madzia20sosnowiec Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 dobryj wiecier pipol :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 jestem!!! i mam duzo nowych fotek :D zaraz si ebiore za zmniejszanie i troszke Was pomecze :lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Teklunia napisał(a):jestem!!! i mam duzo nowych fotek :D zaraz si ebiore za zmniejszanie i troszke Was pomecze :lol: dawaj, dawaj Kasieńko :loveu: Quote
Magda Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Zobaczymy, czy nas pomeczysz:evil_lol::evil_lol: Dawaj! Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 poszalelismy sobie na dworku :) Ten dostawal malpiego rozumu, byl nie do zarzymania w swoich podskokach :D Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Oj Tenuś, Tenuś- skoczku Ty Kochanyyyyy :loveu::loveu::loveu: Ja już uciekam.. Spokojnej nocki Dobranoc :buzi: Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='Moniś']Oj Tenuś, Tenuś- skoczku Ty Kochanyyyyy :loveu::loveu::loveu: Ja już uciekam.. Spokojnej nocki Dobranoc :buzi: Pa Pa Moniczko! strasznie wczesnie dzis uciekasz :( Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 No narszcie Tenus może robic wygibasy na czym innym niz dywan :multi: Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='PIKA']No narszcie Tenus może robic wygibasy na czym innym niz dywan :multi: Tenus czesto robi wygibasy pozadywanowe (sniezne na przyklad), jednak porusza sie za szybko, aby mozna go obfotografowac ;) Inne wytlumaczenie jest takie, ze Panci raczki na dworze marzna, wiec nie chce jej sie zdjec robic ;) Dzis sie zaparlam i oto efekty... Lece bo chceee... Yeti... Quote
olcha Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Teklunia']poszalelismy sobie na dworku :) Ten dostawal malpiego rozumu, byl nie do zarzymania w swoich podskokach :D Jak ja kocham takie zagięte ogony! To może tylko i wyłącznie oznaczać "królika" Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='olcha']Jak ja kocham takie zagięte ogony! To może tylko i wyłącznie oznaczać "królika" olcha, to pies a nie krolik ;) :evil_lol: przypatrz sie dokladnie ;) Quote
olcha Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 wytężyłam mój wzrok o tak :crazyeye: i nadal rozpędzonego królika widze! Quote
Hanna R. Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Teklunia']Tenus czesto robi wygibasy pozadywanowe (sniezne na przyklad), jednak porusza sie za szybko, aby mozna go obfotografowac ;) Inne wytlumaczenie jest takie, ze Panci raczki na dworze marzna, wiec nie chce jej sie zdjec robic ;) Kasiu - coś mi się wydaje, że po najmniejszej linii oporu się szło ... :shake: Dobrze, że wyrzuty sumienia wypedziły Cię w plener ! :p Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :lol::lol::lol: zaraz mu uszy odfruną :lol::lol: Quote
Moniś Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a)::lol::lol::lol: zaraz mu uszy odfruną :lol::lol: A moze uniosą Go w powietrze :lol::lol::lol: Cześć Tenulku :multi: Czekam na Twoje skokowo-odlotowe foteczki :loveu::loveu: Kasiu, wstawaj juz i wklejaj Złotulka :loveu: U nas dziś tylko - 2 stopieńki :lol: Już dawno nie było tak ciepło ;) Miłego dzionka Kochani! :multi: Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ej......gdzie foty??:mad: Juz minelo pare godzinek, a tu ani widu, ani slychu:shake: Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Teklunia']Tenus czesto robi wygibasy pozadywanowe (sniezne na przyklad), jednak porusza sie za szybko, aby mozna go obfotografowac ;) Inne wytlumaczenie jest takie, ze Panci raczki na dworze marzna, wiec nie chce jej sie zdjec robic ;) Dzis sie zaparlam i oto efekty... Lece bo chceee... Yeti... Kasiu, a czy Tenuś tylko po swoim terenie podwórkowym tak lata, czy w innych plenerach też? Pytam bo widzę teren ogrodzony, a ciekawa jestem czy nie macie problemów z przywołaniem? :cool3: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Dzien dobry wszystkim!!! Nie pisze nic, ani nie wstawiam, bo caly czas ogladam w TV relacje z Katowic... To takie straszne :placz: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu - coś mi się wydaje, że po najmniejszej linii oporu się szło ... :shake: Dobrze, że wyrzuty sumienia wypedziły Cię w plener ! :p no... tego... hmmm... :oops::oops::oops: obiecuje poprawe!!! [quote name='mmbbaj']Kasiu, a czy Tenuś tylko po swoim terenie podwórkowym tak lata, czy w innych plenerach też? Pytam bo widzę teren ogrodzony, a ciekawa jestem czy nie macie problemów z przywołaniem? :cool3: Tenek, biega po wszelkich terenach, jakie ma pod łapami :lol: Z przywolaniem problemow nie ma, ladnie przychodzi i nigdy za bardzo sie nie oddala. Gorzej z chodzeniem na luznej smyczy :shake: Z tym mamy problem, chociaz cwiczymy zawziecie... Fotek z dalszych wojazy nie ma, bo ja jestem leniwa, a nie dlatego, ze z psem jest cos nie tak :oops: ;) Quote
Magda Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Witaj kasiu! Ja tez caly czas siedze przed telewizorem i nie moge juz dluzej tego sluchac:-(:-( Na zdjecia Tenusia poczekamy;) Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Cześć Kasieńko. Wspaniałe fotaski - z wielka przyjemnością obejrzałam Tenusia na snieżku :loveu: Buziaki Gosia Quote
Moniś Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :buzi: Tenulku :buzi: gdzie Ty się podziewasz Złoteczko?:roll: Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 otrzyj mi pysia ze sniegu...:saint1: wiosna, czuje tam wiosne!!!:bigcool: czas na male trzepanko...:megagrin: nie mam uszu, gdzie moje uszy??? moze zaostaly z tylu :hmmmm: jestem dziki, jestem dziki... to jest straaaszne, ze jestem dziiiki ;) a teraz skocze na Ciebie!!! :diabloti: Quote
Moniś Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Teklunia'] a teraz skocze na Ciebie!!! :diabloti: na mnie? :lol: bardzo chętnie kangurku :lol::lol::lol: A uszka pewnie zostały w domku ;););) Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Moniś napisał(a):na mnie? :lol: bardzo chętnie kangurku :lol::lol::lol: A uszka pewnie zostały w domku ;););) ale ostrzegam, ze taki jego skok, to potrafi powalic na lopatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts