PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):on ma po prostu podejscie do kobiet :lol: wie co zrobic, zeby uzyskac co chce ;) tu sie pokloni, tam usmiechnie, a ja mu dam za to...pelna miche :lol: Za te płaszczenie się, ukłony i uśmiechy to mega giga kostka się należy ;) ... Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 PIKA napisał(a):Ale Tenuś minki robi :evil_lol: ale najbardziej pzypadl mi do gustu z lapeczka :loveu: o to mu wlasnie chodzilo, zeby przypasc do serca :evil_lol: to najlepszy sposob na żebry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 ale siuper zdjęcia TEKLUNIA, a jakie on minki strzela :cool3: :cool3: wiecej slodziaszka poprosze :loveu: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):o to mu wlasnie chodzilo, zeby przypasc do serca :evil_lol: to najlepszy sposob na żebry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oj tak - bo nie ma to jak rozczulić państwa - potem na więcej pozwolą :evil_lol: A Tenuś ma to spojrzenie - oj ma :loveu: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Daga, chyba po raz pierwszy nazwalas mnie "Teklunia" ;) Gosiu - oj ma, ma... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, chyba po raz pierwszy nazwalas mnie "Teklunia" ;) własnie jak przeczytalam swojego posta to sama sie zdziwilam :crazyeye: moze to dla tego, ze nienajlepiej sie dzisiaj czuje :roll: wybacz Kasienko :buzi: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, chyba po raz pierwszy nazwalas mnie "Teklunia" ;) :lol: no proszę - a dopóki się nie przyznałaś jak masz na imię to Ci wszyscy tak pisali :eviltong: Ale lepiej pisać po imieniu, prawda? Tak jakoś przyjaźniej? Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']własnie jak przeczytalam swojego posta to sama sie zdziwilam :crazyeye: moze to dla tego, ze nienajlepiej sie dzisiaj czuje :roll: wybacz Kasienko :buzi: alez ja sie nie gniewam, tylko sie dziwie :buzi: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Gosia - dokladnie :) Wlasnie dopoki nikt nie wiedzial, to bylo normalne i w sumie dalej jest, jesli pisza to osoby, z ktorymi mam "mniejszy kontakt". Ale z Wami na przyklad, to juz tak jakos dziwnie nie pisac po imieniu...:oops: Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia'] Ale uśmiechnięty, zadowolony pysiorek!:lol: Mina szczęśliwego piesia!:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Najfajniejsze są zdjęcia, na których ma wywalony jęzor i takie mokre fafliska:loveu: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 an3czka napisał(a):Najfajniejsze są zdjęcia, na których ma wywalony jęzor i takie mokre fafliska:loveu: mokre fafliska to on ma zawsze :razz: i zareczam ze jest to malo przyjemne przy osobistym kontakcie ;) Quote
Moniś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):mokre fafliska to on ma zawsze :razz: i zareczam ze jest to malo przyjemne przy osobistym kontakcie ;) Doo wszystkiego idzie się przyzwyczaić :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 WITAM najlepszą kucharzącą na DG - oraz Tena ( przy okazji - hihihi ) :cool1: Quote
an3czka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):mokre fafliska to on ma zawsze :razz: i zareczam ze jest to malo przyjemne przy osobistym kontakcie ;) Eee tam. Przesadzasz:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']WITAM najlepszą kucharzącą na DG - oraz Tena ( przy okazji - hihihi ) :cool1: o rany Haniu, czy ja dobrze widze:crazyeye: nie przejezyczylas sie? oczywiscie witamy serdecznie i cieszymy sie ze wstapilas z wizyta :lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Kasiu , trzepałaś dywanik :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']o rany Haniu, czy ja dobrze widze:crazyeye: nie przejezyczylas sie? oczywiscie witamy serdecznie i cieszymy sie ze wstapilas z wizyta :lol: A co ??? Zrobiłam jakiegos ortograficznego błęda ??? :p Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A co ??? Zrobiłam jakiegos ortograficznego błęda ??? :p byka w Twoim wykonaniu, to ja chyba nigdy nie widzialam :lol: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Kasiu , trzepałaś dywanik :lol: :lol: :lol: alez Alu, to moj pies! ;) nie widzisz? :lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):alez Alu, to moj pies! ;) nie widzisz? :lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trochę podobny deseń ;) więc uwierzę :lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzień dobry Kasiu [quote name='Teklunia']Gosia - dokladnie :) Wlasnie dopoki nikt nie wiedzial, to bylo normalne i w sumie dalej jest, jesli pisza to osoby, z ktorymi mam "mniejszy kontakt". Ale z Wami na przyklad, to juz tak jakos dziwnie nie pisac po imieniu...:oops: Tak - dokładnie tak samo myślę - jak się ma z kimś mniejszy kontakt (albo sie nie wie jak ma na imię a głupio pytać :oops:) to normalne pisanie po niku ale jak się z kimś człek zżył to potem.... nie pasuje nie pisać po imieniu, prawda? Bo to tak jakoś bezosobowo w tym przypadku by było :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzieńdoberek :multi: [quote name='Gosiek'] Tak - dokładnie tak samo myślę - jak się ma z kimś mniejszy kontakt (albo sie nie wie jak ma na imię a głupio pytać :oops:) to normalne pisanie po niku ale jak się z kimś człek zżył to potem.... nie pasuje nie pisać po imieniu, prawda? Bo to tak jakoś bezosobowo w tym przypadku by było :lol: Gosiu zgadzam się z Tobą. A fakntem jest, że jak się z kimś mniej "urzęduje" to raczej nick'ów się używa, ale jak po imieniu to wszystko wydaje się takie ... nie wiem jak to opisać ... jakbyśmy się znali wiele lat :oops: Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzień dobry Kasiu :buzi: Cytat: Napisał(a) Gosiek Tak - dokładnie tak samo myślę - jak się ma z kimś mniejszy kontakt (albo sie nie wie jak ma na imię a głupio pytać :oops:) to normalne pisanie po niku ale jak się z kimś człek zżył to potem.... nie pasuje nie pisać po imieniu, prawda? Bo to tak jakoś bezosobowo w tym przypadku by było Ja mimo tego, że nie obcuję z Wami tak długi czas również nie wyobrażam sobie zwracać się do Was po nicku. Po imieniu jest jakoś tak bardziej... rzeczywiściej.. :multi: Mam nadzieję, że nie macie mi za złe.. :oops: Buziaczki dla Tenulka :buzi: I miłego dzioneczka! Quote
Recommended Posts