Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye: ale ci zazdraszczam , Ozzy jak tylko widzi ze sie kładę zaraz się tarabani :mad:

alu ale powiem ci ze nie o pierwszym amstafku slysze ze tylko czeka zeby sie wtarmosic na wyro...moja gaja, jak na brairda przystalo, na wyro wejdzie polezy troche ale chyba za twarde i zaraz zlazi :eviltong:
raz jej sie tylko zdarzylo ze pospala ze mną pol nocy, jak byla burza to wskoczyla pod kolderke i wypiela sie do mnie tylkiem :p

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten nie miał wstępu do pokoju z puzzlami :oops: sądzę, że móglby je rozwalić...ze względu na te kotki oczywiści :lol:

Sota ma racje - tu nie potrzeba zdolności, tylko cierpliwości :) A ja uwielbiam takie dłubanki :) Chociaż zdarzało mi się zakląc szpetnie przy co bardziej upierdliwych fragmentach ;)

Posted

Moniś napisał(a):
Tekluniu- gratulacje :multi:
Podziwiam Cię za tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle cierpliwości :crazyeye:
Efekt końcowy - uroczy :loveu:

Buuuuzi dla Tenusia:buzi:

Tenuś ucałowany - dziękujemy bardzo :)

Posted

Teklunia napisał(a):
Ten nie miał wstępu do pokoju z puzzlami :oops: sądzę, że móglby je rozwalić...ze względu na te kotki oczywiści :lol:

Sota ma racje - tu nie potrzeba zdolności, tylko cierpliwości :) A ja uwielbiam takie dłubanki :) Chociaż zdarzało mi się zakląc szpetnie przy co bardziej upierdliwych fragmentach ;)
wyrazy szacunku :cool1: u mnie cierpliwości do tych małych kartoników brak :oops:

Posted

Rany, jestem szczerze zaskoczona!:crazyeye:
Zawsze myślałam, że wszyscy lubią układać puzzle i że wszyscy uwazają to za świetną zabawę.
A tu się okazuje, ze nie do końca:roll:

Posted

Witam Kasiu, już jestem po krótkiej przerwie :)

Nadrobiłam zaległosci w Tenusiowej galeryjce no i musiałam się cofnąc kilka stron wstecz :cool3: :cool3:

Nie mogę sie napatrzeć na tego bursztynka świecącego, aż bije po oczach tak się błyszczy :loveu: :loveu: jest cudowny :loveu: :loveu:
Już się nie moge doczekac kiedy wloski mu podrosna i bedziesz kitke czesała, wtedy to dopiero bedzie podobny do Oskarka :lol: :lol:
Bedziesz mu czesala 2 kucyki tak jak ja dzisiaj to zrobiłam Oskarkowi :oops: :lol: :lol:

Ach jest przesłodziutki - wycałuj i wymiziaj go od Cioci :lol:

A puzzle to i ja swego czasu uwielbiałam układac, a teraz to jakos tak dawno nic nie układałam. Najleosze moje puzzle to byly 3D, swietna zabawa no i jaki efekt :lol: :lol:

Buziaczkujemy Was mocno :buzi:

Posted

Cześć Daguś :)
Nie wiem, Jak Tenuś zareaguje na kucyczki... Coś mi się zdaje, że to będzie próba charakterów...:evil_lol:

Puzzle 3D widziałam tylko w sklepie i nawet zastanawialiśmy się nad kupnem, ale cena była zaporowa, więc sobie darowaliśmy tę przyjemność...

Dziękujemy za buziaki i mizianko i pozrawiamy również :)
Wpadaj częściej - nie zaniedbuj Dogomanii!!!

Posted

Teklunia napisał(a):
Wpadaj częściej - nie zaniedbuj Dogomanii!!!

Kasiu ja to bym najchętniej na dgm spędzała 24h na dobę, ale póki co to jest nierealne. Nakui w szkole multum, matura za pasem, w piątek 100dniówka teraz tym żyję. Jeszcze prawo, w piątek jade sie zapisac na egzamin i będę coągle myslala co by tu zrobic zeby zdac :roll: :roll:
Teraz sie tyle tego nazbieralo, ze ledwo wyrabiam ...
Dzisiaj i tak juz dlugo posiedzialam sobie, wstawilam troche zdjec no i trzeba uciekac :roll:
Ale jak zdaze to przed szkola zajrze, bo mam dopiero na 11 :)

Buziaczki dla Was :buzi:

Posted

O rany, gratuluję tych puzzli :-o
Ja nie mam cierpliwości do takich dłubanek, jak nie wiem zaraz natychmiast gdzie ułożyć jakiś fragment, to się denerwuję i tyle z tego :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Rany, jestem szczerze zaskoczona!:crazyeye:
Zawsze myślałam, że wszyscy lubią układać puzzle i że wszyscy uwazają to za świetną zabawę.
A tu się okazuje, ze nie do końca:roll:
Ja tam lubie, tylko ostatnimi czasy ukladam sobie o te http://www.jigzone.com/g.php ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
trudne:crazyeye:
wzielam sobie na sam poczatek 247 kawalkow i zatkalo mnie:-o
wiec zmienilam na 16 :lol:

Haha 16 :lol::lol::lol:od 48 trzeba było zacząc - w miarę normalne

Ja najbardziej lubie 184 crazy ;)