Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:cool3:

Magda_Miki napisał(a):
Dbsst twoje komentarze sa super. Hahaha.......:megagrin::megagrin:

dzieks staram sie jak moge byc perrrrffffidnie zlosliwa ;) :evil_lol: :cool3:

a tak serio dzis pol dnia siedzialam i myslalam co mam powiedziec na te foty ;) :cool3: hhahahahhahahhahaa zartuje

to to zmeczenie mi na mozg pada :shake:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Tak to chyba prawda:evil_lol: Moze idz sie zdrzemnij na pol godzinki?:mad:

jak pojde sie zdrzemnac to mnie do jutra nie obudza a mam jeszcze dzis goscia i musze jechac do sklepu po etuii :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
jak pojde sie zdrzemnac to mnie do jutra nie obudza a mam jeszcze dzis goscia i musze jechac do sklepu po etuii :shake:

Pol godzinki to nie tak duzo..... ale wiem, trzeba byc na dogo:evil_lol: Sama sie nie moge oderwac, juz za plecami slysze grozby mamy (ma zamiar zabrac mi klawiature) Ja sie nie dam!!:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Pol godzinki to nie tak duzo..... ale wiem, trzeba byc na dogo:evil_lol: Sama sie nie moge oderwac, juz za plecami slysze grozby mamy (ma zamiar zabrac mi klawiature) Ja sie nie dam!!:diabloti:

hahaha ni epoddawaj sie a ja tymczasem spadam ;)

Posted

dbsst napisał(a):

Powiesz mu, że masz coś ważniejszego do zrobienia :evil_lol: i paadniesz na łoże madejowe :evil_lol: ;);););)

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha ni epoddawaj sie a ja tymczasem spadam ;)

Pewnie, ze sie nie dam:diabloti: Nic mi nie grozi, bo kupilam sobie druga klawiature, o ktorej mama nie wie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']mowisz - masz :lol:

troszke inna zabawa, z rodzaju - probuje pozrec kapec mojej panci :razz:
[SIZE=-2]a to ze na koncu kapcia jest cala pani jakos mi specjalnie nie przeszkadza :evil_lol:

:crazyeye:Matko Teklunia on Cię pożera :crazyeye:

Posted

[quote name='dbsst']

:crazyeye: :crazyeye: Teklunia jakies fredzle przyczepily Ci sie do kapciucha :oops: :evil_lol: :evil_lol: :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!: trafilas w samo sedno! :evil_lol:

[quote name='dbsst']:cool3:

dzieks staram sie jak moge byc perrrrffffidnie zlosliwa ;) :evil_lol: :cool3:

a tak serio dzis pol dnia siedzialam i myslalam co mam powiedziec na te foty ;) :cool3: hhahahahhahahhahaa zartuje

to to zmeczenie mi na mozg pada :shake:
wreszcie sie przyznalas, jak to jest naprawde z tymi Twoimi dowcipnymi ripostami "na zawolanie" :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']

A ja już myslałam, że to objaw Zespołu Leona:lol: hahaha, faktycznie :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!:
nie da sie nie zauwazyc podobienstwa ruchow :lol:

[quote name='olcha']To te kapcie aż tak czuć z daleka? :hmmmm:
no wiesz co! :nono:
rybie dlatego ze zimne, a nie ze smierdzace...:eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
hahaha, faktycznie :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!::lol!:
nie da sie nie zauwazyc podobienstwa ruchow :lol:

A czy to zaraźliwe? Aaaaa !:crazyeye:

Posted

Moniś napisał(a):
Powiesz mu, że masz coś ważniejszego do zrobienia :evil_lol: i paadniesz na łoże madejowe :evil_lol: ;);););)

nie udalo sie ale zagadalam go na smierc ;) TZ wyjechal wiec nie mam do gogo pycha otworzyc wieczorami Szpila juz na mnie warczy ak tylko ide do niej i gadam ;) hahhahaha

Magda sprrrrrrrrytna dziewczynka jak na DGMniaCke przystalo :D

Teklunia tak wydalo sie ze moja riposta nie jest wcale taka ostra ;) hahahhaha

Posted

Czy on wam dywan przesowa? :lol:
Ja w domu miałam przez 30 minut psa przypominajacego długowlosego owczarka niemieckiego i zdewastował mi tak pokoj że złapałam się za głowe :evil_lol: sunia miała w sobie tyle energii ze wbiegała do mojog pokoju i hamowała na dywanie i w efekcie dywan znajdowal sie po drugiej stronie :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):

Czy on wam dywan przesowa? :lol:
Ja w domu miałam przez 30 minut psa przypominajacego długowlosego owczarka niemieckiego i zdewastował mi tak pokoj że złapałam się za głowe :evil_lol: sunia miała w sobie tyle energii ze wbiegała do mojog pokoju i hamowała na dywanie i w efekcie dywan znajdowal sie po drugiej stronie :roll:

coz... Tenkowi tez sie zdarza taka wydluzona droga hamowania ;)

Posted

Kasiu, ależ galeryjka Tenusiowa ostatnimi czasy się szybciutko rozrasta, miałam do nadrobienia 5 str, a przeciez nie tak dawno zaglądałam tutaj :shake: :lol: :lol:

Tenuś pożeracz kapci booski, ale zdjęcia chowającego się Tenusia pod swoje posłanko rewelacyjne :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, ależ galeryjka Tenusiowa ostatnimi czasy się szybciutko rozrasta, miałam do nadrobienia 5 str, a przeciez nie tak dawno zaglądałam tutaj :shake: :lol: :lol:

Tenuś pożeracz kapci booski, ale zdjęcia chowającego się Tenusia pod swoje posłanko rewelacyjne :loveu: :loveu:
a bo najwieksze dogomaniackie gaduly do nas ostatnio czasem zagladaja ;)
z czego sie niezmiernie ciesze:multi::multi::multi::multi: