Teklunia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a):Jakie on ma ladne poslanko :-o taaa, posłanko...:evil_lol: A gdzie tam! To są zasłonki, które były ściągane do prania... Ten od razu wykorzystał to, że ja skaczę po parapetach i nie mogę go odgonić i umościł się w nich :lol: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Teklunia napisał(a):taaa, posłanko...:evil_lol: A gdzie tam! To są zasłonki, które były ściągane do prania... Ten od razu wykorzystał to, że ja skaczę po parapetach i nie mogę go odgonić i umościł się w nich :lol:Widac potrzeba mu odrobiny luksusu i marzy o atłasowym posłaniu :lol: Teklunia, czym ty go nabłyszczasz??? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 asher napisał(a):Teklunia, czym ty go nabłyszczasz??? no własnie czym?aż sama jestem ciekawa, wogóle Tencio ma fajniuśką, zdrową sierść, spaliłam, też mogłam Gajce zaraz po schronisku pościnać tą zniszczoną, żeby zdrowa i śliczna rosła... Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 taki mi się po prostu świecący egzemplarz trafił ;) Madzia, ja nie miałam wyboru - po pierwsze już go w schronisku wystrzygli, po drugie my w domu też musieliśmy dokończyć dzieła, bo jego NIE DAŁO się rozczesać. To był jeden wielki filc :( co do potrzeby luksusu, to nie pomyślałam :oops: może zafunduję mu jakiś wieczór pięknosci... z piłowaniem pazurków i papilotami? Quote
Camara Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Teklunia napisał(a): ...co do potrzeby luksusu, to nie pomyślałam :oops: może zafunduję mu jakiś wieczór pięknosci... z piłowaniem pazurków i papilotami? tiaaa... ja siem podłączę... z osobistymi pazurkami... mooogię :cool3: kudełkom też by sie nabłyszczacz przydał :hmmmm: może wreszcie ktoś by się mną pozachwycał :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Camara napisał(a):tiaaa... ja siem podłączę... z osobistymi pazurkami... mooogię :cool3: kudełkom też by sie nabłyszczacz przydał :hmmmm: może wreszcie ktoś by się mną pozachwycał :evil_lol: zapraszamy! chociaż z nas dwojga (ja i Ten), to właśnie on ma ładne kudełki :-? wiec ludziom chyba nie służą moje zabiegi :roll: Quote
Camara Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Teklunia napisał(a):zapraszamy! chociaż z nas dwojga (ja i Ten), to właśnie on ma ładne kudełki :-? wiec ludziom chyba nie służą moje zabiegi :roll: zaryzykuję :lol: Quote
Alka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Kasiu, i jak zdrówko? ;) Tenuś jest bardzo zadbany, pańcia stara sie i to widac.:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 no widać widać psina aż bije blaskiem :p dawać fotyyyyyyyyyyy:lol: Quote
Moniś Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no widać widać psina aż bije blaskiem :p dawać fotyyyyyyyyyyy:lol: I to jakim blaskiem :loveu: Nie można wzroku oderwać od tego lśniącego Eleganta :loveu: Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 ale go komplementujecie, dziewczyny... :) az sie rumienię w jego imieniu :oops: Alu, dziękuję - zdrówko jeszcze się tli we mnie ;) Tak naprawdę, to chyba idzie ku lepszemu, bo już mogę mówić ;) na wstawianie fotek nie mam za dużo czasu w tej chwili, bo mam kotlety na patelni :), więc tyko tak dla przypomnienia mojej mordy (czyt. mordy mojego psa ;)) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Teklunia'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Teklunia napisał(a): na wstawianie fotek nie mam za dużo czasu w tej chwili, bo mam kotlety na patelni :), Tenek Ci Kasiu popilnuje kotletów ;) a my czekmy z niecierpliwością na kolejne focisze :p Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Tenek Ci Kasiu popilnuje kotletów ;) a my czekmy z niecierpliwością na kolejne focisze :p hahaha :lol: na szczęście gorącego nie tyka, bo inaczej nic nie byłby bezpieczne... przy takim wieklim psie nie da się czegoś "postawić wyżej", żeby nie ściągał :lol: Chyba, że na szfie:roll: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Teklunia napisał(a):hahaha :lol: na szczęście gorącego nie tyka, bo inaczej nic nie byłby bezpieczne... przy takim wieklim psie nie da się czegoś "postawić wyżej", żeby nie ściągał :lol: Chyba, że na szfie:roll: hahaha skąd ja to znam ostatnio Gajka wskoczyła sobie na kredens w kuchni po kanapki z szynką :lol: moja mama omal zawału nie dostała jak ją w kuchni na blacie zobaczyła :cool3: Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha skąd ja to znam ostatnio Gajka wskoczyła sobie na kredens w kuchni po kanapki z szynką :lol: moja mama omal zawału nie dostała jak ją w kuchni na blacie zobaczyła :cool3: ano właśnie :evil_lol: Ten jak usiądzie przy stole, to pysk ma akurat na takiej wysokości, żeby go sobie mógł wygodnie oprzeć o blat :lol: Nic, tylko mu talerzyk postawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] TENuś się zawstydził :oops: Nie zawstydzil sie tylko pokazuje jak mu się fryz blyszczy :loveu: Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ło jejus - jaki luksusik - na atlasiku - moj Agat chyba widzial to zdjecie, bo wszedl i polozyl sie na KANAPIE!!!!! W sumie - co ma sie miec gorzej? Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 sota36 napisał(a):ło jejus - jaki luksusik - na atlasiku - moj Agat chyba widzial to zdjecie, bo wszedl i polozyl sie na KANAPIE!!!!! W sumie - co ma sie miec gorzej? no proszę - i to są luksusy :) Ten na kanapę nie włazi, mimo iż czasem go zapraszam :cool3: Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja tez za[raszam, ale ten nie wyrzymuje za dlugo, chyba mu ciasno na tej kanapie - doopsko mu uroslo! Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Teklunia napisał(a):no proszę - i to są luksusy :) Ten na kanapę nie włazi, mimo iż czasem go zapraszam :cool3::crazyeye: ale ci zazdraszczam , Ozzy jak tylko widzi ze sie kładę zaraz się tarabani :mad: Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 sota36 napisał(a):Ja tez za[raszam, ale ten nie wyrzymuje za dlugo, chyba mu ciasno na tej kanapie - doopsko mu uroslo! oj, zaraz doopsko urosło...;) zmężniał po prostu :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts