Alka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 i ptaszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: golabek, zeby nie bylo watpliwosci ;) i Drzewo :cool3: :hmmmm:Wy w tej Warszawie ptaszki dość wypasione macie , ale drzewka lichuteńkie :crazyeye: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ale duzo widzimy.......:eviltong: Sam jezor i troche pychola:evil_lol::evil_lol: Wiecej Tenusia!! Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Alka napisał(a): :hmmmm:Wy w tej Warszawie ptaszki dość wypasione macie , ale drzewka lichuteńkie :crazyeye: bo te ptaszki zywia sie roslinnoscia, wiec zeby sie tak upasc, musialy pozrec drzewa...:roll: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ale duzo widzimy.......:eviltong: Sam jezor i troche pychola:evil_lol::evil_lol: Wiecej Tenusia!! Magda, troche pychola, ale jakiego - oszronionego i zsoplonego! :eviltong: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']Magda, troche pychola, ale jakiego - oszronionego i zsoplonego! :eviltong: Dobra, dobra....... niech ci bedzie:eviltong: Ale nastepnym razem licze na poprawe:mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 olcha, a jednak teoria się potwierdza, że teściowe są wrednymi babskami :evil_lol: :evil_lol: drugiego takiego partnera nie znajdziesz, jeszcze będziesz do nas pisać :lol: :lol: Kasiu, ale sopelek nam się z Tenusiowego pyszczorka zrobił :loveu: a jakie drzewa wypasione w tej wawie macie, podrzuć nam troche takich, bo u nas coś licho wyglądają :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu, ale sopelek nam się z Tenusiowego pyszczorka zrobił :loveu: a jakie drzewa wypasione w tej wawie macie, podrzuć nam troche takich, bo u nas coś licho wyglądają :lol: :lol: :lol: :lol: e tam... takie drzewa to wszedzie sa... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']e tam... takie drzewa to wszedzie sa... jak to wszedzie?? tylko u Oskarka w parku takie rosną :eviltong: Quote
zaba14 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 HeHe to jest drzewo? Fajnie się macie w tej Warszawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biedny Tenuś, aż mnie sie zrobiło zimno brr... Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Dzien dobry, kochani :) Jest tak okropnie zimno, ze juz chyba nigdzie sie dzisiaj nie rusze... Zamarza w nosie :roll: Dobrze chociaz, ze swieci piekne slonko, wiec jak sie siedzi w cieplym pokoju z ciepla kawka, to calkiem przyjemnie wyglada taka zima za oknem ;) Jedno co mnie cieszy (i zaskakuje) to to, ze Tenowi w ogole nie popekaly poduszki na lapkach :) zaba, to jest drzewo! Prosze sie z niego nie nasmiewac :nono: Nawet wielki dab, musi byc kiedys malym dabkiem :lol: Quote
zaba14 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ale ja sie wcale nie smieje :lol: :lol: :lol: fajne... drzewko :P U mnie pod blokiem tez kiedys taki "badyl" stał i chłopcy ucywali go jako slupka od bramki.. ale nie jednemu sie o to oberwało i drzewko wyroslo na dosc spore drzewko... to jeszcze nie koniec :mad: zaniedlugo to nic widziec nie bede :evil_lol: a co do zamarzania w nosie to sie zgadza, masakra :roll: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 to mina superszczesliwego psa, bo glaszcze go pancio :) Rozkosz nad rozkosze - przytulic sie do nogi Pancia i byc drapanym za uszkiem:loveu: Pies jest wtedy baaardzo dumny:cool3: Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Minka Tena mówi wszystko - " jak mi dobrze !":loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No nie :angryy: nie ma mojego postu :angryy: A tyle sie naprodukowałam :angryy: No cóż Kasiu, w takim raze powiem tylko ze cieszą mnie zdjątka Tena z sopelkami..... kiedyś obiecałaś i się z obietnicy wywiązałaś :buzi: Oj faktycznie dobrze w domku posiedzieć - w słonecznym pokoju z ciepłą kawusią w łapkach.... byle jeszcze jutro przetrzymać bo już ponoć te wstretne wielkie mrozy pójdą precz:mad: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 no kto to slyszal! :angryy: zjadac Gosiowe posty :nono: teraz bede sie domyslac bezskutecznie, co tam napisala... ;) Quote
anetta Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Nooo, taki slooodki Tenus do schrupania...:evillaug::sabber: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Teklunia']i Drzewo :cool3: o kurdeeeee:-o to chyba jakieś oszukane zdjęcie, bo byłam ostatnio w warszawie i drzew nie widiełam :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):o kurdeeeee:-o to chyba jakieś oszukane zdjęcie, bo byłam ostatnio w warszawie i drzew nie widiełam :diabloti::evil_lol: pewnie jakąś pestkę wyplułaś i z pestki wyrosło ;) Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']o kurdeeeee:-o to chyba jakieś oszukane zdjęcie, bo byłam ostatnio w warszawie i drzew nie widiełam :diabloti: Madziu! Bo to jest właśnie to jedno jedyne drzewko w Warszwie! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Madziu! Bo to jest właśnie to jedno jedyne drzewko w Warszwie! :evil_lol: ahaaaaaaaaaa :eviltong: no to możliwe że nie widziałam, bo w-wy liznełam tylko kawałek :lol: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 pogoda sprzyja tylko siedzeniu w domciu... znudzony pies moze tylko lezec i lezec i sie nudzic...:shake: w ramach rozrywki czasem przewroci sie na drugi bok albo pożuje skarpete... ale jak dlugo mozna to wytrzymac? :shake: w koncu idzie sprawdzic, czy moze zla zima odchodzi??? chyba nie odchodzi... wiec pies wraca do swoich zajec... ale teraz polozy sie ciut inaczej - to bedzie taka zabawa... Quote
Moniś Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 oj, oj.. Tenuś sie nudzi.. :roll: Dawaj Go do mojego Nodiego, na pewno nie będą mieli czasu na nudę.. :evil_lol: :buzi: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Moniś napisał(a):oj, oj.. Tenuś sie nudzi.. :roll: Dawaj Go do mojego Nodiego, na pewno nie będą mieli czasu na nudę.. :evil_lol: :buzi: a czy Nodus moze juz przyjmowac gosci? nie zaraza juz? ;) Quote
Recommended Posts