madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 dzień doberek pełny kubełek ( najlepiej kiełbasy :lol: ) jak się miewa mój bliźniak?tak mi tęskno za nim :eviltong: Quote
Alka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ja też się chciałam przywitać z Kasią i Tenkiem - witajcie kochani! Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 oj dziewczyny... jak mi sie milo zrobilo, kiedy zobaczylam ile powitan od rana na mnie czeka :) Macie racje, ze to tak, jakbysmy sie dobrze znaly :) Gosiu kochana -powiem Ci tylko::iloveyou: Daguś - :buzi: dla Ciebie i Oskarka. Monisiu - to, ze krocej nie ma zadnego znaczenia! Liczy sie jakosc a nie ilosc ;) Magda - brat blizniak...spi :D Pewnie sni o tym kubelku kielbasy... :sleep2: Ala - witamy, witamy :buzi: Bardzo milo nastroilyscie mnie na caly dzien :Cool!: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']A ja mam coś dla Tenusia :loveu: :buzi: :loveu::loveu::loveu: jejku, jakie cudne!!!:loveu: dziekuje slicznie, Monis :buzi: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a)::loveu::loveu::loveu: jejku, jakie cudne!!!:loveu: dziekuje slicznie, Monis :buzi: Nie ma za co :buzi: Cała przyjemność po mojej stronie :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Tenek i jego najlepsza przyjaciolka - Pani Pileczka :D Quote
Alka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Moniko, fajna przeróbka :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Alka napisał(a):Moniko, fajna przeróbka :loveu::loveu::loveu: a w ogole to jest pierwsza przerobka jaka Tenek ma! wczesniej nikt mu nie zrobil takiej niespodzianki, nawet ja :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Teklunia']Tenek i jedo najlepsza przyjaciolka - Pani Pileczka :D hihi do twarzy mu z zielonym :loveu: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']:buzi: Łiii i teraz Kasiu powiedz ze Tenek nie zlewa sie z dywanem :evil_lol: Monia - suuuper :multi: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']:buzi: nieskromnie stwierdzam, ze slicznie mojemu kudlaczowi w sepii :) Monika - dziekujemy bardzo :buzi: Gosiu - masz racje, mozna pomyslec, ze to wzorek na dywanie ;) Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Kasia napisał(a): Gosiu - masz racje, mozna pomyslec, ze to wzorek na dywanie ;) A wiesz Kasiu.... tak sobie pomyślałam ze cudownie byłoby gdyby można bylo mieć dywan z podobizną własnego psiaka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gosiek napisał(a):A wiesz Kasiu.... tak sobie pomyślałam ze cudownie byłoby gdyby można bylo mieć dywan z podobizną własnego psiaka :loveu: a ja sobie tak pomyślałam po cichu, że może Kasia miałaby dla nas jakieś nowe foteczki Tenusia :mad: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Gosiek']A wiesz Kasiu.... tak sobie pomyślałam ze cudownie byłoby gdyby można bylo mieć dywan z podobizną własnego psiaka :loveu: pewnie gdzies mozna takie rzeczy zrobic an zamowienie :) skoro robia to na kubkach, koszulkach, czapeczkach, to czemu nie na dywanie? :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']a ja sobie tak pomyślałam po cichu, że może Kasia miałaby dla nas jakieś nowe foteczki Tenusia :mad: cos tam mam w czelusciach dysku twardego :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Teklunia'] Kasiu ile Tenek ma latek?Często zdarza mu się bawić jakimiś zabaweczkami? Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Kasiu ile Tenek ma latek?Często zdarza mu się bawić jakimiś zabaweczkami? w schronisku okreslili go na 5 lat z hakiem... ale nasz wet i wielu roznych psiarzy mowia, ze na pewno ma mniej. ze 2 lata to max... a zabaweczkami bawi sie bez przerwy :) no moze z przerwami na przytulanie - bo to jego najwieksze hobby :D nie zanm drugiego takiego przytulaska, jak Ten :p Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Teklunia napisał(a):w schronisku okreslili go na 5 lat z hakiem... ale nasz wet i wielu roznych psiarzy mowia, ze na pewno ma mniej. ze 2 lata to max... no to gaja jest chyba kilka miesiecy starsza ( ok. 3 latek ma do 4 max.) Teklunia napisał(a): a zabaweczkami bawi sie bez przerwy :) no moze z przerwami na przytulanie - bo to jego najwieksze hobby :D nie zanm drugiego takiego przytulaska, jak Ten :p a ja znam :eviltong: zgadnij kto :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): a ja znam :eviltong: zgadnij kto :eviltong: pomyslmy...:PROXY5: chyba nie siostra blizniaczka - Gajunia? ;) Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Tenulka na razie nie ma, wiec beda inne rzeczy... to moja bawelna na kuchennym stole: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Aleeeeee supcio :multi::multi::multi: Taki puszeczek :lol: Quote
Teklunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Przegladam sobie fotki ktore mam na komputerze i znalazlam tegoroczne wakacje an Mazurach. Milo zobaczyc lato w srodku zimy :) (Chociaz pogode mielismy paskudna - raczej jesienna.) Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ojejjj :loveu::loveu::loveu: Jak cieplutko się zrobiło.. :loveu::loveu: Ja też mam jeszcze sporo fotek z wakacji... :roll: Quote
Recommended Posts