Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 dzien dobry :) o tej porze juz nie jestem klebuszkiem tylko czujnym bystrzakiem ;) Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Przedstawiam najlepsza przyjaciolke Tena - Skarpeta Czarna rozmiar XXL :p nawet w sytuacjach niepokojacych nie wypuszcza jej z zebow... Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No, no Tenusiowi do twarzy ze skarpetką :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Eeeee tam ! Czepiacie się ! Do szpitala chadza się LECZYĆ - a nie NAŻERAĆ SIĘ ... :p :p :p ale ciąża to nie choroba, tylko stan fizjologiczny :hmmmm: Więc w tym przypadku o leczneiu mowy nie ma :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PIKA, jaki masz sliczny nowy avatarek :) Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Teklunia'] nawet w sytuacjach niepokojacych nie wypuszcza jej z zebow... Odrazu widać, że to pies stróżująco obronny :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] rozbrajające :loveu: Alu to nie miala byc postawa rozbrajajaca :loveu:, tylko - jak slusznie zauwazyl Piotrek - czuwajaca i ewentualnie odstraszajaca... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Teklunia']PIKA, jaki masz sliczny nowy avatarek :) a mój?? a mój też Ci się podoba ?? :lol: :lol: Tenuś i skarpeta :lol: :lol: świetne te zdjęcia a "przyjacielem" haha Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Teklunia napisał(a):PIKA, jaki masz sliczny nowy avatarek :) Dziekuje :multi: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a mój?? a mój też Ci się podoba ?? :lol: :lol: Tenuś i skarpeta :lol: :lol: świetne te zdjęcia a "przyjacielem" haha Twoj widzialam juz wczesniej u Ciebie :) Oskarek a nim wyglada jakby byl namalowany :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Kasiu , byłabyś tak uprzejma i zaglądneła do geziowej galerii ? I powiedziała co to za ptaszysko udało nam się upolować ??? Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu , byłabyś tak uprzejma i zaglądneła do geziowej galerii ? I powiedziała co to za ptaszysko udało nam się upolować ??? lece, lece... bo chce, tra la la la la :megagrin: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Kasiu, to ja tak nieśmiało zapodam zadanie domowe : :oops: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, to ja tak nieśmiało zapodam zadanie domowe : :oops: Ale ja juz bylam u Ciebie, Haniu i probowalam sklecic jakas odpowiedz na Twoje pytanie... Moze nie zauwazylas, bo zaraz potem wybuchla afera z ciaza PIKI i wszyscy stracili glowe dla ptaszkow, a nawet pieskow...:cool3: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Teklunia napisał(a):Ale ja juz bylam u Ciebie, Haniu i probowalam sklecic jakas odpowiedz na Twoje pytanie... Moze nie zauwazylas, bo zaraz potem wybuchla afera z ciaza PIKI i wszyscy stracili glowe dla ptaszkow, a nawet pieskow...:cool3::evil_lol::evil_lol:czyżby jakaś nadinterpretacja słowa ptaszek :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Teklunia']Ale ja juz bylam u Ciebie, Haniu i probowalam sklecic jakas odpowiedz na Twoje pytanie... Moze nie zauwazylas, bo zaraz potem wybuchla afera z ciaza PIKI i wszyscy stracili glowe dla ptaszkow, a nawet pieskow...:cool3: Ależ Kasiu , [SIZE=5]JA WIDZIAŁAM !!! I dlatego własnie zadałam Ci zadanie domowe :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:czyżby jakaś nadinterpretacja słowa ptaszek :evil_lol: siakos tak przypuszczalam, ze tak sie to skojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczegolnie dzisiaj :cool3: Quote
aga1215 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Kasiu - czy to jest jemiołuszka??? w opisie podali, że powinna mieć 18 - 21 cm a mnie się wydaje,że ten ptaszek był zdecydowanie mniejszy :niewiem: (Hania mnie tu skierowała :oops: ) Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Aga - to JEST jemiołuszka.... ostatnio ufociłam martwą... biedulka padła sobie pod drzewkiemna którym siedziała cała chmara jemiołuszek i kwiczołów :cool3: Piekna ptaszynka A Kazsieńko - grzebałam i grzebałam wczoraj w necie i nie znalazłam takiej ptaszyny - na pewno to coś z drozdowatych ale raczej nie kopciuszek bo kopciuszek ma szary brzuszek :razz: ale sie rymnęło Quote
aga1215 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Gosiek']Aga - to JEST jemiołuszka.... ostatnio ufociłam martwą... biedulka padła sobie pod drzewkiemna którym siedziała cała chmara jemiołuszek i kwiczołów :cool3: Piekna ptaszynka A Kazsieńko - grzebałam i grzebałam wczoraj w necie i nie znalazłam takiej ptaszyny - na pewno to coś z drozdowatych ale raczej nie kopciuszek bo kopciuszek ma szary brzuszek :razz: ale sie rymnęło dzięki :multi: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Gosiek'] A Kazsieńko - grzebałam i grzebałam wczoraj w necie i nie znalazłam takiej ptaszyny - na pewno to coś z drozdowatych ale raczej nie kopciuszek bo kopciuszek ma szary brzuszek :razz: ale sie rymnęło no tak mi sie cos kojarzylo, ze Kopciszki sa jasniejsze, ale z drugiej strony nie widzialam takiego nigdy w 15 stopniowe mrozy... kto wie - moze zmieniaja piorka na cieplejsze (i ciemniejsze) ;) [quote name='HankaRupczewska']Ależ Kasiu , [SIZE=5]JA WIDZIAŁAM !!! I dlatego własnie zadałam Ci zadanie domowe :cool3: :cool3: w wolnej chwili zajrze do ptasiego przewodnika :) ale najpierw musze go odszukac, bo nie widzialam go od paru ladnych lat... Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Teklunia napisał(a): w wolnej chwili zajrze do ptasiego przewodnika :) ale najpierw musze go odszukac, bo nie widzialam go od paru ladnych lat...Oj koniecznie Kasiu bo jestem strasznie ciekawa co to za ptaszek :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No nie! do jakiej nie zajrzę galerii to o ptakach! Już się czasem połapać nie mogę u kogo jestem!:mad: :errrr: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 no to, zeby nie bylo, ze wszedzie ptaki, ja dam inne skrzydlate ;) Quote
Recommended Posts