mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):Chyba Ci troszke rajstopki pozaciagal :evil_lol: :crazyeye:jakby to była Kasi noga to to by była giczoła!:lol: To oparcie od kanapy!:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA do okulisty marsz :mad: to oparcie fotela lub kanapy :evil_lol: mmbbaj napisał(a)::crazyeye:jakby to była Kasi noga to to by była giczoła!:lol: To oparcie od kanapy!:evil_lol: No coooo? :oops: Myslala, ze to kawalek uda :oops: i kolanko :oops: Jak się weźmie nogę na noge to się czasami tak udko ulozy :oops: Ale kolor jak ajstop normalnie :lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):No coooo? :oops: Myslala, ze to kawalek uda :oops: i kolanko :oops: Jak się weźmie nogę na noge to się czasami tak udko ulozy :oops: Ale kolor jak ajstop normalnie :lol::lol::lol::lol::crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']No coooo? :oops: Myslala, ze to kawalek uda :oops: i kolanko :oops: Jak się weźmie nogę na noge to się czasami tak udko ulozy :oops: Ale kolor jak ajstop normalnie :lol::lol::lol::lol: nic się nie martw Pika, nie Ty pierwsza określiłaś kanapę mianem mojej nóżki :lol: jakaś ciocia już wcześniej tak myślała... [SIZE=-2]mam cichą nadzieję, że moje nóżki są jednak troszkę subtelniejsze :oops: :lol: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Teklunia'] [SIZE=-2]mam cichą nadzieję, że moje nóżki są jednak troszkę subtelniejsze :oops: :lol: No wiesz, tak jeździsz na tych nartach to Ci sie może umięśniły :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):No wiesz, tak jeździsz na tych nartach to Ci sie może umięśniły :evil_lol: najbardziej to mi się "umięśniły" od tych ciast i ciasteczek , które ostatnio pochłaniałam z taką lubością ;) :roll: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']No coooo? :oops: Myslala, ze to kawalek uda :oops: i kolanko :oops: :lol::lol::lol::lol: Ooooooo . JA TAK SAMO MYŚLAŁAM ! :lol: :lol: :lol: Kasiu - bardzo pieknie mieliście na tym wyjeździe ... Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ooooooo . JA TAK SAMO MYŚLAŁAM ! :lol: :lol: :lol: Kasiu - bardzo pieknie mieliście na tym wyjeździe ... ano pięknie, pięknie... szkoda, że tak króciutko... Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Teklunia']a takie cudeńka byly z nami w Szczyrku :) Ron eeeeeeee ale sie nam Ten zmienil ollalla :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):eeeeeeee ale sie nam Ten zmienil ollalla :evil_lol: hihihi skurczył się chłopak z tego zimna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi skurczył się chłopak z tego zimna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skurczyl to skurczyl ale czemu pozwolil sobie na kokarde :shake: Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):skurczyl to skurczyl ale czemu pozwolil sobie na kokarde :shake: jak to czemu? :roll: KARNAWAŁ!!!:lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Teklunia napisał(a):jak to czemu? :roll: KARNAWAŁ!!!:lol::lol::lol: :cool3: ato taki z niego zabawowy chlopak :cool1: Quote
Teklunia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']:cool3: ato taki z niego zabawowy chlopak :cool1: bez dwóch zdań!!! :lol: o proszę, nawet zasypia z zabaweczką w buzi ;) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Teklunia']bez dwóch zdań!!! :lol: o proszę, nawet zasypia z zabaweczką w buzi ;) eh ci mezczyzni i ich pasje :D Quote
Teklunia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Marcino1978 napisał(a):fajna psinka;) a dziękujemy ślicznie :D znasz się na pieskaach ;) :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Kasiu a może by tak na deser jakieś zdjęcia TENusia?? Quote
Teklunia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Nie było mnie troszkę, bo teściu wyprawiał dziś imieniny i musieliśmy odbębnić rodzinny obowiązek (mimo cieknących nosów...) No ale Tenuś na deserek jest :) moje malutkie łapulki :loveu: i uśmiech specjalnie dla Dagusi: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Teklunia'] O matko on ma tu minę, jakby byl nawalony :lol::lol: Tez byl z wami na imieninach? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='PIKA'] Cytat: Napisał(a) Teklunia O matko on ma tu minę, jakby byl nawalony :lol::lol: Tez byl z wami na imieninach? :evil_lol: on sie po prostu cieszy życiem :) taki radosny chłopak :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Teklunia']Nie było mnie troszkę, bo teściu wyprawiał dziś imieniny i musieliśmy odbębnić rodzinny obowiązek (mimo cieknących nosów...) No ale Tenuś na deserek jest :) moje malutkie łapulki :loveu: i uśmiech specjalnie dla Dagusi: moje złotko :loveu: :loveu: :loveu: ależ on się Kasiu błyszczy :crazyeye: cudny chłopak z niego rośnie :loveu: Quote
Recommended Posts