Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='Alka']no to super ! :multi: Koniecznie coś zorganizujemy:multi: Polubiliście Beskidy?;) Beskidy lubimy bardzo :D i to juz od wielu, wielu lat. Co roku tam jezdzimy... Ale i tak moje najukochańsze miejsce na ziemi to Karpacz w Karkonoszach!!! Quote
olcha Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Teklunia, a TZecik niczego sobie, niczego!:happy1: szkoda tylko, że w tych goglach :roll::lol: Jak to szkoda? To fajnie, że na całe Google znany? :hmmmm: :lol: Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='olcha']Jak to szkoda? To fajnie, że na całe Google znany? :hmmmm: :lol: my tez mowimy na to google :D to juz jakies zboczenie z tym internetem ;) Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 a takie cudeńka byly z nami w Szczyrku :) Ron i Oskarek Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Oskarek (inaczej Lalunia ;)) ma 9 miesiecy i jest jak maly motorek :lol: NIe usiedzi chwili w jednym miejscu i caly czas ma ochote na psoty... Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 natomiast Roni (także Bobek :roll:) to spokojny, dojrzaly (4-letni) mężczyzna. Przekochany, choc troszke niesmialy i nieufny. [SIZE=-2]niestety ciagle mial zaropiale, brudne oczka, co jego Pańci jakoś nie przeszkadzalo :-? Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Oj faktycznie maluch ma coś z oczkami :roll: Quote
olcha Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Teklunia spryciaro! Ale nam dozujesz przyjemności :cool3: Nie wierzę, że jakikolwiek mały psiak może być spokojny! A już york to napewno! On musi mieć coś z tymi oczkami. Z tego co wiem yorkom powinno się czyścić często oczka bo taka ropka na włosach okalających oczko to super pożywka dla bakterii. Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 No zadbany yorki, nie ma co :roll: le i tak sliczny :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Kasiu nr tel wysyłam na priv :lol: :lol: ale i tak nie mogę przeżałować, że choć na chwilkę się nie spotkałyśmy :-( Mam nadzieję, że w marcu o nas będziesz pamiętała no i pora (nie 5ta rano) będzie bardziej odpowiednia na spotkanko :multi: :lol: :multi: Widać, że wyjazd był udany oglądając te cudne fotki - piękna zima (moi rodzice na ten week właśnie jadą w tamte tereny) No i dziękuję za zdjęcia Yoreczków no i widzę Oskarka, ale różni się od mojego-nie ma co :eviltong: :eviltong: Takich dwóch to nie ma :evil_lol: Wszystkie Yoreczki bardzo ładne, ale tego z zaropiałymi oczkami to aż szkoda, jak pańcia może tak o niego nie dbać? :shake: Całujemy gorąco i pozdrawiamy Siemianowice górą :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 olcha, to sie nazywa budowanie napiecia :lol::lol::lol: Daga, te yorczki polubilam bardzo. Byly przesympatyczne i kochaniutkie, ale taki piekny jak Twoj Oskarek jest tylko... Twoj Oskarek! :cool1: A na te ich oczka to naprawde az ciezko bylo patrzec :( Po kryjomu nawet mu raz jedno przetarlam leciutko, bo nie starczylo mi odwagi zeby zwrocic jego Panci uwage :-? Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Teklunia napisał(a): A na te ich oczka to naprawde az ciezko bylo patrzec :( Po kryjomu nawet mu raz jedno przetarlam leciutko, bo nie starczylo mi odwagi zeby zwrocic jego Panci uwage :-?Trzeba było sie spytać naiwnie....czy te oczka to każde yorki tak mają? ;):evil_lol: Kasiu i jak spodobały Ci sie minibriardziki? Quote
Teklunia Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='Gosiek']Trzeba było sie spytać naiwnie....czy te oczka to każde yorki tak mają? ;):evil_lol: Kasiu i jak spodobały Ci sie minibriardziki? GENIALNE PIESKI :) Wesolutkie, żywe i z charakterkiem. No i obronne nawet - jak ktos przechodzil kolo ich pokoju to szczekaly groznie ;) Znały dwa magiczne słówka "spacerek" i "czeko-dropsy". Jak sie je wymowilo, to zaczynaly krecic koleczka jak nakrecone :) A tutaj obaj chłopcy razem... Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Fajne chlopaczki :cool1: Kasia - ten mniejszy, ciemniej umaszczony... był wiekszym łobuziakiem? Tak mi wygląda po pycholku :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Gosiek napisał(a):Fajne chlopaczki :cool1: Kasia - ten mniejszy, ciemniej umaszczony... był wiekszym łobuziakiem? Tak mi wygląda po pycholku :evil_lol: Znasz sie na psich pycholkach...:cool1: :) To maly szatanek :lol: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Teklunia napisał(a):Znasz sie na psich pycholkach...:cool1: :) To maly szatanek :lol: :evil_lol: widać, oj widać - ma taki specyficzny błysk w oku :evil_lol: Quote
olcha Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Teklunia']olcha, to sie nazywa budowanie napiecia :lol::lol::lol: Wnioskuję, że masz jeszcze duuużo w zanadrzu? :razz: Quote
Alka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A tutaj obaj chłopcy razem... Mnie sie podoba słodziutki pyszczorek maluszka, figlarz na pewno z niego niebywały...:loveu: Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Witam popołudniowo! Popadlismy ostatnio w zapomnienie, więc się przypomnimy :cool3: Serial:"Z życia małego natręta" :lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :evil_lol: :evil_lol: jaki łapiszon :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, te yorczki polubilam bardzo. Byly przesympatyczne i kochaniutkie, ale taki piekny jak Twoj Oskarek jest tylko... Twoj Oskarek! :cool1: Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: jesteś Kochana wiesz :lol: :lol: A yoreczki przesympatyczne i ten ciemniejszy naprawde wygląda na takiego "łobuza" ale oba sa przekochane :loveu: :loveu: Oczywiście Big York(czyt.Tenuś) nie ma sobie równych-jest cudowny, a jakie wielgachne łapki ma :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: jesteś Kochana wiesz :lol: :lol: a wiesz, że Ty też? :D dziekujemy za mile słowa :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Teklunia'] a wiesz, że Ty też? :D dziekujemy za mile słowa :buzi: teraz już wiem Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Chyba Ci troszke rajstopki pozaciagal :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):Chyba Ci troszke rajstopki pozaciagal :evil_lol:PIKA do okulisty marsz :mad: to oparcie fotela lub kanapy :evil_lol: Quote
Recommended Posts