Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
:D
no to szkoda ze mieszkasz tak daleko... mozna by urzadzic jakies spotkanie tych diabelkow :)
chociaz boje sie pomyslec, co by sie dzialo :wink:

No szkoda, szkoda :( Z drugiej strony to może lepiej - świat mógłby takiego spotkania nie wytrzymać :lol:

Zdjęcia cudowne :loveu:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo dziekujemy za komplementy :D

sota36 - jakbys go znala, to naprawde aparacik :wink: ale przekochany

wlasnie przed chwila sie bawilismy (skarpeta oczywiscie :)) i jestem cala opluta :huh:
nie znam barziej zaslinionego psa :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
bardzo dziekujemy za komplementy :D

sota36 - jakbys go znala, to naprawde aparacik :wink: ale przekochany

w koncu tez ze mna mieszka briard!!! :):)

Posted

sota36 napisał(a):
w koncu tez ze mna mieszka briard!!!

no ba, i to jaki!!!

Tenus nie moze sie doczekac kiedy bedzie mial taka piekna i dluga siersc jak Gutek...(chociaz ja na razie sie ciesze ze tak nie jest - i tak wszystkie smieci sie do niego przyczepiaja :wink:)

Posted

Teklunia napisał(a):
sota36 napisał(a):
w koncu tez ze mna mieszka briard!!!

no ba, i to jaki!!!

Tenus nie moze sie doczekac kiedy bedzie mial taka piekna i dluga siersc jak Gutek...(chociaz ja na razie sie ciesze ze tak nie jest - i tak wszystkie smieci sie do niego przyczepiaja :wink:)

on i z krótką jest przeuroczy :wink:

Posted

ale wciaz jest "nienazarty" mimo ze troche czasu od schroniska juz uplynelo...
chcialby jesc wszystko i o kazdej porze :-?
pomidory, kapusta, surowe ziemniaki, sliwki, w zasadzie wszystko mu smakuje...

swoja droga to zabawny widok - pies jedzacy pomidora :)
no, chyba ze to normalka, tylko ja nigdy nie widzialam ;)

Posted

EEE -krotka to on jest swietny!!!! A faktycznie masz przynajmniej ... czysciej! Nie masz lisci w ... brodzie, patyczkow na brzuszku i piasku na lapkach jest mniej. Nie wiem, czy wiesz, ale przeczytalam gdzies, ze we Francji "sluzbowym" briardom sie kudly specjalnie obcina.

Posted

hm, moze nie wygladalismy w tamtej chwili na szcegolnie zaprzyjaznionych...?
bo uczylismy sie chodzenia na luznej smyczy, co wygladalo tal: dwa kroki - ja stoje jak wmurowana w chodnik a Ten patrzy sie na mnie jak na wariatke - znowu dwa kroki - itd. :lol: :lol: :lol:

Posted

myslalm juz o tym, wiec chyba tzreba bedzie sprobowac...
Ten ma tez inna pasje - uwielbia gryzc smycz :-?
przegryzl juz 2, az teraz kupilam mu cala metalowa ;)
ale i tak probuje sie z nia zmierzyc ;)

no i z taka smycza w paszczy dostaje takiego szczekoscisku, ze ani prosby ani grozby na niego nie dzialaja...
za to wtedy slicznie idzie i sie nie ciagnie ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
swoja droga to zabawny widok - pies jedzacy pomidora :)
no, chyba ze to normalka, tylko ja nigdy nie widzialam ;)
A to zapraszamy do nas. Sabina za pomidroka da się pokroić :fadein: Surowa marchewka, zwłaszcza ta, którą sobie sama z pola zerwie też jest ok. No i pozostałe na polach po wykopkach ziemniaczki... pycha :eating: Nie pogardzi też wisienkami z kompotu :lol:

Posted

:shock: :shock: ja sie przy tej dogomanii przestane sie chyba dziwic czemukolwiek...
moj poprzedni pies - ukochany Boss (ONek) jadal tylko miesko i sucha karme, z udziwnien to tylko pomarancze i jablka...
suchy chleb czy warzywa - nie, to dla niego nie istnialo, kłuło go w zabki ;)

Posted

Pociesze cię, że mój Bugajski to własciwie tylko mięskiem mogłby sie odzywiać. Nie pogardzi również pasztetówką, paróweczką, tudzież inną wędlinką. Ale wszystko inne jest poniżej jego psiej godności :wink:

Posted

Moj za Fete da sie sprzedac - zdrajca rudy!!! A tak poza tym to tez lubi sobie patyczkow podjesc, a potem pancia doweta z nim zasuwa, bo zdarzaja mu sie zapalenia jelitka z tego menu.

Posted

sota36 napisał(a):
A tak poza tym to tez lubi sobie patyczkow podjesc, a potem pancia doweta z nim zasuwa, bo zdarzaja mu sie zapalenia jelitka z tego menu.

a no oczywiscie... takie osobiscie upolowane pysznosci, gdzies na spacerze, pod balkonami itp, to zawsze jest najlepszy przysmak :wink:
chociaz znowu oddam honor Bossowi - on nigdy nie tknal zadnego smiecia z zulicy. Prawdziwy hrabia :D