Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']jeszcze, jeszcze!!:lol:mam nadzieje, ze chodzi o Tenka, bo puzzli wiecej nie mam ;)

tego mi robic nie wolno, ale bardzo lubie i nie moge sie czasem powstrzymac:evil_lol:

ale choc czasem je gryze, to jednak bardzo kocham moje poslanko:iloveyou:

zobaczycie co zaraz zrobie...

...nie ma mnie:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Chyba wie, ze zle robi i chowa sie przed zlym wzrokiem swojej pani:lol:

obawiam sie, ze to byl po prostu element szalenczej zabawy, a nie strach przed pania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tym bardziej, ze pani pokladala sie akurat ze smiechu, bo to co on wyczynial nadaloby sie do cyrku ;)

Posted

Powaliła mnie ta fotka :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Skojarzyło mi się to z zabawą dzieciecą :lol:
Dziecko zasłania rączkami buźkę i myśli, że go nie widać :multi:
Tekluniu jak mogłaś ufocić Tenusia w takiej chwili :crazyeye: przecież wcale nie było go widać :crazyeye: Jakim cudem go znalazłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zdjacia takich psiakow powinno sie na jakies storny adopcyjne ( fotka przed i po adopcji)....ludzie nie wiedza jakie piekne psy kryja sie pod masa skołtunionego futra..

a ten briardzik...przesliczny !! i taki....zadbany :) ehh trafilo mu sie;)

Posted

[quote name='Teklunia']mam nadzieje, ze chodzi o Tenka, bo puzzli wiecej nie mam ;)

tego mi robic nie wolno, ale bardzo lubie i nie moge sie czasem powstrzymac:evil_lol:

ale choc czasem je gryze, to jednak bardzo kocham moje poslanko:iloveyou:

zobaczycie co zaraz zrobie...

...nie ma mnie:p

ale zabawny Tenus :loveu::loveu::loveu:

ja uwielbiam obserwować takie psie psoty :sweetCyb:

Posted

[quote name='Moniś']

Powaliła mnie ta fotka :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Skojarzyło mi się to z zabawą dzieciecą :lol:
Dziecko zasłania rączkami buźkę i myśli, że go nie widać :multi:
Tekluniu jak mogłaś ufocić Tenusia w takiej chwili :crazyeye: przecież wcale nie było go widać :crazyeye: Jakim cudem go znalazłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fakt, nie uszanowalam jego prywatnosci:cool3:
ale on chyba rzadko zaglada do tej galerii, wiec moze nie zobaczy, ze go "nakrylam" ;)

[quote name='Magda_Miki']Najlepsze jest to zdjecie:p

Magda, on zawsze sie tak kladzie - najpierw przod, potem poopcia. Chyba nie potrafi inaczej :oops: Ja tez uwielbiam na to patrzec :)

moon light, dziekujemy za odwiedziny i za baaardzo mile slowa :)

i jeszcze - czesc Aluniu :)

Posted

moon_light napisał(a):
zdjacia takich psiakow powinno sie na jakies storny adopcyjne ( fotka przed i po adopcji)....ludzie nie wiedza jakie piekne psy kryja sie pod masa skołtunionego futra..

a ten briardzik...przesliczny !! i taki....zadbany :) ehh trafilo mu sie;)

Dokladnie - Ten to szczesciarz, a i jego opiekunowie to tez szczesciarze, bo wg mnie jest UROCZYM PSEM!!!!!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ejjjj..... gdzie nowe fotki? Tenuś juz sie znudzil zabawa, czy co?:roll: mowisz - masz :lol:

troszke inna zabawa, z rodzaju - probuje pozrec kapec mojej panci :razz:
[SIZE=-2]a to ze na koncu kapcia jest cala pani jakos mi specjalnie nie przeszkadza :evil_lol:

Posted

Cóż za atak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałaś mu podpaść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kapciuchy też mam z takiej serii :lol: Bardzo ciepłe nieprawdaż? :cool3:

Posted

[quote name='Moniś']Cóż za atak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałaś mu podpaść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kapciuchy też mam z takiej serii :lol: Bardzo ciepłe nieprawdaż? :cool3:
dokladnie :p
jestem okropnym zmarzluchem, wiec zimą tylko takie kapciuchy uznaje :)

Posted

Teklunia napisał(a):
dokladnie :p
jestem okropnym zmarzluchem, wiec zimą tylko takie kapciuchy uznaje :)

To tak jak ja ;)
Ciepłe kapcie poprawiają samopoczucie :lol: A do tego te nasze są b. wygodne :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Teklunia ty się tak trendy kapciami nie chwal pod pozorem pokazania psiejskiej zabawy :cool2:
:oops::oops::oops::oops::oops: wydalo sie :oops:
jak inaczej mialam to zrobic? wstydzilam sie tak po prostu powiedziec "a oto moje piekne kapciochy" :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']

:crazyeye: :crazyeye: Teklunia jakies fredzle przyczepily Ci sie do kapciucha :oops: :evil_lol: :evil_lol:

Dbsst twoje komentarze sa super. Hahaha.......:megagrin::megagrin: