futerku briardzika! :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']to jest PIES: czasem zycie PSA jest smutne... czasem cos psa gryzie... czasem PIES musi cos przemyslec, nad czyms sie zadumac... a czasami PIES jest szczesliwy... zdarza sie tez, ze PIES nie wie co sie dzieje dookola ;) (jak go nagle obudza) taki jest PSI los... To opowiadanie mnie wzruszyło :lol: :lol: :evil_lol: ... Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kasiu, a moze obetniesz tak Tenusia??:evil_lol::evil_lol: Reszta fotek super!! I powiem, ze Tenus tez MOJ:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Teklunia']Anetta, Moniczka, Madzia - i moj tez ;) :D fotke dam jedna, tak na zaostrzenie apetytu ;) rooooooooooozochociłaś Kasiu :evil_lol: ps.jaki z niego piękny niedzwiadek :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 nie mogę sie powstrzymać - zauważyłam coś dziwnego :crazyeye: GAJA TEN toż to prawie w 100% takie samo ujęcie :crazyeye::lol: Quote
olcha Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 :crazyeye: bliźniacy jak nic :placz: jakie to wzruszające Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Magda_Miki']Kasiu, a moze obetniesz tak Tenusia??:evil_lol::evil_lol: Reszta fotek super!! I powiem, ze Tenus tez MOJ:evil_lol::evil_lol::loveu: zeby go tak obciac musza mu jeszcze troszke kudelki podrosnac... Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):zeby go tak obciac musza mu jeszcze troszke kudelki podrosnac... Nie obcinaj tak Tenusia bo ... bo ... to już Tenuś nie będzie :shake: :roll: ... Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']To opowiadanie mnie wzruszyło :lol: :lol: :evil_lol: ... wrazliwy z Ciebie facet, Piotrze ;) [quote name='mmbbaj']O! :crazyeye: Murzynek w futerku briardzika! :evil_lol: moze nie murzynek, ale charakter ma czarny na pewno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gosiek']nie mogę sie powstrzymać - zauważyłam coś dziwnego :crazyeye: GAJA TEN toż to prawie w 100% takie samo ujęcie :crazyeye::lol: masz racje! nie ma to jak oko fotografa :lol: Madziu, zaraz nas zaczna podejrzewac, ze cos krecimy z tymi psami i ze tak na prawde, to jest tylko jedek pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts