moon_light Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nie no nie ! ja sie tak nie bawie ! kkto Ci pozwolil wklejac zdjecia psich lapek !? -tak nie mozna :D ... aaaj jak ja uwielbiam psie lapki :D no powiedzcie sami, czy jest cos fajniejszego od psiej lapy? (moze tylko 4 psie lapy) :D Sliiiczne caly czas zachwycam sie "metamorfozą" briardzika:) Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Moniś napisał(a):No tak troche podobne do mojego Nodulca :evil_lol::evil_lol: Gosiek napisał(a):Hmmmm czyżbyś powiększyła łapcie Axelka? :evil_lol: ale sie zgralyscie, dziewczyny :lol: to chyba naprawde musi wygladac jak yorkowe lapki widziane przez lupe :) Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Teklunia']ale sie zgralyscie, dziewczyny :lol: to chyba naprawde musi wygladac jak yorkowe lapki widziane przez lupe :) Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='moon_light']Nie no nie ! ja sie tak nie bawie ! kkto Ci pozwolil wklejac zdjecia psich lapek !? -tak nie mozna :D ... aaaj jak ja uwielbiam psie lapki :D no powiedzcie sami, czy jest cos fajniejszego od psiej lapy? (moze tylko 4 psie lapy) :D Sliiiczne caly czas zachwycam sie "metamorfozą" briardzika:) ojej, moon light, ja nie wiedzialam ze na lapy tzreba miec specjalne zezwolenie :oops: czy to jest tak jak z brzydkimi slowami - ze nie mozna ich umieszczac na forum? ;) przepraszam ze Cie zdenerwowalam...:cool3: na przeprosiny 4 psie lapy :lol:: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Teklunia jak Ty robisz, ze on te poduszki ma takie świecące i w ogole takie gladziutkie :crazyeye: Quote
moon_light Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 TEN jeeej :loveu:jakie to cudowne :D moge na tapete ? prawdaaaa? ps. ja mam jakies zboczenie z tymi lapkami :D Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='PIKA']Teklunia jak Ty robisz, ze on te poduszki ma takie świecące i w ogole takie gladziutkie :crazyeye: pomyslmy...:hmmmm: zdarza mu sie wdepnac w jakies goowienko na spacerku - moze to tak dobrze robi na podusie :confused: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='moon_light']TEN jeeej :loveu:jakie to cudowne :D moge na tapete ? prawdaaaa? ps. ja mam jakies zboczenie z tymi lapkami :D to bedzie dla nas zaszczyt goscic w Twoim komputerze :D nie boj sie - to nieszkodliwe zboczenie :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Qrcze ni to łapki Nodusia, ni Axelka więc może Oskarka :lol: :lol: Kasiu rzeczywiście łapeczki i poduszeczki Tenusiowi świecą sie zdaleka, a może ty je naoliwiłas do zdjęć co?? No przyznaj się :mad: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze ni to łapki Nodusia, ni Axelka więc może Oskarka :lol: :lol: Kasiu rzeczywiście łapeczki i poduszeczki Tenusiowi świecą sie zdaleka, a może ty je naoliwiłas do zdjęć co?? No przyznaj się :mad: to bedzie moja slodka tajemnica... taka jak fotki Gosi Axelkowej ;) a za komplementy baaardzo dziekujemy! :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Kasiu qrde no nie wybierasz sie w najbliższym czasie z Tenusiem w okolice Śląska :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu qrde no nie wybierasz sie w najbliższym czasie z Tenusiem w okolice Śląska :lol: :lol: uch... na razie nie :lol: to by byla wieksza wyprawa niz z niemowlakiem :) ale Wam do Warszawy latwiej by bylo przyjechac :lol: Oskarutek jest taki poreczny ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Teklunia']uch... na razie nie :lol: to by byla wieksza wyprawa niz z niemowlakiem :) ale Wam do Warszawy latwiej by bylo przyjechac :lol: Oskarutek jest taki poreczny ;) Qrcze tylko za bardzo nie mam czym się dostać, a pociągiem to nie bardzo, za daleko ... nie z psem :roll: Ale ja może po maturkach nawiedzę Warszawę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze tylko za bardzo nie mam czym się dostać, a pociągiem to nie bardzo, za daleko ... nie z psem :roll: Ale ja może po maturkach nawiedzę Warszawę :evil_lol: :evil_lol: uwazaj, bo ja Cie od tej chwili bede trzymac za slowo :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Teklunia']Dobry wieczor :) zgadnijcie czyje to lapcie? :lol: Ojej! jakie cudne bamboszki!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']Dobry wieczor :) zgadnijcie czyje to lapcie? :lol: kasia chyba Tenusia nosi na spacerkach.:crazyeye: Baaardzo delikatne podusie... Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alka napisał(a):kasia chyba Tenusia nosi na spacerkach.:crazyeye: Baaardzo delikatne podusie... i futerko przy nich takie czyściusie...:shake:, musi Tenek w zimie w domu siedzi! :razz: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Alka, mmbbaj - co za plotteczki tu rozpuszczacie :razz: Tenek jest bardzo spacerowy chlopak, kocha zime :D Nie moge sie napatrzec na to, jak sie cieszy ze sniegu :) Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Kasiu, dbajcie o Tenusia ! Bo straszna zima nadchodzi ! Lepiej ją przeczekac w domu pod kocykiem ! Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']Dobry wieczor :) zgadnijcie czyje to lapcie? :lol: oj dałyście sie nabrać , to łapki pluszaczka do zabawy :evil_lol: przecież psies nie może mieć takich wypielęgnowanych łapek :cool3: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, dbajcie o Tenusia ! Bo straszna zima nadchodzi ! Lepiej ją przeczekac w domu pod kocykiem ! dobrze, Pani Doktor! :) [quote name='Alicjarydzewska']oj dałyście sie nabrać , to łapki pluszaczka do zabawy :evil_lol: przecież psies nie może mieć takich wypielęgnowanych łapek :cool3: ten pluszak to sie czesto bawi nami, a nie my nim...:oops: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia'] Wyglądają jak łapki jakiegos pluszowego misia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wyglądają jak łapki jakiegos pluszowego misia:loveu: :loveu: :loveu: ale sa łapkami pluszowego piesia :) :) :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']uwazaj, bo ja Cie od tej chwili bede trzymac za slowo :evil_lol: a ja postaram sie tego slowa dotrzymac ;) Quote
KaRa_ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Teklunia napisał(a):ale sa łapkami pluszowego piesia :) :) :) Ooo to ja chcę takiego pluszowego pieska:lol: Quote
Recommended Posts