Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptaki , inne skrzydlate..,a gdzie gospodarz galerii Tenuś? coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']Ptaki , inne skrzydlate..,a gdzie gospodarz galerii Tenuś? coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...

Tak, tak Alu coś w tym musi być!:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Ptaki , inne skrzydlate..,a gdzie gospodarz galerii Tenuś? coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...

ale to chyba zgodne z natura...:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Teklunia']Alu, na specjalne Twe zyczenie :)
Tarzanie po dywanie...:evil_lol:

No Kasiu, z taaaaakim futerkiem to Tenuś się nawet obecnego mrozu nie przestraszy!:lol: A wiesz, że Bajan nigdy się tak na dywanie nie tarza? Tylko na trawie :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']No Kasiu, z taaaaakim futerkiem to Tenuś się nawet obecnego mrozu nie przestraszy!:lol: A wiesz, że Bajan nigdy się tak na dywanie nie tarza? Tylko na trawie :lol:
ano nie boi sie... jest wniebowziety :)
ja mniej, bo jestem skrajnie cieplolubna :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
ano nie boi sie... jest wniebowziety :)
ja mniej, bo jestem skrajnie cieplolubna :shake:

Pożycz od swojego psiuta trochę jego futerka, to staniesz się mrozolubna :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Pożycz od swojego psiuta trochę jego futerka, to staniesz się mrozolubna :evil_lol: ...

nie wiem czy spodobalby mu sie tan pomysl... ;)
i tak ma malo, jak na briardzika :)

Posted

AAch te nasze kochane briardziki :loveu:
Ja tam bym sobie od mojego psiaka pozyczył troche futra, bo jest skrajnie puchaty :evil_lol:
Miło tak patrzeć Tenuś ze zdjecia ma zdjęcie jest coraz piękniejszy i weselszy ;) ;)

Posted

grygy napisał(a):
AAch te nasze kochane briardziki :loveu:
Ja tam bym sobie od mojego psiaka pozyczył troche futra, bo jest skrajnie puchaty :evil_lol:
Miło tak patrzeć Tenuś ze zdjecia ma zdjęcie jest coraz piękniejszy i weselszy ;) ;)
Maciek ja mam prośbę do Ciebie - zrób kiedyś zdjecie Greya i Tolki razem i wstaw u mnie w galerii co? :cool3:

Posted

[quote name='grygy']AAch te nasze kochane briardziki :loveu:
grygy, dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy czesciej :)
tylko cos mi sie nie zgadza - Ty masz briarda czy yorka? a moze briarda i yorka??? bo sie gubie odrobine :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']Alu, na specjalne Twe zyczenie :)
Tarzanie po dywanie...:evil_lol:

Tenus :loveu: :loveu: :loveu:

Moj pierwsze co rolbi po przyjechaniu do dziadka wlasnie tak tarza sie w dywanie bo u nas niet w domu :roll:

Posted

[quote name='Teklunia']grygy, dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy czesciej :)
tylko cos mi sie nie zgadza - Ty masz briarda czy yorka? a moze briarda i yorka??? bo sie gubie odrobine :oops:

Niom i briarda i Yorka mam i jeszcze 2 koty :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Alka napisał(a):
coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...

ale to chyba zgodne z natura...:oops::oops::oops:

No na glowie to chyba nie bardzo naturalne :roll:

Posted

[quote name='olcha']Ejjjj ja jakoś tak nie rozumiem...:oops: Czemu Teklunia jest ptaszkowym guru :lol: ?? Coś mnie ominęło :placz: ?
hahaha, a ja wiem dlaczego Kasia się zna na ptakach :p

Kasiu, ślicznie dziękujemy za cudne fotki tarzającego się Tenusia. :loveu::loveu::loveu:
Tuffcio korzysta z każdej nadarzajacej się okazji ,żeby się wytarzać, nawet na piłeczce próbuje ...

a ja jestem zmiennocieplna, lubie i zimę i lato...:eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
To tylko ja jak zwykle nie wiem o co chodzi? :placz:

musiałabyś się cofnąć o kilkanaście stronek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja sobie pozwole podrzucić jedno foto Greya :evil_lol: a ponieważ galeri nie mam to ja mam wielką nadzieje, że Teklunia sie na mnie nie obrazi:cool3: