Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']hihihi na pierwszym zdjęciu to Tequilki szukałam :oops:

a może takie zestawienie Ten&Osk :lol: :cool3: :cool3: prosze bardzo :)
mam nadzieje ze sie polubili :D

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
:modla: kasia wybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz tak mnie tu dawno nie było :shake:
wyściskaj tenusia za uszkiem ;)

wybaczam, jesli i Ty wybaczysz :lol: (to samo...)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Sierść Tena jest taka ... WYMOWNA ! Chciałoby się jej natychmiast dotknąć ! :p wymowna :D
tak to jeszcze nikt jej nie okreslil... podoba mi sie! :)
ale z reguly wielkie jej polacie sa obslinione, wiec z tym dotykaniem, to nie zawsze jest tak przyjemnie :roll: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']dziewczynki kochane, wybaczcie, ale Tenek z ta kitka to chodzil tylko wczoraj i tylko przez jakies 10 minut... Wyraznie mu przeszkadzala, drapal sie, ocieral lebek o sciane:evil_lol:

ale zebyscie sie nie gniewaly mam jeszcze jedna nowosc :D
Tena w nowej obrozce:

= hmmm jaka czerwona pociagajaca obrozka i to nowka!!!!! No, no, no :)
Tekluniu - a jak dodkladnie wyglada ta obroza- zainteresowala mnie ona - bo my mamy inna i takowej nie widzialam nigdy.

Posted

[quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops:

O jejku :lol::lol: Ja tez yślalam ze to zabaweczka Tena :lol::lol:

Posted

[quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops:

:klacz: :klacz: :klacz:
:roflt: :roflt: :roflt: :sweetCyb:

No wiesz! Mogłaś wybrać mniej roznegliżowane zdjęcie :oops: ! Tekila wygląda tutaj jak takie gumowe zabawki kurczaki (tym bardziej, że ma ucięte jedno skrzydełko :roflt:) Hahaaahahahahahahahhaha
TEraz dopiero widze jakiego mam małego psa :loveu:

Posted

[quote name='sota36']= hmmm jaka czerwona pociagajaca obrozka i to nowka!!!!! No, no, no :)
Tekluniu - a jak dodkladnie wyglada ta obroza- zainteresowala mnie ona - bo my mamy inna i takowej nie widzialam nigdy. Jolu, obfoce ją jak sie akumulatorki do aparatu naladuja, ok? :)

[quote name='olcha']:klacz: :klacz: :klacz:
:roflt: :roflt: :roflt: :sweetCyb:

No wiesz! Mogłaś wybrać mniej roznegliżowane zdjęcie :oops: ! Tekila wygląda tutaj jak takie gumowe zabawki kurczaki (tym bardziej, że ma ucięte jedno skrzydełko :roflt:) Hahaaahahahahahahahhaha
TEraz dopiero widze jakiego mam małego psa :loveu:
to zdjecie strasznie mi sie podobalo, bo wyglada na nim tak niewinniutko i jest taka malenka :loveu:
a obciete co nieco, to juz efekt moich bardzo watpliwych zdolnosci, jako grafika komputerowego ;)

Do wszystkich, ktorzy wzieki Tequile za zabawke
- NO WIECIE!!! poczulam sie kompletnie zdolowana, ze az tak beznadziejnie to zrobilam... ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Jolu, obfoce ją jak sie akumulatorki do aparatu naladuja, ok? :)

to zdjecie strasznie mi sie podobalo, bo wyglada na nim tak niewinniutko i jest taka malenka :loveu:
a obciete co nieco, to juz efekt moich bardzo watpliwych zdolnosci, jako grafika komputerowego ;)

Do wszystkich, ktorzy wzieki Tequile za zabawke - NO WIECIE!!! poczulam sie kompletnie zdolowana, ze az tak beznadziejnie to zrobilam... ;)

:obrazic: :obrazic: :obrazic: JA WAM DAM ZABAWKE!

:p

Posted

[quote name='Teklunia']prosze bardzo :)
mam nadzieje ze sie polubili :D

:multi: Jaki fajny fotomontaż! Ale podobni! Troche inny kolorek (ale to zapewne po to, żeby łatwiej rozróżnić :eviltong: )

Posted

Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ale oni słodziutko ze sobą wyglądają, a fotomontaż świetnie zrobiny, nic nie poznać, że jeden z piesków jest nakładany :lol: :lol:
ależ wspaniała niespodzianeczka - dziękuję :buzi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ale oni słodziutko ze sobą wyglądają, a fotomontaż świetnie zrobiny, nic nie poznać, że jeden z piesków jest nakładany :lol: :lol:
ależ wspaniała niespodzianeczka - dziękuję :buzi:
ciesze sie ze Ci sie podobalo :)
teraz juz musimy ich zapoznac osobiscie :lol:

Posted

[quote name='Kenduś']Chciałam przypomnieć (olcha :diabloti: :angryy: ), że Tekcia ma juz faceta!!!

ale czy to jest zformalizowany zwiazek?
bo jesli nie, to Tenek stanie w konkury i bedzie walczyl o Tekilke!!! ;)

Posted

[quote name='Teklunia']ale czy to jest zformalizowany zwiazek?
bo jesli nie, to Tenek stanie w konkury i bedzie walczyl o Tekilke!!! ;)

Ależ skąd pierwsze słyszę :roll: !

Teklunia uważaj na Tena bo możesz go stracić w takiej nierównej walce :evil_lol:

hihihii nie ma to jak robić na dwa fronty

Posted

[quote name='olcha']Ależ skąd pierwsze słyszę :roll: !

Teklunia uważaj na Tena bo możesz go stracić w takiej nierównej walce :evil_lol:

hihihii nie ma to jak robić na dwa fronty

olcha, Ty się tu teraz nie wypieraj! :nono: Mamy dowody! :czytaj: