Teklunia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 o moj boshe, ja zaczynam czuc jakis respekt przed Wami...:roll: ciagle mi tymi kijami nad glowa machacie, az sie boje troszeczke :oops: dobrze ze mam duzego psa... ale nie wiem po czyjej stronie on by stanal, bo moze tak byc, ze przekabacilyscie go tymi wszystkimi komplementami ;) Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']o moj boshe, ja zaczynam czuc jakis respekt przed Wami...:roll: ciagle mi tymi kijami nad glowa machacie, az sie boje troszeczke :oops: dobrze ze mam duzego psa... ale nie wiem po czyjej stronie on by stanal, bo moze tak byc, ze przekabacilyscie go tymi wszystkimi komplementami ;) Jeeeeeest nasz lśniący jak złotko Kawaler :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kasiu, kijów sie nie bój... my tylko tak zapobiegawczo :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']o moj boshe, ja zaczynam czuc jakis respekt przed Wami...:roll: ciagle mi tymi kijami nad glowa machacie, az sie boje troszeczke :oops: dobrze ze mam duzego psa... ale nie wiem po czyjej stronie on by stanal, bo moze tak byc, ze przekabacilyscie go tymi wszystkimi komplementami ;) Tenus!! :multi::loveu: My to rzeczywiscie na ciebie napadniemy z naszymi krwiozerczymi bestiami, co nie Monis?? Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tenus!! :multi::loveu: My to rzeczywiscie na ciebie napadniemy z naszymi krwiozerczymi bestiami, co nie Monis?? No pewnie :evil_lol: Mój Noddy jak na Kasie wskoczy to nie będzie miała żadnych szans :lol::lol::lol: Ukradniemy Jej Tenusia :razz: i zwiejemy :cool3: Nodulec bedzie miał super kumpla :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='isabelle']Haha Teklunia, ja mam podobne kapcioszki na zimowe wieczory. :razz::lol::lol:ja też A TENek na śnieżku to się nie turla :razz:tylko tak grzecznie spaceruje:-o Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):No pewnie :evil_lol: Mój Noddy jak na Kasie wskoczy to nie będzie miała żadnych szans :lol::lol::lol: Ukradniemy Jej Tenusia :razz: i zwiejemy :cool3: Nodulec bedzie miał super kumpla :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Widze, ze szykuje sie akcja:evil_lol::evil_lol: Porwanie Tenusia:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 nie dam, nie oddam!!!!:placz: bede bronic ja tez moge machnac kijem, tylko go poszukam... o prosze :mad: Alu, Ten jeszcze nigdy sie nie tarzal w sniegu, nie wpadl na to frajerek moj maly :lol: Quote
olcha Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, Ten jeszcze nigdy sie nie tarzal w sniegu, nie wpadl na to frajerek moj maly :lol: No co wy! Takie wyczesane futerko będzie sobie wichrzył? Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Sluchajcie - Zakochalam Sie!!!!!! Kocham Tena - Jezu, Zeby Sie O Tym Agat Nie Dowiedzial!!!!!! Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia'] - A MASZ TY JESZCZE NOGI???? Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']nie dam, nie oddam!!!!:placz: bede bronic ja tez moge machnac kijem, tylko go poszukam... o prosze :mad: aj tam nie oddasz :lol: Kasieńko :cool1: My same sobie Tenusia weźmiemy :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):aj tam nie oddasz :lol: Kasieńko :cool1: My same sobie Tenusia weźmiemy :mad::evil_lol::evil_lol: Hihi..... ja juz wszystkim Briarda na galerii groze:evil_lol::evil_lol: Tenusia ukraden, a Agata obetne na yorka:evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi..... ja juz wszystkim Briarda na galerii groze:evil_lol::evil_lol: Tenusia ukraden, a Agata obetne na yorka:evil_lol::evil_lol: - to prawda!!! Bojmy sie!!! Magda straszy!!!!! Quote
