Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']A ja sobie pozwole podrzucić jedno foto Greya :evil_lol: a ponieważ galeri nie mam to ja mam wielką nadzieje, że Teklunia sie na mnie nie obrazi:cool3: znajomy futrzak :loveu::loveu::loveu: śliczniast:loveu::loveu::loveu:y dawno nie miałam okazji oglądać foteczek Greya ( nie wiem czy dobrze napisałam :oops:) Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Grey jest sliczny, a ja myslalam, ze briardy sa tylko koloru "blond":lol::lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Alka spokojnie - wszystko nadrobimy :cool3: :cool3: Magda Ano briardy moją być płowe ( czy też blond :cool3: ), czarne i takie srebrne :cool3: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']A ja sobie pozwole podrzucić jedno foto Greya :evil_lol: a ponieważ galeri nie mam to ja mam wielką nadzieje, że Teklunia sie na mnie nie obrazi:cool3: wstawiaj go ile chcesz! cudne malenstwo ;) tylko czemy Grey a nie Black? ;) Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz co Kasiu ? Przeleciałam dzisiaj po długiej niebytności przez topic kulinarny. I powiem CI jedno - ale za to dobitnie : JESTEŚ GENIALNA !!!! :crazyeye: Haniu, nie bardzo rozumiem czemu tak twierzdzisz, ale bardzo dziekuje :) glowna przepisadawczynia jest tam chyba w dalszym ciągu Gosia (chociaz ostatnio sie zaniedbala kulinarnie :diabloti:) [quote name='PIKA']No na glowie to chyba nie bardzo naturalne :roll: Pika, zalezy jak kto lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='olcha']Ejjjj ja jakoś tak nie rozumiem...:oops: Czemu Teklunia jest ptaszkowym guru :lol: ?? Coś mnie ominęło :placz: ? Abo ja jestem biologiem i dawno, dawno temu uczylam sie o ptaszkach roznych rzeczy... Musialam je rozpoznawac po wygladzie, po glosie itp... Z tym ze duzo zapomnialam :oops: [quote name='Alka'] a ja jestem zmiennocieplna, lubie i zimę i lato...:eviltong: Alu, w dalszym ciagu lubisz zimno? Nawet po spacerach w taki dzien, jak dzis?:roll: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Teklunia napisał(a):wstawiaj go ile chcesz! cudne malenstwo ;) tylko czemy Grey a nie Black? ;) No bo on jest bardziej siwy niż czarny :evil_lol: a jako szczeniak to był totalnie siwy, wiec Grey się zostało :cool3: Teraz to w sumie czarnego ma niewiele:roll: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Przyszlam do was bo nie moge spac!!:placz::placz: Nie obrazicie sie?:oops: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Magda_Miki napisał(a):Przyszlam do was bo nie moge spac!!:placz::placz: Nie obrazicie sie?:oops: alez skad, dobrze trafilas :) ja dopiero co wrocilam do domu i zaraz zajme sie zgrywaniem nowych zdjec Tena na kompa, bo mam ich sporo :) a w ogole to czemu Ty spac nie mozesz, Madziu? moze sumienie Cie gryzie? ;) Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Teklunia napisał(a):alez skad, dobrze trafilas :) ja dopiero co wrocilam do domu i zaraz zajme sie zgrywaniem nowych zdjec Tena na kompa, bo mam ich sporo :) a w ogole to czemu Ty spac nie mozesz, Madziu? moze sumienie Cie gryzie? ;) Tak, bo chcialam ukrasc Tenusia!!:placz::placz: I teraz mam na co zasluzylam, ale milo, ze pytasz:p Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Magda_Miki']Tak, bo chcialam ukrasc Tenusia!!:placz::placz: I teraz mam na co zasluzylam, ale milo, ze pytasz:p aha!!! to Cie gryzie :lol: moze to Cie nauczy, zeby nie porywac cudzych pieskow :nono: ale my sie juz wcale nie gniewamy :buzi: to usmiech Tenka specjalnie dla Ciebie :) z mini kitka na lebku :p Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']aha!!! to Cie gryzie :lol: moze to Cie nauczy, zeby nie porywac cudzych pieskow :nono: ale my sie juz wcale nie gniewamy :buzi: to usmiech Tenka specjalnie dla Ciebie :) z mini kitka na lebku :p:multi:o ja cie ale boska kitka ;) Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:o ja cie ale boska kitka ;) dziekujemy :buzi: to nasza pierwsza w zyciu kitka i nie bylismy nia specjalnie zachwyceni... przeszkadzala troszke :roll: a tak sie robila: najpierw trzeba bylo zlapac psa... potem zaplesc ustrojstwo... i oto efekty :) Quote
