Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Moniś napisał(a):A gdzie konkretnie byliście? :lol: wszedzie :lol: zawsze zaczynamy od Rucianego, a potem plyniemy w na polnoc: Mikolajki, Gizycko, Wegorzwo (i inne slczne miejsca po drodze), a potem znowu w dół :) kiedys plywalismy zawsze ok. miesiaca, wiec bardzo dlugo... teraz tyle, ile mamy urlopu :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 a ja to bym chciała tak Tenusia na pożegnanie, bo w końcu całe 9 dni go nie będę widziała :-( Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):wszedzie :lol: zawsze zaczynamy od Rucianego, a potem plyniemy w na polnoc: Mikolajki, Gizycko, Wegorzwo (i inne slczne miejsca po drodze), a potem znowu w dół :) kiedys plywalismy zawsze ok. miesiaca, wiec bardzo dlugo... teraz tyle, ile mamy urlopu :oops: No to już niedaleko mnie - trzeba było wpaść na kawke :lol: Ja osobiście boję się wody tzn. pływania na łódkach, statkach itp. - fobie mam taką :oops: ;) Za to chętnie patrzę jak robią to inni :loveu: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']No to już niedaleko mnie - trzeba było wpaść na kawke :lol: Ja osobiście boję się wody tzn. pływania na łódkach, statkach itp. - fobie mam taką :oops: ;) Za to chętnie patrzę jak robią to inni :loveu: Monis, a skad Ty jestes? :oops: Dagusiu, bedziemy tesknic! :-( Wracaj szybko z mnostwek zdjec :D Tenus Cie zegna (choc bardzo niechetnie, bo nie lubi rozstan...) Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Teklunia']Monis, a skad Ty jestes? :oops: Zambrów - taka mała mieścina... :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Teklunia'] Dagusiu, bedziemy tesknic! :-( Wracaj szybko z mnostwek zdjec :D Tenus Cie zegna (choc bardzo niechetnie, bo nie lubi rozstan...) Tenuś, Ty moje Kochanie :loveu: :loveu: ciocia będzie do Ciebie pisać :p Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tenuś, Ty moje Kochanie :loveu: :loveu: ciocia będzie do Ciebie pisać :p Ciociu kochana, pisz, pisz, pisz!!!!!!! [quote name='Cypryda']Piekny pies. Widac że jest zadowolony Cypryda, bardzo dziekujemy za komplement i za odwiedziny :) Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Moniś napisał(a):Zambrów - taka mała mieścina... :oops: no to faktycznie po drodze od nas na Mazury :) Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):no to faktycznie po drodze od nas na Mazury :) No oczywiście, że tak :lol: 120 km. mam do W-wy :lol: 1,5 h jazdy :lol: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Moniś napisał(a): mam do W-wy :lol: 1,5 h jazdy :lol: no to kiedy bedziesz? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']No oczywiście, że tak :lol: 120 km. mam do W-wy :lol: 1,5 h jazdy :lol: ale Cidobrze, ja do stolicy mam 300km :shake: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):no to kiedy bedziesz? :lol: A tego to już nie wiem :roll: Najlepiej jak najszybciej, żeby Tenulka wymiziać :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']A tego to już nie wiem :roll: Najlepiej jak najszybciej, żeby Tenulka wymiziać :multi: wymiziaj go w takim razie podwójnie, bo też za ciocię Dagusie :loveu: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ale Cidobrze, ja do stolicy mam 300km :shake: Daga, za to w gory masz tak bliziutko, ze tylko pozazdroscic :oops: A te 300 km to raz dwa da sie pokonac... Na ciebie czekam nieodwolalnie w maju :lol: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :buzi: Tenusiu :buzi: Śpij spokojnie :loveu: Dobranoc Kasiu ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, za to w gory masz tak bliziutko, ze tylko pozazdroscic :oops: A te 300 km to raz dwa da sie pokonac... Na ciebie czekam nieodwolalnie w maju :lol: tylko, że ja zadnych sportów zimowych nie uprawiam :oops: a tak chcialam jezdzic na snowboardzie :roll: a czy w maju dam rade przyjechac to jeszcze nie wiem, bo wszytsko zalezy do kiedy maturki beda trwac, ale mysle, ze w czerwcu powinnam tam zawitac :p juz sobie obiecałam ten wyjazd, wiec musze zrealizowac postanowienia :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']wymiziaj go w takim razie podwójnie, bo też za ciocię Dagusie :loveu: i po szóstnie ode mnie i siostry bliźnaiczki ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Tenuś, ale ty jestes rozchwytywany, ty mój słodziaszku :loveu: śpij słodko me ZŁOTKO :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cześć Kasieńko :multi::multi: Śpicie jeszcze? :roll: Tenulku chodź już do Nas :multi: Jest tylu chętnych do wymiziania Ciebie Złoteczko :loveu::loveu: Miłego dzioneczka! :buzi: Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cześć Kasia :multi: Ja widze że Tenik to Dywanowiec jest, ciagle jakies wygibasy na dywanie wyprawia :lol: Quote
Teklunia Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 czesc dziewczeta ;) Piko, Ten faktycznie jest zwierzeciem wielce wygimnastykowanym... pozy przybiera najrozniejsze. i codziennie cwiczy na dywanie :) Magda - Tenek wymiziany, a nawet wycalowany :) Dziekujemy :buzi: Daga - Ciebie juz nie ma na pewno, ale moge Cie chpciaz pozdrowic... Przczytasz po powrocie ;) Monis - dobranoc i dzien dobry :lol: Dopiero teraz dotarla mdo komputera, bo dluuugo dzis sobie pospalam :) Ale teraz juz znikam, bo dzis jade w odwiedziny do mamy. Wiec papa i do wieczora :buzi: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cześć Tenuś :multi: :loveu::loveu: Widzę, że już wróciłeś od Babci ;);) Quote
Recommended Posts