olcha Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No! jak już będzie obcięty na yorka to go napewno nikt nie pozna i będzie go można łatwiej ukryć. Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='sota36']Sluchajcie - Zakochalam Sie!!!!!! Kocham Tena - Jezu, Zeby Sie O Tym Agat Nie Dowiedzial!!!!!! Jola, Twoje wyznanie mnien wzruszylo :multi: A nogi owszem, oszczedził mi... Magdo i Moniko, moje drogie, co to spisek przeciwko briardom, a raczej ich paniom? My sie tak latwo nie poddamy!!!:diabloti: Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']Jola, Twoje wyznanie mnien wzruszylo :multi: A nogi owszem, oszczedził mi... Magdo i Moniko, moje drogie, co to spisek przeciwko briardom, a raczej ich paniom? My sie tak latwo nie poddamy!!!:diabloti: Żaden spisek :lol: Ja tylko chciałam sie poprzytulać :lol: Nie do Pań oczywiście :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):Żaden spisek :lol: Ja tylko chciałam sie poprzytulać :lol: Nie do Pań oczywiście :evil_lol: a dlaczego do pan nie? co z nami jest nie tak? ;) Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Teklunia napisał(a):a dlaczego do pan nie? co z nami jest nie tak? ;) Aa no skoro Panie chcą- to nie ma sprawy ;) ;) :cool3: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 miaaaaaaaaaaam jaki futrzak kochany :loveu: Quote
Gosiek Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nadrobiłam zaległości i ..... zazdraszczam kapciochów - ja sobie wkońcu nie kupiłam :( zapomniamam okrutnie i będę marzła - a tak lubię góralskie kapciochy:roll: Tenek cudniasty - sesyjka z zabawa w chowanego rewelacyjna..... puzzle uwielbiam i chetnie układam (jak mam)... dzieki PICE:multi: poukładam sobie w kompiku :multi: A Tenusia Kasiu pilnuj bo widzę że jakieś sie tu dziwne spiski knują :diabloti: Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Gosiek napisał(a): A Tenusia Kasiu pilnuj bo widzę że jakieś sie tu dziwne spiski knują :diabloti: Żadne spiski :lol: Już jest spokój i pełne opanowanie ;) Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Gosiek']Nadrobiłam zaległości i ..... zazdraszczam kapciochów - ja sobie wkońcu nie kupiłam :( zapomniamam okrutnie i będę marzła - a tak lubię góralskie kapciochy:roll: Tenek cudniasty - sesyjka z zabawa w chowanego rewelacyjna..... puzzle uwielbiam i chetnie układam (jak mam)... dzieki PICE:multi: poukładam sobie w kompiku :multi: A Tenusia Kasiu pilnuj bo widzę że jakieś sie tu dziwne spiski knują :diabloti: Gosiu, z kapciami to nic straconego... Ja swoje kupilam na bazarku na Woli :) Wiec goralskie to one sa tylko z wygladu :D PIKOWE puzzle tez sobie czasem teraz ukladam, chociaz wole takie prawdziwe...:oops: Ale juz nie mam :( Ciesze sie Gosiu ze wrocilas :) Widze Moniś, ze sie przestraszylas pistoletu męza Joli i mojego walka ;) Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia'] Widze Moniś, ze sie przestraszylas pistoletu męza Joli i mojego walka ;) Ależ skąd ;) Też mam wałek do obrony... ;) :mad: Magda gdzieś przepadła, więc zaprzestałam sama spiskować ;) A tak serio.. to masa problemów szybko odgania żarty z główki... :roll: Eh.. :shake: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):Ależ skąd ;) Też mam wałek do obrony... ;) :mad: Magda gdzieś przepadła, więc zaprzestałam sama spiskować ;) A tak serio.. to masa problemów szybko odgania żarty z główki... :roll: Eh.. :shake: o raju, mam nadzieje ze to nic powaznego... trzymaj sie! Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Teklunia napisał(a):o raju, mam nadzieje ze to nic powaznego... trzymaj sie! Dziękuję Kasiu :buzi: Quote
Recommended Posts