Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']a bo najwieksze dogomaniackie gaduly do nas ostatnio czasem zagladaja ;) z czego sie niezmiernie ciesze:multi::multi::multi::multi: a co zrobić zeby te gaduly czasem i do nas zajrzaly ?? :roll: TENUS :loveu: :loveu: :loveu: brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):Ależ skąd ;) Też mam wałek do obrony... ;) :mad: Magda gdzieś przepadła, więc zaprzestałam sama spiskować ;) A tam! Poszla na 5 minut i juz przepadla:eviltong::eviltong: Bylam w kinie na filmiku:evil_lol: No dobra na razie zaprzestaje akcji, ale Tenus musi sie pilnowac ( udusze z milosci:bigcool:) Ja sie do mojej szczoty nie moge tak przytulic:placz: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Teklunia napisał(a):a bo najwieksze dogomaniackie gaduly do nas ostatnio czasem zagladaja ;) z czego sie niezmiernie ciesze:multi::multi::multi::multi: a co zrobić zeby te gaduly czasem i do nas zajrzaly ?? :roll: Nie cieszcie sie :evil_lol: Jak Galerie Wam zagadaja to Evelina zamknie topik :evil_lol: Ju z tak kiedys Olci zrobila :roll: Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Nie cieszcie sie :evil_lol: Jak Galerie Wam zagadaja to Evelina zamknie topik :evil_lol: Ju z tak kiedys Olci zrobila :roll: :nerwy: tu Was mam :razz: to taki podstep, co? gadu gadu w innych galeriach, zeby konkurencje wyciac:diabloti: Magda_Miki napisał(a):A tam! Poszla na 5 minut i juz przepadla:eviltong::eviltong: Bylam w kinie na filmiku:evil_lol: a na czym byla i czy sie jej podobalo? ;) Magda_Miki napisał(a):No dobra na razie zaprzestaje akcji, ale Tenus musi sie pilnowac ( udusze z milosci:bigcool:) Ja sie do mojej szczoty nie moge tak przytulic:placz: tluczek do miesa bede jednak miec pod reka... tak na wszelki wypadek:evil_lol: Quote
Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Teklunia napisał(a): a na czym byla i czy sie jej podobalo? ;) Byla na "Opowiesci z Narnii" z mama:eviltong:. NAjlepiej wchodzimy, a tam pelno dzieci:crazyeye: Sie zastanawialysmy, czy dobrze trafilysmy:evil_lol: Film polecam, byly momenty kiedy ziewalam, ale jak sie akcja rozkrecila.......:multi: Musze jeszcze isc na "Tylko mnie kochaj". Zobaczyc Zakoscielnego:loveu::loveu: JA w sumie, jak mowia, mam w domu soboftura Macieja:roll: Teklunia napisał(a):tluczek do miesa bede jednak miec pod reka... tak na wszelki wypadek:evil_lol: Juz sie boje......:smhair2::smhair2: Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Jestem mala kuleczka do kochania :oops::oops::oops: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Teklunia']Jestem mala kuleczka do kochania :oops::oops::oops: Ach jaka słodka futrzana kuleczka - i jak nie kochać takiego przystojniaka :loveu: Kasieńko też sie cieszę ze wróciłam i powoli wracam do życia codziennego na DGM - tylko muszę sporo ponagrabiać w galeriach bo rozgadałyście sie przez ten tydzień nieźle :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Gosiek napisał(a):Ach jaka słodka futrzana kuleczka - i jak nie kochać takiego przystojniaka :loveu: Kasieńko też sie cieszę ze wróciłam i powoli wracam do życia codziennego na DGM - tylko muszę sporo ponagrabiać w galeriach bo rozgadałyście sie przez ten tydzień nieźle :evil_lol: Gosia, ja rozumiem- nadrabianie, zakupy... ale zlituj sie tez nad nami i powstawiaj swoje wyjazdowe zdjecia! Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Teklunia']Jestem mala kuleczka do kochania :oops::oops::oops: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vogue Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :lol:Slodziak:lol::lol:Tylko go schrupac:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Teklunia']Jestem mala kuleczka do kochania :oops::oops::oops: :buzi: :calus::buzi::calus: :buzi: :calus: Quote
sota36 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Popatrzcie jak on pieknie wyplowial!!!!!!!!!! Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PIKA, Vogue, Madzia, sota - slicznie dziekujemy za komplementy i odwiedziny :) Dzis Tenulek po powrocie ze spacerku mial sopelki na pysku :lol: Zaplul sie jak zwykle okropnie, a ze jest spory mroz, to cala ta mokra siersc pokryla sie szronem i zamarzla. Wygladal jak jakas bestia z gór :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Teklunia']PIKA, Vogue, Madzia, sota - slicznie dziekujemy za komplementy i odwiedziny :) Dzis Tenulek po powrocie ze spacerku mial sopelki na pysku :lol: Zaplul sie jak zwykle okropnie, a ze jest spory mroz, to cala ta mokra siersc pokryla sie szronem i zamarzla. Wygladal jak jakas bestia z gór :evil_lol:ubranko na pysio niezbędne ;) Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ubranko na pysio niezbędne ;) moze do Ali Tuffikowej sie usmiechne po jakis welniany namordnik ;) Ona takie slicznosci umie wydziergac :) Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Teklunia napisał(a):moze do Ali Tuffikowej sie usmiechne po jakis welniany namordnik ;) Ona takie slicznosci umie wydziergac :):lol: no pomysł wart realizacji :multi: Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Teklunia']PIKA, Vogue, Madzia, sota - slicznie dziekujemy za komplementy i odwiedziny :) Dzis Tenulek po powrocie ze spacerku mial sopelki na pysku :lol: Zaplul sie jak zwykle okropnie, a ze jest spory mroz, to cala ta mokra siersc pokryla sie szronem i zamarzla. Wygladal jak jakas bestia z gór :evil_lol: A czemu nie ma fotek sopili na psim pysku? :mad: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No własnie, Kasiu a czemu nie ma fotek sopelków napyszcznych? :mad: Quote
Alka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Teklunia napisał(a):moze do Ali Tuffikowej sie usmiechne po jakis welniany namordnik ;) Ona takie slicznosci umie wydziergac :) ha,ha, oryginalny pomysł ...:razz: ale obsliniona wełenka przymarzła by do Tenusiowego pyszczorka :evil_lol: więcej szkody niz pożytku z takiej ochronki :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 PIKA napisał(a):A czemu nie ma fotek sopili na psim pysku? :mad: szkoda mi psa bylo, wiec go od razu rozmrozilam ;) Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Teklunia napisał(a):szkoda mi psa bylo, wiec go od razu rozmrozilam ;)No wiesz? kilka sekund by Tenusia nie zbawiło ;):lol: Quote
Teklunia Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Dobry wieczor :) zgadnijcie czyje to lapcie? :lol: Quote
Moniś Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Teklunia']Dobry wieczor :) zgadnijcie czyje to lapcie? :lol: No tak troche podobne do mojego Nodulca :evil_lol::evil_lol: Śliiiiiiczne Tenulek ma łapcie :loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Teklunia'] zgadnijcie czyje to lapcie? :lol: Hmmmm czyżbyś powiększyła łapcie Axelka? :evil_lol: Ale Tenuś ma wypielęgnowane podusie :crazyeye: Quote
Recommended Posts