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 łiiiiiiii jak on teraz fajnie wygląda w tej kitce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Słooodziak z niego :cool3: :cool3: Quote
sota36 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Tekluniu a moze zamiast gumeczk kupisz takie spineczki - lapki? My je stosujemy juz dosc dlugo i sa niezle!!! Quote
Alka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia'] Alu, w dalszym ciagu lubisz zimno? Nawet po spacerach w taki dzien, jak dzis?:roll: Kasiu,pewnie ,że lubię. :evil_lol: Wiesz , rano na termometrze dojrzałam 0 stopni.W tej chwili jest lekko na plusie. :loveu: Wstrętne nocne wiatrzycho uspokoiło się , więc nie ma co narzekać.:evil_lol: Zobaczymy jutro, kiedy temp. ma spaść dość drastycznie :evil_lol: przesyłamy cieplutkie pozdrowionka i zyczymy miłego dnia ! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Kasiu, dziękujję za TENusia w kucyczku :loveu: :loveu: :loveu: wygląda rozkosznie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu, dziękujję za TENusia w kucyczku :loveu: :loveu: :loveu: wygląda rozkosznie :loveu: :loveu: :loveu: I wcalenie wyglada na niezadowolonego :multi: Quote
Vogue Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Tenek z pileczka w mordce wyglada na baardzo zadowolonego:lol::lol: Jak rozbrykany dzieciaczek:multi::multi: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Vogue']Tenek z pileczka w mordce wyglada na baardzo zadowolonego:lol::lol: Jak rozbrykany dzieciaczek:multi::multi: no bo on wlasnie jest rozbrykanym dzieciakiem! to chyba najlepsze okreslenie na jego zachowanie ;) sota, to na razie byla tylko proba kitkowa, ale na przyszlosc chetnie zakupie jakies fajne spineczki. Gdzie sie je kupuje? a wszystkim (dziewczynom i chlopakowi ;)) dziekujemy za mile slowa :) :buzi: Quote
olcha Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Teklunia napisał(a):Abo ja jestem biologiem i dawno, dawno temu uczylam sie o ptaszkach roznych rzeczy... Musialam je rozpoznawac po wygladzie, po glosie itp... Z tym ze duzo zapomnialam :oops: A widzisz! To już tajemnica rozwiązana :p od razu mi lepiej :eviltong: Tenuś w kitce boooski! Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 olcha napisał(a):A widzisz! To już tajemnica rozwiązana :p od razu mi lepiej :eviltong: Tenuś w kitce boooski! ciesze sie ze Ci ulzylo ;) a Tenus moze i boski, ale zezloszczony jak diabelek :diabloti: (czego faktycznie na zdjeciach jakos nie widac...) Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia']aha!!! to Cie gryzie :lol: moze to Cie nauczy, zeby nie porywac cudzych pieskow :nono: ale my sie juz wcale nie gniewamy :buzi: to usmiech Tenka specjalnie dla Ciebie :) z mini kitka na lebku :p dziekuje bardzo za ten pieklny usmiech:multi::multi: I ta kiteczka......:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 a wczoraj wieczorkiem mojemu koledze (temu od smiesznej szpitalnej kolacyjki ;)) urodzila sie coreczka!!! Piekna Malgorzata - jak stwierdzil dumny tata :D a u nas zycie toczy sie po staremu... Tenek urokow rodzicielstwa nie zazna niestety nigdy ;) ale chyba nie martwi go to specjalnie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :laola: Gratulacje dla znajomych córuni :laola: a czemu Tenuś bez kucycka :shake: Quote
Recommended Posts