Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hihihi na pierwszym zdjęciu to Tequilki szukałam :oops: a może takie zestawienie Ten&Osk :lol: :cool3: :cool3: prosze bardzo :) mam nadzieje ze sie polubili :D Quote
Alka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hihihi na pierwszym zdjęciu to Tequilki szukałam :oops: to tak jak ja :oops::oops::oops: Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :modla: kasia wybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz tak mnie tu dawno nie było :shake: wyściskaj tenusia za uszkiem ;) Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::modla: kasia wybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz tak mnie tu dawno nie było :shake: wyściskaj tenusia za uszkiem ;) wybaczam, jesli i Ty wybaczysz :lol: (to samo...) Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Sierść Tena jest taka ... WYMOWNA ! Chciałoby się jej natychmiast dotknąć ! :p Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Sierść Tena jest taka ... WYMOWNA ! Chciałoby się jej natychmiast dotknąć ! :p wymowna :D tak to jeszcze nikt jej nie okreslil... podoba mi sie! :) ale z reguly wielkie jej polacie sa obslinione, wiec z tym dotykaniem, to nie zawsze jest tak przyjemnie :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']dziewczynki kochane, wybaczcie, ale Tenek z ta kitka to chodzil tylko wczoraj i tylko przez jakies 10 minut... Wyraznie mu przeszkadzala, drapal sie, ocieral lebek o sciane:evil_lol: ale zebyscie sie nie gniewaly mam jeszcze jedna nowosc :D Tena w nowej obrozce: = hmmm jaka czerwona pociagajaca obrozka i to nowka!!!!! No, no, no :) Tekluniu - a jak dodkladnie wyglada ta obroza- zainteresowala mnie ona - bo my mamy inna i takowej nie widzialam nigdy. Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops: O jejku :lol::lol: Ja tez yślalam ze to zabaweczka Tena :lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PIKA napisał(a):O jejku :lol::lol: Ja tez yślalam ze to zabaweczka Tena :lol::lol: A to żywy zwierzaczek? :crazyeye: :evil_lol: Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops: :klacz: :klacz: :klacz: :roflt: :roflt: :roflt: :sweetCyb: No wiesz! Mogłaś wybrać mniej roznegliżowane zdjęcie :oops: ! Tekila wygląda tutaj jak takie gumowe zabawki kurczaki (tym bardziej, że ma ucięte jedno skrzydełko :roflt:) Hahaaahahahahahahahhaha TEraz dopiero widze jakiego mam małego psa :loveu: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='sota36']= hmmm jaka czerwona pociagajaca obrozka i to nowka!!!!! No, no, no :) Tekluniu - a jak dodkladnie wyglada ta obroza- zainteresowala mnie ona - bo my mamy inna i takowej nie widzialam nigdy. Jolu, obfoce ją jak sie akumulatorki do aparatu naladuja, ok? :) [quote name='olcha']:klacz: :klacz: :klacz: :roflt: :roflt: :roflt: :sweetCyb: No wiesz! Mogłaś wybrać mniej roznegliżowane zdjęcie :oops: ! Tekila wygląda tutaj jak takie gumowe zabawki kurczaki (tym bardziej, że ma ucięte jedno skrzydełko :roflt:) Hahaaahahahahahahahhaha TEraz dopiero widze jakiego mam małego psa :loveu: to zdjecie strasznie mi sie podobalo, bo wyglada na nim tak niewinniutko i jest taka malenka :loveu: a obciete co nieco, to juz efekt moich bardzo watpliwych zdolnosci, jako grafika komputerowego ;) Do wszystkich, ktorzy wzieki Tequile za zabawke - NO WIECIE!!! poczulam sie kompletnie zdolowana, ze az tak beznadziejnie to zrobilam... ;) Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']prosze bardzo :) mam nadzieje ze sie polubili :D Takie dwa moglyby byc w domu, nie?:evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']Jolu, obfoce ją jak sie akumulatorki do aparatu naladuja, ok? :) to zdjecie strasznie mi sie podobalo, bo wyglada na nim tak niewinniutko i jest taka malenka :loveu: a obciete co nieco, to juz efekt moich bardzo watpliwych zdolnosci, jako grafika komputerowego ;) Do wszystkich, ktorzy wzieki Tequile za zabawke - NO WIECIE!!! poczulam sie kompletnie zdolowana, ze az tak beznadziejnie to zrobilam... ;) :obrazic: :obrazic: :obrazic: JA WAM DAM ZABAWKE! :p Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']prosze bardzo :) mam nadzieje ze sie polubili :D :multi: Jaki fajny fotomontaż! Ale podobni! Troche inny kolorek (ale to zapewne po to, żeby łatwiej rozróżnić :eviltong: ) Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='olcha'] :obrazic: :obrazic: :obrazic: JA WAM DAM ZABAWKE! swietna mina! :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale oni słodziutko ze sobą wyglądają, a fotomontaż świetnie zrobiny, nic nie poznać, że jeden z piesków jest nakładany :lol: :lol: ależ wspaniała niespodzianeczka - dziękuję :buzi: Quote
Kenduś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Chciałam przypomnieć (olcha :diabloti: :angryy: ), że Tekcia ma juz faceta!!! Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale oni słodziutko ze sobą wyglądają, a fotomontaż świetnie zrobiny, nic nie poznać, że jeden z piesków jest nakładany :lol: :lol: ależ wspaniała niespodzianeczka - dziękuję :buzi: ciesze sie ze Ci sie podobalo :) teraz juz musimy ich zapoznac osobiscie :lol: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Kenduś']Chciałam przypomnieć (olcha :diabloti: :angryy: ), że Tekcia ma juz faceta!!! ale czy to jest zformalizowany zwiazek? bo jesli nie, to Tenek stanie w konkury i bedzie walczyl o Tekilke!!! ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']ciesze sie ze Ci sie podobalo :) teraz juz musimy ich zapoznac osobiscie :lol: no tak byłoby super :lol: :lol: Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']ale czy to jest zformalizowany zwiazek? bo jesli nie, to Tenek stanie w konkury i bedzie walczyl o Tekilke!!! ;) Ależ skąd pierwsze słyszę :roll: ! Teklunia uważaj na Tena bo możesz go stracić w takiej nierównej walce :evil_lol: hihihii nie ma to jak robić na dwa fronty Quote
Kenduś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 stawaj do walki Ten :mad: (albo tamten? :roll: :eviltong: ) Quote
Kenduś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='olcha']Ależ skąd pierwsze słyszę :roll: ! Teklunia uważaj na Tena bo możesz go stracić w takiej nierównej walce :evil_lol: hihihii nie ma to jak robić na dwa fronty olcha, Ty się tu teraz nie wypieraj! :nono: Mamy dowody! :czytaj: Quote
Recommended Posts