Teklunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jeszcze, jeszcze!!:lol:mam nadzieje, ze chodzi o Tenka, bo puzzli wiecej nie mam ;) tego mi robic nie wolno, ale bardzo lubie i nie moge sie czasem powstrzymac:evil_lol: ale choc czasem je gryze, to jednak bardzo kocham moje poslanko:iloveyou: zobaczycie co zaraz zrobie... ...nie ma mnie:p Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Chyba wie, ze zle robi i chowa sie przed zlym wzrokiem swojej pani:lol: Quote
Teklunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Chyba wie, ze zle robi i chowa sie przed zlym wzrokiem swojej pani:lol: obawiam sie, ze to byl po prostu element szalenczej zabawy, a nie strach przed pania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tym bardziej, ze pani pokladala sie akurat ze smiechu, bo to co on wyczynial nadaloby sie do cyrku ;) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Teklunia'] tym bardziej, ze pani pokladala sie akurat ze smiechu, bo to co on wyczynial nadaloby sie do cyrku ;) Najlepsze jest to zdjecie:p Quote
Moniś Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Powaliła mnie ta fotka :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Skojarzyło mi się to z zabawą dzieciecą :lol: Dziecko zasłania rączkami buźkę i myśli, że go nie widać :multi: Tekluniu jak mogłaś ufocić Tenusia w takiej chwili :crazyeye: przecież wcale nie było go widać :crazyeye: Jakim cudem go znalazłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 zdjacia takich psiakow powinno sie na jakies storny adopcyjne ( fotka przed i po adopcji)....ludzie nie wiedza jakie piekne psy kryja sie pod masa skołtunionego futra.. a ten briardzik...przesliczny !! i taki....zadbany :) ehh trafilo mu sie;) Quote
Alka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Teklunia']mam nadzieje, ze chodzi o Tenka, bo puzzli wiecej nie mam ;) tego mi robic nie wolno, ale bardzo lubie i nie moge sie czasem powstrzymac:evil_lol: ale choc czasem je gryze, to jednak bardzo kocham moje poslanko:iloveyou: zobaczycie co zaraz zrobie... ...nie ma mnie:p ale zabawny Tenus :loveu::loveu::loveu: ja uwielbiam obserwować takie psie psoty :sweetCyb: Quote
Teklunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Moniś'] Powaliła mnie ta fotka :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Skojarzyło mi się to z zabawą dzieciecą :lol: Dziecko zasłania rączkami buźkę i myśli, że go nie widać :multi: Tekluniu jak mogłaś ufocić Tenusia w takiej chwili :crazyeye: przecież wcale nie było go widać :crazyeye: Jakim cudem go znalazłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fakt, nie uszanowalam jego prywatnosci:cool3: ale on chyba rzadko zaglada do tej galerii, wiec moze nie zobaczy, ze go "nakrylam" ;) [quote name='Magda_Miki']Najlepsze jest to zdjecie:p Magda, on zawsze sie tak kladzie - najpierw przod, potem poopcia. Chyba nie potrafi inaczej :oops: Ja tez uwielbiam na to patrzec :) moon light, dziekujemy za odwiedziny i za baaardzo mile slowa :) i jeszcze - czesc Aluniu :) Quote
Teklunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 mam cos fajnego :) obejrzyjcie, naprawde ładne i takie jakies prawdziwe... http://smoku.jogger.pl/ komiks pt: "rybki" Quote
sota36 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 moon_light napisał(a):zdjacia takich psiakow powinno sie na jakies storny adopcyjne ( fotka przed i po adopcji)....ludzie nie wiedza jakie piekne psy kryja sie pod masa skołtunionego futra.. a ten briardzik...przesliczny !! i taki....zadbany :) ehh trafilo mu sie;) Dokladnie - Ten to szczesciarz, a i jego opiekunowie to tez szczesciarze, bo wg mnie jest UROCZYM PSEM!!!!! Quote
Teklunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='sota36']Dokladnie - Ten to szczesciarz, a i jego opiekunowie to tez szczesciarze, bo wg mnie jest UROCZYM PSEM!!!!! wiemy o tym :p:p:p:p:p Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Kasia , fota pod posłankiem jest Extra :lol: komiks też ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Teklunia'] ...nie ma mnie:p ahahahahahah kasia ale ci sie model trafił, no nie mogę :evil_lol: ps.może pańci szuka pod posłaniem?;) Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ejjjj..... gdzie nowe fotki? Tenuś juz sie znudzil zabawa, czy co?:roll: Quote
Teklunia Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ejjjj..... gdzie nowe fotki? Tenuś juz sie znudzil zabawa, czy co?:roll: mowisz - masz :lol: troszke inna zabawa, z rodzaju - probuje pozrec kapec mojej panci :razz: [SIZE=-2]a to ze na koncu kapcia jest cala pani jakos mi specjalnie nie przeszkadza :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To od butow sie zaczyna, niedlugo beda rece itd.:evil_lol: Ale z Tenusia grozny potworek, nie da pani odpoczac:p Siupel foty:multi: Quote
Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Cóż za atak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałaś mu podpaść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kapciuchy też mam z takiej serii :lol: Bardzo ciepłe nieprawdaż? :cool3: Quote
Teklunia Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Moniś']Cóż za atak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałaś mu podpaść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kapciuchy też mam z takiej serii :lol: Bardzo ciepłe nieprawdaż? :cool3: dokladnie :p jestem okropnym zmarzluchem, wiec zimą tylko takie kapciuchy uznaje :) Quote
Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Teklunia napisał(a):dokladnie :p jestem okropnym zmarzluchem, wiec zimą tylko takie kapciuchy uznaje :) To tak jak ja ;) Ciepłe kapcie poprawiają samopoczucie :lol: A do tego te nasze są b. wygodne :cool3: Quote
olcha Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Teklunia'] Teklunia ty się tak trendy kapciami nie chwal pod pozorem pokazania psiejskiej zabawy :cool2: Quote
Teklunia Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 olcha napisał(a):Teklunia ty się tak trendy kapciami nie chwal pod pozorem pokazania psiejskiej zabawy :cool2: :oops::oops::oops::oops::oops: wydalo sie :oops: jak inaczej mialam to zrobic? wstydzilam sie tak po prostu powiedziec "a oto moje piekne kapciochy" :cool1: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 :crazyeye: :crazyeye: Teklunia jakies fredzle przyczepily Ci sie do kapciucha :oops: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: Teklunia jakies fredzle przyczepily Ci sie do kapciucha :oops: :evil_lol: :evil_lol: Dbsst twoje komentarze sa super. Hahaha.......:megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts