Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ptaki , inne skrzydlate..,a gdzie gospodarz galerii Tenuś? coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alu, na specjalne Twe zyczenie :) Tarzanie po dywanie...:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Alka']Ptaki , inne skrzydlate..,a gdzie gospodarz galerii Tenuś? coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... Tak, tak Alu coś w tym musi być!:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alka napisał(a):Ptaki , inne skrzydlate..,a gdzie gospodarz galerii Tenuś? coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... ale to chyba zgodne z natura...:oops::oops::oops: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, na specjalne Twe zyczenie :) Tarzanie po dywanie...:evil_lol: No Kasiu, z taaaaakim futerkiem to Tenuś się nawet obecnego mrozu nie przestraszy!:lol: A wiesz, że Bajan nigdy się tak na dywanie nie tarza? Tylko na trawie :lol: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']ale to chyba zgodne z natura...:oops::oops::oops: Ależ oczywiście! :glaszcze: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='mmbbaj']No Kasiu, z taaaaakim futerkiem to Tenuś się nawet obecnego mrozu nie przestraszy!:lol: A wiesz, że Bajan nigdy się tak na dywanie nie tarza? Tylko na trawie :lol: ano nie boi sie... jest wniebowziety :) ja mniej, bo jestem skrajnie cieplolubna :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Teklunia napisał(a):ano nie boi sie... jest wniebowziety :) ja mniej, bo jestem skrajnie cieplolubna :shake: Pożycz od swojego psiuta trochę jego futerka, to staniesz się mrozolubna :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pożycz od swojego psiuta trochę jego futerka, to staniesz się mrozolubna :evil_lol: ... nie wiem czy spodobalby mu sie tan pomysl... ;) i tak ma malo, jak na briardzika :) Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 AAch te nasze kochane briardziki :loveu: Ja tam bym sobie od mojego psiaka pozyczył troche futra, bo jest skrajnie puchaty :evil_lol: Miło tak patrzeć Tenuś ze zdjecia ma zdjęcie jest coraz piękniejszy i weselszy ;) ;) Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):AAch te nasze kochane briardziki :loveu: Ja tam bym sobie od mojego psiaka pozyczył troche futra, bo jest skrajnie puchaty :evil_lol: Miło tak patrzeć Tenuś ze zdjecia ma zdjęcie jest coraz piękniejszy i weselszy ;) ;)Maciek ja mam prośbę do Ciebie - zrób kiedyś zdjecie Greya i Tolki razem i wstaw u mnie w galerii co? :cool3: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']AAch te nasze kochane briardziki :loveu: Ja tam bym sobie od mojego psiaka pozyczył troche futra, bo jest skrajnie puchaty :evil_lol: Miło tak patrzeć Tenuś ze zdjecia ma zdjęcie jest coraz piękniejszy i weselszy ;) ;) grygy, dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy czesciej :) tylko cos mi sie nie zgadza - Ty masz briarda czy yorka? a moze briarda i yorka??? bo sie gubie odrobine :oops: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 MAm takie jedno, ale nie pozowane, porpstu TOlek wywijał koziołki obok Greya i cykłem foto :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Wiesz co Kasiu ? Przeleciałam dzisiaj po długiej niebytności przez topic kulinarny. I powiem CI jedno - ale za to dobitnie : JESTEŚ GENIALNA !!!! :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, na specjalne Twe zyczenie :) Tarzanie po dywanie...:evil_lol: Tenus :loveu: :loveu: :loveu: Moj pierwsze co rolbi po przyjechaniu do dziadka wlasnie tak tarza sie w dywanie bo u nas niet w domu :roll: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Kasiu -Maciek ma i yorka i briardzika :loveu: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']grygy, dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy czesciej :) tylko cos mi sie nie zgadza - Ty masz briarda czy yorka? a moze briarda i yorka??? bo sie gubie odrobine :oops: Niom i briarda i Yorka mam i jeszcze 2 koty :evil_lol: :evil_lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 O GOsia mnie wyprzedziła :lol: Teklunia no i z oczywistych przyczyn będziemy tu zaglądać baaaardzo czesto :cool3: Quote
PIKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Teklunia napisał(a):Alka napisał(a):coś dziewczynom chodzą ptaszki po głowach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... ale to chyba zgodne z natura...:oops::oops::oops: No na glowie to chyba nie bardzo naturalne :roll: Quote
olcha Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ejjjj ja jakoś tak nie rozumiem...:oops: Czemu Teklunia jest ptaszkowym guru :lol: ?? Coś mnie ominęło :placz: ? Quote
Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='olcha']Ejjjj ja jakoś tak nie rozumiem...:oops: Czemu Teklunia jest ptaszkowym guru :lol: ?? Coś mnie ominęło :placz: ? hahaha, a ja wiem dlaczego Kasia się zna na ptakach :p Kasiu, ślicznie dziękujemy za cudne fotki tarzającego się Tenusia. :loveu::loveu::loveu: Tuffcio korzysta z każdej nadarzajacej się okazji ,żeby się wytarzać, nawet na piłeczce próbuje ... a ja jestem zmiennocieplna, lubie i zimę i lato...:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Alka napisał(a):a ja jestem zmiennocieplna, lubie i zimę i lato...:eviltong: Przyjedź do Nas, odrazu Ci się zimy odechce :diabloti: :evil_lol: ... Quote
olcha Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Alka napisał(a):hahaha, a ja wiem dlaczego Kasia się zna na ptakach :p To tylko ja jak zwykle nie wiem o co chodzi? :placz: Quote
Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 olcha napisał(a):To tylko ja jak zwykle nie wiem o co chodzi? :placz: musiałabyś się cofnąć o kilkanaście stronek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 A ja sobie pozwole podrzucić jedno foto Greya :evil_lol: a ponieważ galeri nie mam to ja mam wielką nadzieje, że Teklunia sie na mnie nie obrazi:cool3: Quote
Recommended Posts