Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i ptaszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
golabek, zeby nie bylo watpliwosci ;)

i Drzewo :cool3:

:hmmmm:Wy w tej Warszawie ptaszki dość wypasione macie , ale drzewka lichuteńkie :crazyeye:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):

:hmmmm:Wy w tej Warszawie ptaszki dość wypasione macie , ale drzewka lichuteńkie :crazyeye:

bo te ptaszki zywia sie roslinnoscia, wiec zeby sie tak upasc, musialy pozrec drzewa...:roll:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ale duzo widzimy.......:eviltong: Sam jezor i troche pychola:evil_lol::evil_lol: Wiecej Tenusia!!
Magda, troche pychola, ale jakiego - oszronionego i zsoplonego! :eviltong:

Posted

[quote name='Teklunia']Magda, troche pychola, ale jakiego - oszronionego i zsoplonego! :eviltong:

Dobra, dobra....... niech ci bedzie:eviltong: Ale nastepnym razem licze na poprawe:mad:

Posted

olcha,
a jednak teoria się potwierdza, że teściowe są wrednymi babskami :evil_lol: :evil_lol:
drugiego takiego partnera nie znajdziesz, jeszcze będziesz do nas pisać :lol: :lol:

Kasiu,
ale sopelek nam się z Tenusiowego pyszczorka zrobił :loveu:
a jakie drzewa wypasione w tej wawie macie, podrzuć nam troche takich, bo u nas coś licho wyglądają

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kasiu,
ale sopelek nam się z Tenusiowego pyszczorka zrobił :loveu:
a jakie drzewa wypasione w tej wawie macie, podrzuć nam troche takich, bo u nas coś licho wyglądają

:lol: :lol: :lol: :lol: e tam...
takie drzewa to wszedzie sa...

Posted

Dzien dobry, kochani :)
Jest tak okropnie zimno, ze juz chyba nigdzie sie dzisiaj nie rusze... Zamarza w nosie :roll:
Dobrze chociaz, ze swieci piekne slonko, wiec jak sie siedzi w cieplym pokoju z ciepla kawka, to calkiem przyjemnie wyglada taka zima za oknem ;)
Jedno co mnie cieszy (i zaskakuje) to to, ze Tenowi w ogole nie popekaly poduszki na lapkach :)

zaba, to jest drzewo! Prosze sie z niego nie nasmiewac :nono: Nawet wielki dab, musi byc kiedys malym dabkiem :lol:

Posted

Ale ja sie wcale nie smieje :lol: :lol: :lol:
fajne... drzewko :P
U mnie pod blokiem tez kiedys taki "badyl" stał i chłopcy ucywali go jako slupka od bramki.. ale nie jednemu sie o to oberwało i drzewko wyroslo na dosc spore drzewko... to jeszcze nie koniec :mad: zaniedlugo to nic widziec nie bede :evil_lol:

a co do zamarzania w nosie to sie zgadza, masakra :roll:

Posted

to mina superszczesliwego psa, bo glaszcze go pancio :)

Rozkosz nad rozkosze - przytulic sie do nogi Pancia i byc drapanym za uszkiem:loveu:
Pies jest wtedy baaardzo dumny:cool3:

Posted

No nie :angryy: nie ma mojego postu :angryy:
A tyle sie naprodukowałam :angryy:

No cóż Kasiu, w takim raze powiem tylko ze cieszą mnie zdjątka Tena z sopelkami..... kiedyś obiecałaś i się z obietnicy wywiązałaś :buzi:

Oj faktycznie dobrze w domku posiedzieć - w słonecznym pokoju z ciepłą kawusią w łapkach.... byle jeszcze jutro przetrzymać bo już ponoć te wstretne wielkie mrozy pójdą precz:mad:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
o kurdeeeee:-o

to chyba jakieś oszukane zdjęcie, bo byłam ostatnio w warszawie i drzew nie widiełam :diabloti:
:evil_lol: pewnie jakąś pestkę wyplułaś i z pestki wyrosło ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']o kurdeeeee:-o

to chyba jakieś oszukane zdjęcie, bo byłam ostatnio w warszawie i drzew nie widiełam :diabloti:

Madziu! Bo to jest właśnie to jedno jedyne drzewko w Warszwie! :evil_lol:

Posted

pogoda sprzyja tylko siedzeniu w domciu... znudzony pies moze tylko lezec i lezec i sie nudzic...:shake:

w ramach rozrywki czasem przewroci sie na drugi bok albo pożuje skarpete...

ale jak dlugo mozna to wytrzymac? :shake:
w koncu idzie sprawdzic, czy moze zla zima odchodzi???

chyba nie odchodzi...
wiec pies wraca do swoich zajec... ale teraz polozy sie ciut inaczej - to bedzie taka zabawa...

Posted

Moniś napisał(a):
oj, oj.. Tenuś sie nudzi.. :roll:
Dawaj Go do mojego Nodiego, na pewno nie będą mieli czasu na nudę.. :evil_lol:

:buzi:

a czy Nodus moze juz przyjmowac gosci?
nie zaraza juz? ;)