Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='grygy']A ja sobie pozwole podrzucić jedno foto Greya :evil_lol: a ponieważ galeri nie mam to ja mam wielką nadzieje, że Teklunia sie na mnie nie obrazi:cool3:

znajomy futrzak :loveu::loveu::loveu: śliczniast:loveu::loveu::loveu:y

dawno nie miałam okazji oglądać foteczek Greya ( nie wiem czy dobrze napisałam :oops:)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grygy']A ja sobie pozwole podrzucić jedno foto Greya :evil_lol: a ponieważ galeri nie mam to ja mam wielką nadzieje, że Teklunia sie na mnie nie obrazi:cool3:

wstawiaj go ile chcesz! cudne malenstwo ;)
tylko czemy Grey a nie Black? ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz co Kasiu ? Przeleciałam dzisiaj po długiej niebytności przez topic kulinarny. I powiem CI jedno - ale za to dobitnie :
JESTEŚ GENIALNA !!!! :crazyeye:
Haniu, nie bardzo rozumiem czemu tak twierzdzisz, ale bardzo dziekuje :)
glowna przepisadawczynia jest tam chyba w dalszym ciągu Gosia (chociaz ostatnio sie zaniedbala kulinarnie :diabloti:)

[quote name='PIKA']No na glowie to chyba nie bardzo naturalne :roll:
Pika, zalezy jak kto lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Ejjjj ja jakoś tak nie rozumiem...:oops: Czemu Teklunia jest ptaszkowym guru :lol: ?? Coś mnie ominęło :placz: ?
Abo ja jestem biologiem i dawno, dawno temu uczylam sie o ptaszkach roznych rzeczy... Musialam je rozpoznawac po wygladzie, po glosie itp... Z tym ze duzo zapomnialam :oops:

[quote name='Alka']
a ja jestem zmiennocieplna, lubie i zimę i lato...:eviltong:
Alu, w dalszym ciagu lubisz zimno? Nawet po spacerach w taki dzien, jak dzis?:roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
wstawiaj go ile chcesz! cudne malenstwo ;)
tylko czemy Grey a nie Black? ;)

No bo on jest bardziej siwy niż czarny :evil_lol: a jako szczeniak to był totalnie siwy, wiec Grey się zostało :cool3: Teraz to w sumie czarnego ma niewiele:roll:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Przyszlam do was bo nie moge spac!!:placz::placz: Nie obrazicie sie?:oops:

alez skad, dobrze trafilas :)
ja dopiero co wrocilam do domu i zaraz zajme sie zgrywaniem nowych zdjec Tena na kompa, bo mam ich sporo :)
a w ogole to czemu Ty spac nie mozesz, Madziu? moze sumienie Cie gryzie? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
alez skad, dobrze trafilas :)
ja dopiero co wrocilam do domu i zaraz zajme sie zgrywaniem nowych zdjec Tena na kompa, bo mam ich sporo :)
a w ogole to czemu Ty spac nie mozesz, Madziu? moze sumienie Cie gryzie? ;)

Tak, bo chcialam ukrasc Tenusia!!:placz::placz: I teraz mam na co zasluzylam, ale milo, ze pytasz:p

Posted

[quote name='Magda_Miki']Tak, bo chcialam ukrasc Tenusia!!:placz::placz: I teraz mam na co zasluzylam, ale milo, ze pytasz:p aha!!! to Cie gryzie :lol:
moze to Cie nauczy, zeby nie porywac cudzych pieskow :nono:

ale my sie juz wcale nie gniewamy :buzi:
to usmiech Tenka specjalnie dla Ciebie :)

z mini kitka na lebku :p

Posted

[quote name='Teklunia']aha!!! to Cie gryzie :lol:

z mini kitka na lebku :p:multi:o ja cie ale boska kitka ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:o ja cie ale boska kitka ;) dziekujemy :buzi:
to nasza pierwsza w zyciu kitka i nie bylismy nia specjalnie zachwyceni... przeszkadzala troszke :roll:
a tak sie robila:
najpierw trzeba bylo zlapac psa...

potem zaplesc ustrojstwo...

i oto efekty :)

Posted

[quote name='Teklunia']

Alu, w dalszym ciagu lubisz zimno? Nawet po spacerach w taki dzien, jak dzis?:roll:
Kasiu,pewnie ,że lubię. :evil_lol: Wiesz , rano na termometrze dojrzałam 0 stopni.W tej chwili jest lekko na plusie. :loveu: Wstrętne nocne wiatrzycho uspokoiło się , więc nie ma co narzekać.:evil_lol: Zobaczymy jutro, kiedy temp. ma spaść dość drastycznie :evil_lol:

przesyłamy cieplutkie pozdrowionka i zyczymy miłego dnia !

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Kasiu, dziękujję za TENusia w kucyczku :loveu: :loveu: :loveu:
wygląda rozkosznie :loveu: :loveu: :loveu:
I wcalenie wyglada na niezadowolonego :multi:

Posted

[quote name='Vogue']Tenek z pileczka w mordce wyglada na baardzo zadowolonego:lol::lol:
Jak rozbrykany dzieciaczek:multi::multi: no bo on wlasnie jest rozbrykanym dzieciakiem! to chyba najlepsze okreslenie na jego zachowanie ;)

sota, to na razie byla tylko proba kitkowa, ale na przyszlosc chetnie zakupie jakies fajne spineczki. Gdzie sie je kupuje?

a wszystkim (dziewczynom i chlopakowi ;)) dziekujemy za mile slowa :) :buzi:

Posted

Teklunia napisał(a):
Abo ja jestem biologiem i dawno, dawno temu uczylam sie o ptaszkach roznych rzeczy... Musialam je rozpoznawac po wygladzie, po glosie itp... Z tym ze duzo zapomnialam :oops:

A widzisz! To już tajemnica rozwiązana :p od razu mi lepiej :eviltong:

Tenuś w kitce boooski!

Posted

olcha napisał(a):
A widzisz! To już tajemnica rozwiązana :p od razu mi lepiej :eviltong:

Tenuś w kitce boooski!

ciesze sie ze Ci ulzylo ;)
a Tenus moze i boski, ale zezloszczony jak diabelek :diabloti: (czego faktycznie na zdjeciach jakos nie widac...)

Posted

[quote name='Teklunia']aha!!! to Cie gryzie :lol:

z mini kitka na lebku :p

dziekuje bardzo za ten pieklny usmiech:multi::multi: I ta kiteczka......:evil_lol::evil_lol:

Posted

a wczoraj wieczorkiem mojemu koledze (temu od smiesznej szpitalnej kolacyjki ;)) urodzila sie coreczka!!! Piekna Malgorzata - jak stwierdzil dumny tata :D

a u nas zycie toczy sie po staremu... Tenek urokow rodzicielstwa nie zazna niestety nigdy ;)

ale chyba nie martwi go to specjalnie ;)