Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ooo to ja chcę takiego pluszowego pieska:lol: to Ty masz jeszcze niedosyt pieskow? :crazyeye: a ja myslalam ze masz ich calkiem sporo ;) Quote
KaRa_ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ale nie mam kudlacza zadnego z takimi stupkami:lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 To teraz Teklunia przyznaj sie do jakiego salonu chodzis z Tenkiem aby mial tak wypielegnowane stopki :mad::laugh2_2: Quote
sota36 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Tekluniu - nie pekaja Wam te lapki teraz???? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 sota36 napisał(a):Tekluniu - nie pekaja Wam te lapki teraz???? no właśnie ja też jestem ciekawa, coś mi to podejrzane hihihi, kasiula przyznawaj się :eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='sota36']Tekluniu - nie pekaja Wam te lapki teraz???? To to są WASZE łapki??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 sota36 napisał(a):Tekluniu - nie pekaja Wam te lapki teraz????:mad:dawaj przepis na niepękanie łapek ;) plissssssssss Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:dawaj przepis na niepękanie łapek ;) plissssssssss I to biegusiem :mad: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):I to biegusiem :mad::angryy: uciokła Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Ne uciokla, tylko sie oddawala obowiazkom domowym :evil_lol: Czuje sie troszcze jakby pod presja :oops:, wiec wyjasniam: to sa prawdziwe psi lapki pies ten regularnie zazywa spacerow lapki nie popekaly ten pies to TenCzeesto je sobie lize - moze w tym tkei sekret... Przeciez we wszystkich gazetach pisza, ze: "po pierwsze - NAWILŻAĆ" ;) Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']Ne uciokla, tylko sie oddawala obowiazkom domowym :evil_lol: Czuje sie troszcze jakby pod presja :oops:, wiec wyjasniam: to sa prawdziwe psi lapki pies ten regularnie zazywa spacerow lapki nie popekaly ten pies to TenCzeesto je sobie lize - moze w tym tkei sekret... Przeciez we wszystkich gazetach pisza, ze: "po pierwsze - NAWILŻAĆ" ;)czym mianowicie , bo my nawilzamy maścią z wit A i wcale takie piękne nie sa :shake: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):czym mianowicie , bo my nawilzamy maścią z wit A i wcale takie piękne nie sa :shake: no ślinka, wlasna slinka z pysia :cool3: Tenowego oczywiscie:oops: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 100 stronka wg mojego ustawienia :laola::cunao::drink1::drinka::drink1::cunao::laola::drinking::drinking::drinking::BIG: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 tak, tak, tak!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: u mnie tez 100 :multi: zapraszamy na impreze w takim razie:cunao::cunao: :drink1::drink1::drink1::drink1: :drink1::drink1: :drinking::drinking::drinking::drinking: [SIZE=-2]na tej DGManii to jednego dnia w trzezwosci czlowiek nie wytrwa :shake: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ala, ale z Ciebie imprezowiczka... nie znam cie z tej strony :eviltong: (nasiaknęłaś pewnie sąsiadami :evil_lol:) za nastepne strony galerii :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']tak, tak, tak!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: u mnie tez 100 :multi: zapraszamy na impreze w takim razie:cunao::cunao: :drink1::drink1::drink1::drink1: :drink1::drink1: :drinking::drinking::drinking::drinking: [SIZE=-2]na tej DGManii to jednego dnia w trzezwosci czlowiek nie wytrwa :shake: Wam dzisiaj 100 stronka stuknęla, a nam juz 150 przeleciala :lol: :lol: :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 No to oblewamy :drink1::drink1::drink1::knajpa::knajpa::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Gosiek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']100 stronka wg mojego ustawienia :laola::cunao::drink1::drinka::drink1::cunao::laola::drinking::drinking::drinking::BIG: hahahaha i kto znów zaczyna popijawę? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha i kto znów zaczyna popijawę? :diabloti::diabloti::diabloti: to chyba nie pytanie tylko stwierdzenie, prawda Gosiu? ;) Ala zawsze dostrzeze okazje :D (a jak nie dostrzeze, to wymysli :evil_lol:) P.S: swietne drinki! takie letnie :p Quote
Gosiek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Oj bo mi do lata tęskno okrutnie sie zrobiło :placz: Dziewczyny w galeriach zaczęły foty z lata wstawiać :-( do laaaata, do laaata. do laaata, piechooootą bęęęęęde szłaaaaaa :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Za tyyyyysięczny pościk :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Gosiek napisał(a):Oj bo mi do lata tęskno okrutnie sie zrobiło :placz: Dziewczyny w galeriach zaczęły foty z lata wstawiać :-( do laaaata, do laaata. do laaata, piechooootą bęęęęęde szłaaaaaa :evil_lol::evil_lol: uhuhu, 4 kieliszeczki a Ty juz spiewasz :lol::lol::lol: zaczyna sie robic nastrojowo ;) Quote
Gosiek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Teklunia napisał(a):uhuhu, 4 kieliszeczki a Ty juz spiewasz :lol::lol::lol: zaczyna sie robic nastrojowo ;) Hihih faktycznie :errrr: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Lato, latooooooo... laaatoo czeeeka, Razem z laaaaatem.. czeeeeka rzeeeeeka... :roll::roll::roll::roll::drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 uleglam nastrojowi ;):drinka: latooo z komaramiii :ylsuper: latooo swedzace bezzzz przerwyyy:ylsuper: latooo z komaramiii:ylsuper: lato komary i neeeerwyyyy!!!!!!:ylsuper: Quote
Recommended Posts