Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']a bo najwieksze dogomaniackie gaduly do nas ostatnio czasem zagladaja ;)
z czego sie niezmiernie ciesze:multi::multi::multi::multi:

a co zrobić zeby te gaduly czasem i do nas zajrzaly ?? :roll:

TENUS :loveu: :loveu: :loveu: brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
Ależ skąd ;) Też mam wałek do obrony... ;) :mad:
Magda gdzieś przepadła, więc zaprzestałam sama spiskować ;)

A tam! Poszla na 5 minut i juz przepadla:eviltong::eviltong: Bylam w kinie na filmiku:evil_lol: No dobra na razie zaprzestaje akcji, ale Tenus musi sie pilnowac ( udusze z milosci:bigcool:) Ja sie do mojej szczoty nie moge tak przytulic:placz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Teklunia napisał(a):
a bo najwieksze dogomaniackie gaduly do nas ostatnio czasem zagladaja ;)
z czego sie niezmiernie ciesze:multi::multi::multi::multi:

a co zrobić zeby te gaduly czasem i do nas zajrzaly ?? :roll:

Nie cieszcie sie :evil_lol: Jak Galerie Wam zagadaja to Evelina zamknie topik :evil_lol:
Ju z tak kiedys Olci zrobila :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Nie cieszcie sie :evil_lol: Jak Galerie Wam zagadaja to Evelina zamknie topik :evil_lol:
Ju z tak kiedys Olci zrobila :roll:
:nerwy:
tu Was mam :razz: to taki podstep, co? gadu gadu w innych galeriach, zeby konkurencje wyciac:diabloti:

Magda_Miki napisał(a):
A tam! Poszla na 5 minut i juz przepadla:eviltong::eviltong: Bylam w kinie na filmiku:evil_lol:
a na czym byla i czy sie jej podobalo? ;)

Magda_Miki napisał(a):
No dobra na razie zaprzestaje akcji, ale Tenus musi sie pilnowac ( udusze z milosci:bigcool:) Ja sie do mojej szczoty nie moge tak przytulic:placz:
tluczek do miesa bede jednak miec pod reka... tak na wszelki wypadek:evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

a na czym byla i czy sie jej podobalo? ;)

Byla na "Opowiesci z Narnii" z mama:eviltong:. NAjlepiej wchodzimy, a tam pelno dzieci:crazyeye: Sie zastanawialysmy, czy dobrze trafilysmy:evil_lol: Film polecam, byly momenty kiedy ziewalam, ale jak sie akcja rozkrecila.......:multi:

Musze jeszcze isc na "Tylko mnie kochaj". Zobaczyc Zakoscielnego:loveu::loveu: JA w sumie, jak mowia, mam w domu soboftura Macieja:roll:

Teklunia napisał(a):
tluczek do miesa bede jednak miec pod reka... tak na wszelki wypadek:evil_lol:

Juz sie boje......:smhair2::smhair2:

Posted

[quote name='Teklunia']Jestem mala kuleczka do kochania :oops::oops::oops:

Ach jaka słodka futrzana kuleczka - i jak nie kochać takiego przystojniaka :loveu:
Kasieńko też sie cieszę ze wróciłam i powoli wracam do życia codziennego na DGM - tylko muszę sporo ponagrabiać w galeriach bo rozgadałyście sie przez ten tydzień nieźle :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Ach jaka słodka futrzana kuleczka - i jak nie kochać takiego przystojniaka :loveu:
Kasieńko też sie cieszę ze wróciłam i powoli wracam do życia codziennego na DGM - tylko muszę sporo ponagrabiać w galeriach bo rozgadałyście sie przez ten tydzień nieźle :evil_lol:

Gosia, ja rozumiem- nadrabianie, zakupy... ale zlituj sie tez nad nami i powstawiaj swoje wyjazdowe zdjecia!

Posted

PIKA, Vogue, Madzia, sota - slicznie dziekujemy za komplementy i odwiedziny :)

Dzis Tenulek po powrocie ze spacerku mial sopelki na pysku :lol:
Zaplul sie jak zwykle okropnie, a ze jest spory mroz, to cala ta mokra siersc pokryla sie szronem i zamarzla. Wygladal jak jakas bestia z gór :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']PIKA, Vogue, Madzia, sota - slicznie dziekujemy za komplementy i odwiedziny :)

Zaplul sie jak zwykle okropnie, a ze jest spory mroz, to cala ta mokra siersc pokryla sie szronem i zamarzla. Wygladal jak jakas bestia z gór :evil_lol:ubranko na pysio niezbędne ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
moze do Ali Tuffikowej sie usmiechne po jakis welniany namordnik ;) Ona takie slicznosci umie wydziergac :)
:lol: no pomysł wart realizacji :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']PIKA, Vogue, Madzia, sota - slicznie dziekujemy za komplementy i odwiedziny :)

Zaplul sie jak zwykle okropnie, a ze jest spory mroz, to cala ta mokra siersc pokryla sie szronem i zamarzla. Wygladal jak jakas bestia z gór :evil_lol:
A czemu nie ma fotek sopili na psim pysku? :mad:

Posted

Teklunia napisał(a):
moze do Ali Tuffikowej sie usmiechne po jakis welniany namordnik ;) Ona takie slicznosci umie wydziergac :)

ha,ha, oryginalny pomysł ...:razz:

ale obsliniona wełenka przymarzła by do Tenusiowego pyszczorka :evil_lol:
więcej szkody niz pożytku z takiej ochronki :diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']Dobry wieczor :)

zgadnijcie czyje to lapcie? :lol:

No tak troche podobne do mojego Nodulca :evil_lol::evil_lol:

Śliiiiiiczne Tenulek ma łapcie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']
zgadnijcie czyje to lapcie? :lol:
Hmmmm czyżbyś powiększyła łapcie Axelka? :evil_lol: