Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Gosiek']Za tyyyyysięczny pościk :Cool!::Cool!::Cool!: o kurcze, przgapilam :crazyeye: ale szybciutko nadrabiam fiolecikiem ;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Teklunia napisał(a): :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Podchodzi pod denaturat, ale co tam :drinking::drinking::cunao: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 to moje kwiatki, a wlasciwie ich owoce, a wlasciwie ich owoce tuz przed opadnieciem ;) Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Te czerwone przypominają mi pąki róż :roll: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 no i nie zdążyłam na 1000 pościk :shake: ale co tam ;) :drink1::drink1::drink1::drink1: Kasiu , czy to róża chińska :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Qrcze i jak tu sie odpedzic od tych % jak wszyscy tak nimi kuszą :roll: :lol: :lol: Lato, Laato , Lato wszedzie zwariowalo, oszalalo moje serce, lato, laato wszedzie a Ty Kasiu zaraz wpadniesz w Oskarka rece :lol: :lol: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no i nie zdążyłam na 1000 pościk :shake: ale co tam ;) :drink1::drink1::drink1::drink1: Kasiu , czy to róża chińska :razz: ja nie wiem co to :oops::oops::oops: za to to zolte, to papryczka :p Quote
PiotrekJ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Hehehe ... Imprezka z popijawą i nikt mnie nie zaprosił? :mad: :mad: :mad: Ale i tak się napiję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Hehehe ... Imprezka z popijawą i nikt mnie nie zaprosił? :mad: :mad: :mad: Ale i tak się napiję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :drinking::drinking::drinking: no prosze, prawdziwy mezczyzna z Ciebie... nigdy nas nie odwiedzales jeszcze, a jak tylko pojawily sie %-ciki i imprezka, od razu to wyczules :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Teklunia napisał(a):no prosze, prawdziwy mezczyzna z Ciebie... nigdy nas nie odwiedzales jeszcze, a jak tylko pojawily sie %-ciki i imprezka, od razu to wyczules :lol::lol::lol::lol::lol: Mam nosa, co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I obiecuję że już zacznę odwiedzać galeryjkę ;) ... Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mam nosa, co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I obiecuję że już zacznę odwiedzać galeryjkę ;) ... pozazdroscic takiego nosa:cool3: trzymam za slowo :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']no prosze, prawdziwy mezczyzna z Ciebie... nigdy nas nie odwiedzales jeszcze, a jak tylko pojawily sie %-ciki i imprezka, od razu to wyczules :lol::lol::lol::lol::lol: Kasiu z facetami tak to już jest, ze jak tylko wyszują coś mocniejszego to stawiaja sie jak na zawolanie :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu z facetami tak to już jest, ze jak tylko wyszują coś mocniejszego to stawiaja sie jak na zawolanie :lol: :lol: :lol: hmm, moj osobisty leci tam gdie wyczuje kawalek komputera badz innego urzadzenia elektronicznego. zboczenie zawodowe:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia'][quote name='Alicjarydzewska']czym mianowicie , bo my nawilzamy maścią z wit A i wcale takie piękne nie sa :shake:no ślinka, wlasna slinka z pysia :cool3: Tenowego oczywiscie:oops: :hmmmm: mam psu lapy lizać? :roll: A WY ZNOWU OPIJACIE STRONKE, KTÓRA U MNIE JEST 50(pierwsza :roll:) a NIE ZAUWAZYLIŚCIE 1000 POSTA :eviltong: TO JA ZA TEGO POSTA PIJE :laola::drink1::drink1::cunao::cunao::drinking: :drinking: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA, zauwazylismy! Post juz tez jest opity :lol: A teraz ciekawostka: moja kolezanka jest w szpitalu, ma rodzic lada dzien (termin miala na dzisiaj, ale jest niepokorna i sie jeszcze opiera ;)). I oto co dostala dzis na kolacje. Jej maz przeslal nam to mailem. Kolacja dla ciezarrnej: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: mam psu lapy lizać? :roll: jak to mowia - pies to duzy obowiazek i wymaga poswiecen... ;) Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']PIKA, zauwazylismy! Post juz tez jest opity :lol: A teraz ciekawostka: moja kolezanka jest w szpitalu, ma rodzic lada dzien (termin miala na dzisiaj, ale jest niepokorna i sie jeszcze opiera ;)). I oto co dostala dzis na kolacje. Jej maz przeslal nam to mailem. Kolacja dla ciezarrnej: a co to jest do jasnej cholery? :crazyeye: To kanapka ? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):a co to jest do jasnej cholery? :crazyeye: To kanapka ? :crazyeye: dobre pytanie :lol::lol::lol: to dwie kromeczki chlebka i kawaleczek maselka :cool3: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :roll: znam takie widoki :razz: jak byłam w 2003 w szpitalu to dostałam na któres tam śniadanko bułkę , kawałek masła /?/ wielkości ,,2 klawiszy klawiatury , i 1/8 pomidora /, a był to lipiec /a że jedzenie przynoszą w takich plastikowych pojemnikach to obejrzałam co jest i nakryłam śniadanko po chwili podnoszę wieczko a tam nie ma masełka :crazyeye:, a to maleństwo ze strachu przed rozsmarowaniem wkleiło się w wieko pudełka :lol: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :roll: znam takie widoki :razz: jak byłam w 2003 w szpitalu to dostałam na któres tam śniadanko bułkę , kawałek masła /?/ wielkości ,,2 klawiszy klawiatury , i 1/8 pomidora /, a był to lipiec /a że jedzenie przynoszą w takich plastikowych pojemnikach to obejrzałam co jest i nakryłam śniadanko po chwili podnoszę wieczko a tam nie ma masełka :crazyeye:, a to maleństwo ze strachu przed rozsmarowaniem wkleiło się w wieko pudełka :lol: wzruszyla mnie historia lękliwego masełka :-( Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']dobre pytanie :lol::lol::lol: to dwie kromeczki chlebka i kawaleczek maselka :cool3: Eeeee tam ! Czepiacie się ! Do szpitala chadza się LECZYĆ - a nie NAŻERAĆ SIĘ ... :p :p :p Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Eeeee tam ! Czepiacie się ! Do szpitala chadza się LECZYĆ - a nie NAŻERAĆ SIĘ ... :p :p :p tyż prawda:roll: a te dwie kromki to pewnie dlatego, ze ona w 9 miesiacu ciazy powinna jesc "za dwoje" ;) Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Zwijam sie w klebek i mowie "DOBRANOC"...:sleep2: Quote
Recommended Posts