Moniś Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Teklunia napisał(a):ale ostrzegam, ze taki jego skok, to potrafi powalic na lopatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie szkodzi :evil_lol: ja silna baba jestem :evil_lol: poradze sobie :evil_lol: ;););) Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 I co Tenus juz wywachal wiosne??:razz: Bo nam sie juz ta zima znudzila.....:shake: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):I co Tenus juz wywachal wiosne??:razz: Bo nam sie juz ta zima znudzila.....:shake: Tenus mowi, ze wiosna... nadejdzie jeszcze w tym roku ;) Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosiek'] hihi jaki wielbłąd :cool3: Hahahahhahaa...............nie no to jest dobry komentarz!!:turn-l::turn-l: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Teklunia napisał(a):Tenus mowi, ze wiosna... nadejdzie jeszcze w tym roku ;):multi: hurrra ......czyli jest szansa na ocieplenie ;) za 2 miesiące Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Teklunia napisał(a):Tenus mowi, ze wiosna... nadejdzie jeszcze w tym roku ;) Aha, to rzeczywiscie......:evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Swietne zdjęcia :multi: Teklunia napisał(a):Tenus mowi, ze wiosna... nadejdzie jeszcze w tym roku ;) ale nie w tym tygodniu? :shake: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):Swietne zdjęcia :multi: ale nie w tym tygodniu? :shake: nie sprecyzowal niestety, a teraz spi, wiec nie bede go budzic i wypytywac ;) Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):Swietne zdjęcia :multi: ale nie w tym tygodniu? :shake: Chcialoby sie:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Chcialoby sie:evil_lol::evil_lol: bez przesady, dzis to juz prawie wiosna... ;) tylko -6 za oknem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Teklunia napisał(a):bez przesady, dzis to juz prawie wiosna... ;) tylko -6 za oknem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jutro ma byc -4 toz to upal bedzie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):a jutro ma byc -4 toz to upal bedzie :evil_lol: chyba wyjme letnie ciuszki ;) i wloze napoje do lodowki, zeby sie schlodzily...beda w sam raz do ochlody ;) Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosiek'] hihi jaki wielbłąd :cool3: Hihihi , moje dziecko mówiło JEBIĄD . A więc - ŚLICZNY JEBIĄD ! :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Teklunia']a teraz skocze na Ciebie!!! :diabloti: Przyznaj się, że mu się udało :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Teklunia']Tenus czesto robi wygibasy pozadywanowe (sniezne na przyklad), jednak porusza sie za szybko, aby mozna go obfotografowac ;) Inne wytlumaczenie jest takie, ze Panci raczki na dworze marzna, wiec nie chce jej sie zdjec robic ;) Dzis sie zaparlam i oto efekty... Lece bo chceee... Yeti... jakaaaaaaaaaaaa słodka mordkaaaaaaaa :loveu: ale Kasiu musze ci powiedzieć, że Tenuś pięknieje z dnia na dzień :multi: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Teklunia napisał(a):chyba wyjme letnie ciuszki ;) i wloze napoje do lodowki, zeby sie schlodzily...beda w sam raz do ochlody ;)oj to ja jutro lody zrobię :multi: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oj to ja jutro lody zrobię :multi: :crazyeye: :crazyeye: :stupid: :shake: :shake: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jakaaaaaaaaaaaa słodka mordkaaaaaaaa :loveu: ale Kasiu musze ci powiedzieć, że Tenuś pięknieje z dnia na dzień :multi: Madziu, dziekuje, przekaze mu :lol: Takie slowa to miod na moja dusze :buzi: [quote name='HankaRupczewska']Hihihi , moje dziecko mówiło JEBIĄD . A więc - ŚLICZNY JEBIĄD ! :cool1: Haniu, aj mam nadzieje, ze to nie jest zadne obrazliwe slowo? :evil_lol: Bo tak mi sie jakos skojarzylo...:oops: [quote name='PiotrekJ']Przyznaj się, że mu się udało :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ... achhh... zawsze mu sie udaje :razz: :shake: [quote name='Alicjarydzewska']oj to ja jutro lody zrobię :multi: o i to jest pomysl! :thinkerg: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No coś Ty ! JEBIĄD to wielbłąd. Poprostu. A co to wogóle za skojarzenia są ??? Kasiu ??? Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: :stupid: :shake: :shake::mad:PIKA cóż to za krytyczne gesty :angryy: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No coś Ty ! JEBIĄD to wielbłąd. Poprostu. A co to wogóle za skojarzenia są ??? Kasiu ??? I mnie tez się skojarzyło, ale to akurat pewnie nkogo nie zdziwi :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:PIKA cóż to za krytyczne gesty :angryy: zamatwiam sie o stan Twego umyslu :-( Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No coś Ty ! JEBIĄD to wielbłąd. Poprostu. A co to wogóle za skojarzenia są ??? Kasiu ??? oj brzydkie, Haniu, brzydkie :oops::oops::oops: A tak w ogole to dzien dobry, moi mili! Cieplo dzis na dworze, ze hej! ;) Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cześć Kasiu - oj ciepło bo tylko -1 :lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Gosiek napisał(a):Cześć Kasiu - oj ciepło bo tylko -1 :lol: u mnie na termometrze -2, wiec troszke lepiej... bo przy -1 to juz bym sie chyba zgrzala za bardzo ;) Quote
Recommended Posts