madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: ale ci zazdraszczam , Ozzy jak tylko widzi ze sie kładę zaraz się tarabani :mad: alu ale powiem ci ze nie o pierwszym amstafku slysze ze tylko czeka zeby sie wtarmosic na wyro...moja gaja, jak na brairda przystalo, na wyro wejdzie polezy troche ale chyba za twarde i zaraz zlazi :eviltong: raz jej sie tylko zdarzylo ze pospala ze mną pol nocy, jak byla burza to wskoczyla pod kolderke i wypiela sie do mnie tylkiem :p Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Od wieeeeeeeeeeeeeeeeelu dni całe wieczory spędzałam na pewnej czynności... Dziś dokończyłam dzieła :) Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ło qrcze ale Ty zdolna jestec ja nie moge no no Quote
asher Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 O rany :-o Gratulacje, ja chyba nie miałabym cierpliwości :lol: Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Kasiu, niesamowita jesteś? Nieżle!:multi: Muszę cię poznać z moja siostrą , ona uwielnia układać skomplikowane puzzle.:loveu: Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 E tam zdolna - cierpliwa - choc na flaszke - dzis u mnie pijemy przecie.... Olej te puzzle Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 KASIU , JAK ON REAGOWAŁ NA TE KOTY ??? :lol: Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Ten nie miał wstępu do pokoju z puzzlami :oops: sądzę, że móglby je rozwalić...ze względu na te kotki oczywiści :lol: Sota ma racje - tu nie potrzeba zdolności, tylko cierpliwości :) A ja uwielbiam takie dłubanki :) Chociaż zdarzało mi się zakląc szpetnie przy co bardziej upierdliwych fragmentach ;) Quote
Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tekluniu- gratulacje :multi: Podziwiam Cię za tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle cierpliwości :crazyeye: Efekt końcowy - uroczy :loveu: Buuuuzi dla Tenusia:buzi: Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Moniś napisał(a):Tekluniu- gratulacje :multi: Podziwiam Cię za tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle cierpliwości :crazyeye: Efekt końcowy - uroczy :loveu: Buuuuzi dla Tenusia:buzi: Tenuś ucałowany - dziękujemy bardzo :) Quote
zaba14 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ale super puzzle :) gratuluje cierpliwosci :P Co z nimi teraz zrobisz? bedziesz je kleiła, czy zburzysz? :) Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 zaba14 napisał(a): Co z nimi teraz zrobisz? bedziesz je kleiła, czy zburzysz? :) Zburzę i do pudełka :diabloti: Za kilka lat będę miała znowu rozrywkę :lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Teklunia napisał(a):Ten nie miał wstępu do pokoju z puzzlami :oops: sądzę, że móglby je rozwalić...ze względu na te kotki oczywiści :lol: Sota ma racje - tu nie potrzeba zdolności, tylko cierpliwości :) A ja uwielbiam takie dłubanki :) Chociaż zdarzało mi się zakląc szpetnie przy co bardziej upierdliwych fragmentach ;)wyrazy szacunku :cool1: u mnie cierpliwości do tych małych kartoników brak :oops: Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Rany, jestem szczerze zaskoczona!:crazyeye: Zawsze myślałam, że wszyscy lubią układać puzzle i że wszyscy uwazają to za świetną zabawę. A tu się okazuje, ze nie do końca:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Witam Kasiu, już jestem po krótkiej przerwie :) Nadrobiłam zaległosci w Tenusiowej galeryjce no i musiałam się cofnąc kilka stron wstecz :cool3: :cool3: Nie mogę sie napatrzeć na tego bursztynka świecącego, aż bije po oczach tak się błyszczy :loveu: :loveu: jest cudowny :loveu: :loveu: Już się nie moge doczekac kiedy wloski mu podrosna i bedziesz kitke czesała, wtedy to dopiero bedzie podobny do Oskarka :lol: :lol: Bedziesz mu czesala 2 kucyki tak jak ja dzisiaj to zrobiłam Oskarkowi :oops: :lol: :lol: Ach jest przesłodziutki - wycałuj i wymiziaj go od Cioci :lol: A puzzle to i ja swego czasu uwielbiałam układac, a teraz to jakos tak dawno nic nie układałam. Najleosze moje puzzle to byly 3D, swietna zabawa no i jaki efekt :lol: :lol: Buziaczkujemy Was mocno :buzi: Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Cześć Daguś :) Nie wiem, Jak Tenuś zareaguje na kucyczki... Coś mi się zdaje, że to będzie próba charakterów...:evil_lol: Puzzle 3D widziałam tylko w sklepie i nawet zastanawialiśmy się nad kupnem, ale cena była zaporowa, więc sobie darowaliśmy tę przyjemność... Dziękujemy za buziaki i mizianko i pozrawiamy również :) Wpadaj częściej - nie zaniedbuj Dogomanii!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Teklunia napisał(a):Wpadaj częściej - nie zaniedbuj Dogomanii!!! Kasiu ja to bym najchętniej na dgm spędzała 24h na dobę, ale póki co to jest nierealne. Nakui w szkole multum, matura za pasem, w piątek 100dniówka teraz tym żyję. Jeszcze prawo, w piątek jade sie zapisac na egzamin i będę coągle myslala co by tu zrobic zeby zdac :roll: :roll: Teraz sie tyle tego nazbieralo, ze ledwo wyrabiam ... Dzisiaj i tak juz dlugo posiedzialam sobie, wstawilam troche zdjec no i trzeba uciekac :roll: Ale jak zdaze to przed szkola zajrze, bo mam dopiero na 11 :) Buziaczki dla Was :buzi: Quote
Maga100 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 O rany, gratuluję tych puzzli :-o Ja nie mam cierpliwości do takich dłubanek, jak nie wiem zaraz natychmiast gdzie ułożyć jakiś fragment, to się denerwuję i tyle z tego :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 matko, Wy tu wszystkie jestescie gorace kobitki, co to ani chwili na miejscu nie usiedza :crazyeye: calkiem ja moja psina ;) Quote
Teklunia Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: pies stróżująco - tropiącya jakze:cool1: ;) Quote
PIKA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Teklunia']Rany, jestem szczerze zaskoczona!:crazyeye: Zawsze myślałam, że wszyscy lubią układać puzzle i że wszyscy uwazają to za świetną zabawę. A tu się okazuje, ze nie do końca:roll: Ja tam lubie, tylko ostatnimi czasy ukladam sobie o te http://www.jigzone.com/g.php ;) Quote
Teklunia Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='PIKA']Ja tam lubie, tylko ostatnimi czasy ukladam sobie o te http://www.jigzone.com/g.php ;) trudne:crazyeye: wzielam sobie na sam poczatek 247 kawalkow i zatkalo mnie:-o wiec zmienilam na 16 :lol: Quote
PIKA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Teklunia napisał(a):trudne:crazyeye: wzielam sobie na sam poczatek 247 kawalkow i zatkalo mnie:-o wiec zmienilam na 16 :lol: Haha 16 :lol::lol::lol:od 48 trzeba było zacząc - w miarę normalne Ja najbardziej lubie 184 crazy ;) Quote
Recommended Posts