Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] a czemu Tenuś bez kucycka :shake: No wlasnie:mad: Teraz jak nam pokazalas kucyka to zadamy go zawsze:eviltong::eviltong: Quote
Moniś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 My również gratulujemy córeczki :laola: No właśnie, gdzie kiteczka? :lol::roll: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 dziewczynki kochane, wybaczcie, ale Tenek z ta kitka to chodzil tylko wczoraj i tylko przez jakies 10 minut... Wyraznie mu przeszkadzala, drapal sie, ocieral lebek o sciane:evil_lol: ale zebyscie sie nie gniewaly mam jeszcze jedna nowosc :D Tena w nowej obrozce: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 czerwona :lol: :lol: bedzie nia przyciagal wzrok dziewczyn :lol: :lol: Quote
Alka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 do pyszczorka Tenusiowi w nowej czerwonej obróżce :loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ależ gustownie wygląda przystojniak :loveu: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Ala, Daga, Patka - ciesze sie ze Wam sie podoba :) Wahalam sie miedzy czerwona i niebieska i w zasadzie blizej bylam tej niebieskiej, ale TZ wolal czerwona, wiec mu ustapilam. W koncu to mezczyzna, tak jak i Ten, wiec moze lepiej umie mu sie wpasowac w gusta ;) Quote
Patka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 E 100% Sie Zgadzam Czerowana Dużooo Lepsza!!! Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Świetnie mu ta czerwona obrózka pasuje :multi: :loveu: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PIKA napisał(a):Świetnie mu ta czerwona obrózka pasuje :multi: :loveu: Dziekujemy za komplement :buzi: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ślicznościowa ta nowa obróżka , proszę o fotkę obróżki bez TENka w celach poznawczych ;) Quote
olcha Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Fiu fiu nono przystojniak z niego w nowym kusym czerwonym ubranku. Moje sucze podziwiają :cool3: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 olcha napisał(a):Fiu fiu nono przystojniak z niego w nowym kusym czerwonym ubranku. Moje sucze podziwiają :cool3: hahaha wyobrazilam sobie jakby wygladala taka para - Twoja psica i Ten :lol: Quote
anetta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ulaal, jaka piekna czerrrrwona obrozka :cool3: A kiteczka bardzo pasuje Tenkowi. Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Stanowczo lepsza czerwona obroza:p TZ mial racje:eviltong: W sumie to te fotki moga byc wzamian za kitke:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Magda_Miki']Stanowczo lepsza czerwona obroza:p TZ mial racje:eviltong: W sumie to te fotki moga byc wzamian za kitke:evil_lol: uff, ulzylo mi, bo juz sie balam, ze znowu bedzisz mnie kijem straszyc ;) bardzo sie ciesze ze obrozka Ci sie podoba, ale TZtowi raczej Twoich slow nie przekaze, bo mu sie jeszcze w glowie przewroci ;) anetta - dziekujemy bardzo :) Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops: Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Teklunia napisał(a):uff, ulzylo mi, bo juz sie balam, ze znowu bedzisz mnie kijem straszyc ;) bardzo sie ciesze ze obrozka Ci sie podoba, ale TZtowi raczej Twoich slow nie przekaze, bo mu sie jeszcze w glowie przewroci ;) No pewnie, ze nie mow;) Niech nie mysli, ze ma zawsze racje......:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops: HAhahaha......... nie no pasuja do sibie jak ulal!!:grin::grin: Quote
anetta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :lol: normalnie jak Flip i Flap buahhaha :grin: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops: hihihi na pierwszym zdjęciu to Tequilki szukałam :oops: a może takie zestawienie Ten&Osk :lol: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 anetta napisał(a)::lol: normalnie jak Flip i Flap buahhaha :grin: no wiesz co? Magda ma racje - psuja jak ulal - duzy facet i mala kobietka ;) Tylko nie wiem czy Tequilka by go chciala :oops::oops::oops: Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, zrobilam maly fotomaontaz, zeby sprawdzic jaka by byla para z Tena i Tequili... mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops: Matko!:lol: ja w pierwszej chwili myślałam, że to zabawka Tena :evil_lol: Quote
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No , Tequilla wygląda jak pluszowa zabawka Tenusia :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Matko!:lol: ja w pierwszej chwili myślałam, że to zabawka Tena :evil_lol: no wiesz co? :-o to potencjalna narzeczona :lol: (jesli olcha da przyzwolenie ;)) Quote
Recommended Posts