Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Moniś napisał(a):Grunt, że jest jęzorek :eviltong: Będzie czym całować :cool1: ;);) masz swieta racje :p:p:p:p:p:p:p Quote
Moniś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Alka napisał(a):Witamy, witamy :multi: , a czemuż to Pańcia zakryła Tenusiowi oczęta?;) Pewnie się bała, że Tenuś urzeknie nas swoim pięknym spojrzeniem :lol::lol: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Alka napisał(a):Witamy, witamy :multi: , a czemuż to Pańcia zakryła Tenusiowi oczęta?;) oczeta pokazujemy tylko za dodatkowa oplata :cool1: ;) Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']oczeta pokazujemy tylko za dodatkowa oplata :cool1: ;) No to przesyłamy masę słodkich buziaczków i w takim razie prosimy o Tenusia z oczkami. Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Alka']No to przesyłamy masę słodkich buziaczków i w takim razie prosimy o Tenusia z oczkami. no Alu, za taka oplate, to: jedno oczko (morda taka poczochrana, bo przed chwila tarzala sie po podlodze :lol:) drugie oczko Quote
an3czka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 To ja przesyłam moc buziaczków i poproszę o oba oczka na raz!:cool3: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='an3czka']To ja przesyłam moc buziaczków i poproszę o oba oczka na raz!:cool3: an3czko, jeszcze nie opracowalam takiej metody, zeby mi sie udalo oba oczka na raz ufocic :oops: chyba ze ma zwiazane wloski, ale tego nie lubi... za to specjalnie dla Ciebie ukłon :) Quote
Moniś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia'] prawdziwy dżentelmen :cool1: :multi: Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']an3czko, jeszcze nie opracowalam takiej metody, zeby mi sie udalo oba oczka na raz ufocic :oops: chyba ze ma zwiazane wloski, ale tego nie lubi... za to specjalnie dla Ciebie ukłon :) ojej, to bardo głęboki ukłon :grin::grin::grin: za oczęta slicznie dziękujemy :buzi: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Alka napisał(a): za oczęta slicznie dziękujemy :buzi: nie moglam sie oprzec Twoim buziakom :) Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Moniś']prawdziwy dżentelmen :cool1: :multi: Monis, ma to po Panu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia'] no proszę proszę mężczyzna pierwsza klasa Cisie trafił ;) kasiu co do fotografowania, to chyba kwestwia przyzwyczajenia, bo bliźniaczka:eviltong: tez miała straszne lęki przed aparatem, dopiero od niedawna sie dziewczyna otworzyła :lol: Quote
an3czka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No! Taki ukłon załatwia wszystko!!:klacz: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hihihi faktycznie głęboki ten ukon :lol: a czemu z taaaakim rozdziawionym pysiem? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 olcha napisał(a):Bo musiał się zębami podeprzeć :lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 no fakt, widać, że się zebichami chłopak podpiera :evil_lol: Kasiu masz jeszcze Tenusia w jakichś "ciekawych pozycjach" :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no fakt, widać, że się zebichami chłopak podpiera :evil_lol: Kasiu masz jeszcze Tenusia w jakichś "ciekawych pozycjach" :eviltong: alez prosze bardzo :) Ten jest mistrzem dziwnych pozycji :lol: tu na przykurczonych łapkach - szykuje sie do skoku :lol: a tu pokazuje swoje wdzieki ;) Quote
an3czka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Teklunia']alez prosze bardzo :) Ten jest mistrzem dziwnych pozycji :lol: a tu pokazuje swoje wdzieki ;) Oj chyba wdzięki się zapodziały w futrze:eviltong: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 an3czka napisał(a):Oj chyba wdzięki się zapodziały w futrze:eviltong: gorzej, znacznie gorzej...:shake: wdzieki Tenus ma wyciete :( Quote
an3czka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ojej:shake: No to faux pas z mojej strony.:oops: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 an3czka napisał(a):Ojej:shake: No to faux pas z mojej strony.:oops: nie przejmuj sie! nic mu nie powiem ;) Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Płaszczyć się przed innymi Tenusiowi każą :shake: ... To mężczyzna jest, ma swoją godność :lol: ... Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): Płaszczyć się przed innymi Tenusiowi każą :shake: ... To mężczyzna jest, ma swoją godność :lol: ... on ma po prostu podejscie do kobiet :lol: wie co zrobic, zeby uzyskac co chce ;) tu sie pokloni, tam usmiechnie, a ja mu dam za to...pelna miche :lol: Quote
PIKA Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ale Tenuś minki robi :evil_lol: ale najbardziej pzypadl mi do gustu z lapeczka :loveu: Quote
Recommended Posts