Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Jakie on ma ladne poslanko :-o

taaa, posłanko...:evil_lol:
A gdzie tam! To są zasłonki, które były ściągane do prania... Ten od razu wykorzystał to, że ja skaczę po parapetach i nie mogę go odgonić i umościł się w nich :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
taaa, posłanko...:evil_lol:
A gdzie tam! To są zasłonki, które były ściągane do prania... Ten od razu wykorzystał to, że ja skaczę po parapetach i nie mogę go odgonić i umościł się w nich :lol:
Widac potrzeba mu odrobiny luksusu i marzy o atłasowym posłaniu :lol:

Teklunia, czym ty go nabłyszczasz???

Posted

asher napisał(a):
Teklunia, czym ty go nabłyszczasz???

no własnie czym?aż sama jestem ciekawa, wogóle Tencio ma fajniuśką, zdrową sierść, spaliłam, też mogłam Gajce zaraz po schronisku pościnać tą zniszczoną, żeby zdrowa i śliczna rosła...

Posted

taki mi się po prostu świecący egzemplarz trafił ;)

Madzia, ja nie miałam wyboru - po pierwsze już go w schronisku wystrzygli, po drugie my w domu też musieliśmy dokończyć dzieła, bo jego NIE DAŁO się rozczesać. To był jeden wielki filc :(

co do potrzeby luksusu, to nie pomyślałam :oops:
może zafunduję mu jakiś wieczór pięknosci... z piłowaniem pazurków i papilotami?

Posted

Teklunia napisał(a):

...co do potrzeby luksusu, to nie pomyślałam :oops:
może zafunduję mu jakiś wieczór pięknosci... z piłowaniem pazurków i papilotami?

tiaaa... ja siem podłączę... z osobistymi pazurkami... mooogię :cool3: kudełkom też by sie nabłyszczacz przydał :hmmmm: może wreszcie ktoś by się mną pozachwycał :evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):
tiaaa... ja siem podłączę... z osobistymi pazurkami... mooogię :cool3: kudełkom też by sie nabłyszczacz przydał :hmmmm: może wreszcie ktoś by się mną pozachwycał :evil_lol:
zapraszamy!
chociaż z nas dwojga (ja i Ten), to właśnie on ma ładne kudełki :-? wiec ludziom chyba nie służą moje zabiegi :roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
zapraszamy!
chociaż z nas dwojga (ja i Ten), to właśnie on ma ładne kudełki :-? wiec ludziom chyba nie służą moje zabiegi :roll:

zaryzykuję :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no widać widać psina aż bije blaskiem :p dawać fotyyyyyyyyyyy:lol:

I to jakim blaskiem :loveu: Nie można wzroku oderwać od tego lśniącego Eleganta :loveu:

Posted

ale go komplementujecie, dziewczyny... :) az sie rumienię w jego imieniu :oops:

Alu, dziękuję - zdrówko jeszcze się tli we mnie ;)
Tak naprawdę, to chyba idzie ku lepszemu, bo już mogę mówić ;)

na wstawianie fotek nie mam za dużo czasu w tej chwili, bo mam kotlety na patelni :), więc tyko tak dla przypomnienia mojej mordy (czyt. mordy mojego psa ;))

Posted

Tenek Ci Kasiu popilnuje kotletów ;) a my czekmy z niecierpliwością na kolejne focisze :p
hahaha :lol:
na szczęście gorącego nie tyka, bo inaczej nic nie byłby bezpieczne...
przy takim wieklim psie nie da się czegoś "postawić wyżej", żeby nie ściągał :lol:
Chyba, że na szfie:roll:

Posted

:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
hahaha :lol:
na szczęście gorącego nie tyka, bo inaczej nic nie byłby bezpieczne...
przy takim wieklim psie nie da się czegoś "postawić wyżej", żeby nie ściągał :lol:
Chyba, że na szfie:roll:

hahaha skąd ja to znam ostatnio Gajka wskoczyła sobie na kredens w kuchni po kanapki z szynką :lol: moja mama omal zawału nie dostała jak ją w kuchni na blacie zobaczyła :cool3:

Posted

hahaha skąd ja to znam ostatnio Gajka wskoczyła sobie na kredens w kuchni po kanapki z szynką :lol: moja mama omal zawału nie dostała jak ją w kuchni na blacie zobaczyła :cool3:

ano właśnie :evil_lol:
Ten jak usiądzie przy stole, to pysk ma akurat na takiej wysokości, żeby go sobie mógł wygodnie oprzeć o blat :lol:
Nic, tylko mu talerzyk postawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
ło jejus - jaki luksusik - na atlasiku - moj Agat chyba widzial to zdjecie, bo wszedl i polozyl sie na KANAPIE!!!!! W sumie - co ma sie miec gorzej?

no proszę - i to są luksusy :) Ten na kanapę nie włazi, mimo iż czasem go zapraszam :cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
no proszę - i to są luksusy :) Ten na kanapę nie włazi, mimo iż czasem go zapraszam :cool3:
:crazyeye: ale ci zazdraszczam , Ozzy jak tylko widzi ze sie kładę zaraz się tarabani :mad:

Posted

sota36 napisał(a):
Ja tez za[raszam, ale ten nie wyrzymuje za dlugo, chyba mu ciasno na tej kanapie - doopsko mu uroslo!

oj, zaraz doopsko urosło...;) zmężniał po prostu :lol::lol::lol: