Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, no Tenusiowi do twarzy ze skarpetką :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Eeeee tam ! Czepiacie się ! Do szpitala chadza się LECZYĆ - a nie NAŻERAĆ SIĘ ... :p :p :p
ale ciąża to nie choroba, tylko stan fizjologiczny :hmmmm:
Więc w tym przypadku o leczneiu mowy nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
rozbrajające :loveu: Alu to nie miala byc postawa rozbrajajaca :loveu:, tylko - jak slusznie zauwazyl Piotrek - czuwajaca i ewentualnie odstraszajaca... ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a mój?? a mój też Ci się podoba ??
:lol: :lol:

Tenuś i skarpeta :lol: :lol: świetne te zdjęcia a "przyjacielem" haha
Twoj widzialam juz wczesniej u Ciebie :) Oskarek a nim wyglada jakby byl namalowany :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu , byłabyś tak uprzejma i zaglądneła do geziowej galerii ? I powiedziała co to za ptaszysko udało nam się upolować ???
lece, lece... bo chce, tra la la la la :megagrin:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu, to ja tak nieśmiało zapodam zadanie domowe : :oops:

Ale ja juz bylam u Ciebie, Haniu i probowalam sklecic jakas odpowiedz na Twoje pytanie...
Moze nie zauwazylas, bo zaraz potem wybuchla afera z ciaza PIKI i wszyscy stracili glowe dla ptaszkow, a nawet pieskow...:cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ale ja juz bylam u Ciebie, Haniu i probowalam sklecic jakas odpowiedz na Twoje pytanie...
Moze nie zauwazylas, bo zaraz potem wybuchla afera z ciaza PIKI i wszyscy stracili glowe dla ptaszkow, a nawet pieskow...:cool3:
:evil_lol::evil_lol:czyżby jakaś nadinterpretacja słowa ptaszek :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Ale ja juz bylam u Ciebie, Haniu i probowalam sklecic jakas odpowiedz na Twoje pytanie...
Moze nie zauwazylas, bo zaraz potem wybuchla afera z ciaza PIKI i
wszyscy stracili glowe dla ptaszkow, a nawet pieskow...:cool3:

Ależ Kasiu , [SIZE=5]JA WIDZIAŁAM !!! I dlatego własnie zadałam Ci zadanie domowe :cool3: :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:czyżby jakaś nadinterpretacja słowa ptaszek :evil_lol:

siakos tak przypuszczalam, ze tak sie to skojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczegolnie dzisiaj :cool3:

Posted

Kasiu - czy to jest jemiołuszka???

w opisie podali, że powinna mieć 18 - 21 cm a mnie się wydaje,że ten ptaszek był zdecydowanie mniejszy :niewiem:
(Hania mnie tu skierowała :oops: )

Posted

Aga - to JEST jemiołuszka.... ostatnio ufociłam martwą... biedulka padła sobie pod drzewkiemna którym siedziała cała chmara jemiołuszek i kwiczołów :cool3:
Piekna ptaszynka

A Kazsieńko - grzebałam i grzebałam wczoraj w necie i nie znalazłam takiej ptaszyny - na pewno to coś z drozdowatych ale raczej nie kopciuszek bo kopciuszek ma szary brzuszek :razz: ale sie rymnęło

Posted

[quote name='Gosiek']Aga - to JEST jemiołuszka.... ostatnio ufociłam martwą... biedulka padła sobie pod drzewkiemna którym siedziała cała chmara jemiołuszek i kwiczołów :cool3:
Piekna ptaszynka

A Kazsieńko - grzebałam i grzebałam wczoraj w necie i nie znalazłam takiej ptaszyny - na pewno to coś z drozdowatych ale raczej nie kopciuszek bo kopciuszek ma szary brzuszek :razz: ale sie rymnęło
dzięki :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']
no tak mi sie cos kojarzylo, ze Kopciszki sa jasniejsze, ale z drugiej strony nie widzialam takiego nigdy w 15 stopniowe mrozy... kto wie - moze zmieniaja piorka na cieplejsze (i ciemniejsze) ;)

[quote name='HankaRupczewska']Ależ Kasiu , [SIZE=5]JA WIDZIAŁAM !!! I dlatego własnie zadałam Ci zadanie domowe :cool3: :cool3:
w wolnej chwili zajrze do ptasiego przewodnika :) ale najpierw musze go odszukac, bo nie widzialam go od paru ladnych lat...

Posted

Teklunia napisał(a):

w wolnej chwili zajrze do ptasiego przewodnika :) ale najpierw musze go odszukac, bo nie widzialam go od paru ladnych lat...
Oj koniecznie Kasiu bo jestem strasznie ciekawa co to za ptaszek :evil_lol: