Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o moj boshe, ja zaczynam czuc jakis respekt przed Wami...:roll:
ciagle mi tymi kijami nad glowa machacie, az sie boje troszeczke :oops: dobrze ze mam duzego psa... ale nie wiem po czyjej stronie on by stanal, bo moze tak byc, ze przekabacilyscie go tymi wszystkimi komplementami ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']o moj boshe, ja zaczynam czuc jakis respekt przed Wami...:roll:
ciagle mi tymi kijami nad glowa machacie, az sie boje troszeczke :oops: dobrze ze mam duzego psa... ale nie wiem po czyjej stronie on by stanal, bo moze tak byc, ze przekabacilyscie go tymi wszystkimi komplementami ;)

Jeeeeeest nasz lśniący jak złotko Kawaler :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Kasiu, kijów sie nie bój... my tylko tak zapobiegawczo :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']o moj boshe, ja zaczynam czuc jakis respekt przed Wami...:roll:

Tenus!! :multi::loveu:
My to rzeczywiscie na ciebie napadniemy z naszymi krwiozerczymi bestiami, co nie Monis??

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Tenus!! :multi::loveu:
My to rzeczywiscie na ciebie napadniemy z naszymi krwiozerczymi bestiami, co nie Monis??

No pewnie :evil_lol: Mój Noddy jak na Kasie wskoczy to nie będzie miała żadnych szans :lol::lol::lol:
Ukradniemy Jej Tenusia :razz: i zwiejemy :cool3:
Nodulec bedzie miał super kumpla :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='isabelle']Haha Teklunia, ja mam podobne kapcioszki na zimowe wieczory. :razz::lol::lol:ja też
A TENek na śnieżku to się nie turla :razz:tylko tak grzecznie spaceruje:-o

Posted

Moniś napisał(a):
No pewnie :evil_lol: Mój Noddy jak na Kasie wskoczy to nie będzie miała żadnych szans :lol::lol::lol:
Ukradniemy Jej Tenusia :razz: i zwiejemy :cool3:
Nodulec bedzie miał super kumpla :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Widze, ze szykuje sie akcja:evil_lol::evil_lol: Porwanie Tenusia:evil_lol:

Posted

nie dam, nie oddam!!!!:placz:
bede bronic
ja tez moge machnac kijem, tylko go poszukam... o prosze :mad:

Alu, Ten jeszcze nigdy sie nie tarzal w sniegu, nie wpadl na to frajerek moj maly :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Alu, Ten jeszcze nigdy sie nie tarzal w sniegu, nie wpadl na to frajerek moj maly :lol:

No co wy! Takie wyczesane futerko będzie sobie wichrzył?

Posted

[quote name='Teklunia']nie dam, nie oddam!!!!:placz:
bede bronic
ja tez moge machnac kijem, tylko go poszukam... o prosze :mad:

aj tam nie oddasz :lol:
Kasieńko :cool1: My same sobie Tenusia weźmiemy :mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
aj tam nie oddasz :lol:
Kasieńko :cool1: My same sobie Tenusia weźmiemy :mad::evil_lol::evil_lol:

Hihi..... ja juz wszystkim Briarda na galerii groze:evil_lol::evil_lol: Tenusia ukraden, a Agata obetne na yorka:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hihi..... ja juz wszystkim Briarda na galerii groze:evil_lol::evil_lol: Tenusia ukraden, a Agata obetne na yorka:evil_lol::evil_lol:
- to prawda!!! Bojmy sie!!! Magda straszy!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Sluchajcie -
Zakochalam Sie!!!!!! Kocham Tena - Jezu, Zeby Sie O Tym Agat Nie Dowiedzial!!!!!! Jola, Twoje wyznanie mnien wzruszylo :multi:
A nogi owszem, oszczedził mi...

Magdo i Moniko, moje drogie, co to spisek przeciwko briardom, a raczej ich paniom? My sie tak latwo nie poddamy!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']Jola, Twoje wyznanie mnien wzruszylo :multi:
A nogi owszem, oszczedził mi...

Magdo i Moniko, moje drogie, co to spisek przeciwko briardom, a raczej ich paniom? My sie tak latwo nie poddamy!!!:diabloti:

Żaden spisek :lol: Ja tylko chciałam sie poprzytulać :lol:
Nie do Pań oczywiście :evil_lol:

Posted

Nadrobiłam zaległości i ..... zazdraszczam kapciochów - ja sobie wkońcu nie kupiłam :( zapomniamam okrutnie i będę marzła - a tak lubię góralskie kapciochy:roll:

Tenek cudniasty - sesyjka z zabawa w chowanego rewelacyjna..... puzzle uwielbiam i chetnie układam (jak mam)... dzieki PICE:multi: poukładam sobie w kompiku :multi:

A Tenusia Kasiu pilnuj bo widzę że jakieś sie tu dziwne spiski knują :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):

A Tenusia Kasiu pilnuj bo widzę że jakieś sie tu dziwne spiski knują :diabloti:

Żadne spiski :lol:
Już jest spokój i pełne opanowanie ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Nadrobiłam zaległości i ..... zazdraszczam kapciochów - ja sobie wkońcu nie kupiłam :( zapomniamam okrutnie i będę marzła - a tak lubię góralskie kapciochy:roll:

Tenek cudniasty - sesyjka z zabawa w chowanego rewelacyjna..... puzzle uwielbiam i chetnie układam (jak mam)... dzieki PICE:multi: poukładam sobie w kompiku :multi:

A Tenusia Kasiu pilnuj bo widzę że jakieś sie tu dziwne spiski knują :diabloti: Gosiu, z kapciami to nic straconego... Ja swoje kupilam na bazarku na Woli :) Wiec goralskie to one sa tylko z wygladu :D
PIKOWE puzzle tez sobie czasem teraz ukladam, chociaz wole takie prawdziwe...:oops: Ale juz nie mam :(

Ciesze sie Gosiu ze wrocilas :)

Widze Moniś, ze sie przestraszylas pistoletu męza Joli i mojego walka ;)

Posted

[quote name='Teklunia']
Widze Moniś, ze sie przestraszylas pistoletu męza Joli i mojego walka ;)

Ależ skąd ;) Też mam wałek do obrony... ;) :mad:
Magda gdzieś przepadła, więc zaprzestałam sama spiskować ;)

A tak serio.. to masa problemów szybko odgania żarty z główki... :roll: Eh.. :shake:

Posted

Moniś napisał(a):
Ależ skąd ;) Też mam wałek do obrony... ;) :mad:
Magda gdzieś przepadła, więc zaprzestałam sama spiskować ;)

A tak serio.. to masa problemów szybko odgania żarty z główki... :roll: Eh.. :shake:

o raju, mam nadzieje ze to nic powaznego...
trzymaj sie!