Teklunia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 to tak na dobranoc, bo spać mi się chce okrutnie Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Teklunia']to tak na dobranoc, bo spać mi się chce okrutnie Dobranoc kasiu :buzi: , Dobranoc Tenusiu :loveu: Quote
Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dzień doberek!:multi: Dość spania.Wstawajcie! Za oknem pięknie słoneczko świeci, pewnie i do Was dotarło :multi: Quote
olcha Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dzień dobry! U nas równie piękne słoneczko. Także zostanie wykorzystane na sesję fotograficzną :cool3: . Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :bigcool: ale dzis foteCek bedzie i ja sie dzis chyba na fotospacer wybiore :multi: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a)::bigcool: ale dzis foteCek bedzie i ja sie dzis chyba na fotospacer wybiore :multi: znów nam bedziesz konkurencje robić? :placz: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a):znów nam bedziesz konkurencje robić? :placz: no dobla emila zostawie w domu :cool1: Quote
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a):no dobla emila zostawie w domu :cool1: Emila mozesz wziasc ale kiepskie zdjecia rob,a zeby nasze byly ladniejsze od Twoich:lol: :lol: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 KaRa_TC napisał(a):Emila mozesz wziasc ale kiepskie zdjecia rob,a zeby nasze byly ladniejsze od Twoich:lol: :lol: :eviltong: :eviltong: i tak emila bym wziela TAKA POGODA :cool3: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a):no dobla emila zostawie w domu :cool1: Masz drugi aparat? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Dzień dobry! A ja dopiero niedawno wstałam i włąśnie jem śniadanko :oops: Słoneczko faktycznie prześliczne, ale u nas chyba sesji na dworze nie będzie, bo ja coś się wykurować nie mogę :shake: Zamiast przechodzić, choroba sie rozwija... Ale humorek mam dobry, bo komputer działa i Dogo śmiga i w ogóle ;) Czekam na Wasze zdjęcia ze spacerków :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Teklunia napisał(a):Dzień dobry! A ja dopiero niedawno wstałam i włąśnie jem śniadanko :oops: Słoneczko faktycznie prześliczne, ale u nas chyba sesji na dworze nie będzie, bo ja coś się wykurować nie mogę :shake: Zamiast przechodzić, choroba sie rozwija... Ale humorek mam dobry, bo komputer działa i Dogo śmiga i w ogóle ;) Czekam na Wasze zdjęcia ze spacerków :) Kasiu ja już po obiadku a Ty dopiero śniadanko jesz :crazyeye: :lol: :lol: Kuruj się szybciutko !! Mnie tez cos katarek zaczyna meczyc, a nie moge byc chora bo jak taka pojde na 100dniwoke?? :roll: Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu ja już po obiadku a Ty dopiero śniadanko jesz :crazyeye: :lol: :lol: Kuruj się szybciutko !! Mnie tez cos katarek zaczyna meczyc, a nie moge byc chora bo jak taka pojde na 100dniwoke?? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: no bo ja jestem śpioszek :oops: a teraz mam dobrą wymówkę, żeby sobie tak poleniuchować :lol: a że moj TZ jest jeszcze większym śpiochem, to w wolne dni polegujemy sobie do oporu :oops: z małą przerwą na psa, czy siusiu ;) Quote
Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Słoneczko faktycznie prześliczne, ale u nas chyba sesji na dworze nie będzie, bo ja coś się wykurować nie mogę Zamiast przechodzić, choroba sie rozwija... Kasiu, ja także jestem "pociągająca",jakieś paskudztwo mnie dopadło.:diabloti: Przyjdzie mi szybko się wykurować , bo przecież ktoś musi z pieskiem wychodzić.;) życzę dużo zdrówka ! Daga, no coś Ty , z czerwonym nosem chcesz iść :evil_lol: Łykaj dużo witaminek coby katarek poszedł sobie szybciutko;) Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='zaba14']Jakie śliczne łapecki !! :) cześć żaba :) tak myślałam, że jak komuś się łapki spodobają, to na pewno Tobie :lol: Alu, może to się roznosi przez internet? :crazyeye: Daga, a Ty nawet nie próbuj się pochorować na studniówkę. Masz być zdrowa, śliczna i godnie reprezentować Dogomanię!!! ;) Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Teklunia']cześć żaba :) tak myślałam, że jak komuś się łapki spodobają, to na pewno Tobie :lol: Alu, może to się roznosi przez internet? :crazyeye: Daga, a Ty nawet nie próbuj się pochorować na studniówkę. Masz być zdrowa, śliczna i godnie reprezentować Dogomanię!!! ;):mad: już mi prosze tego wirusa stąd wykurzyć :angryy: Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad: już mi prosze tego wirusa stąd wykurzyć :angryy: trzebaby Hanię poprosić Ona ma odpowiednie kwalifikacje... Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Teklunia']trzebaby Hanię poprosić Ona ma odpowiednie kwalifikacje...:evil_lol: to wołajmy dużymi literkami Hania , odczyńma :evil_lol: Quote
olcha Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 HANIA ODCZYŃMA? dobra ferie idą więc co mi szkodzi zawołać. HAAAANIAAAA ODCZYŃMAAAAA Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 coś Hania nie przybywa z odsieczą... może wirtualne wirusy to niej specjalizacja ;) Ten trzyma się zdrowo, na szczęście :) Quote
Recommended Posts