Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']no to super ! :multi: Koniecznie coś zorganizujemy:multi:

Polubiliście Beskidy?;)
Beskidy lubimy bardzo :D
i to juz od wielu, wielu lat. Co roku tam jezdzimy...

Ale i tak moje najukochańsze miejsce na ziemi to Karpacz w Karkonoszach!!!

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Teklunia, a TZecik niczego sobie, niczego!:happy1: szkoda tylko, że w tych goglach :roll::lol:

Jak to szkoda? To fajnie, że na całe Google znany? :hmmmm: :lol:

Posted

natomiast Roni (także Bobek :roll:) to spokojny, dojrzaly (4-letni) mężczyzna. Przekochany, choc troszke niesmialy i nieufny.

[SIZE=-2]niestety ciagle mial zaropiale, brudne oczka, co jego Pańci jakoś nie przeszkadzalo :-?

Posted

Teklunia spryciaro! Ale nam dozujesz przyjemności :cool3:

Nie wierzę, że jakikolwiek mały psiak może być spokojny! A już york to napewno! On musi mieć coś z tymi oczkami. Z tego co wiem yorkom powinno się czyścić często oczka bo taka ropka na włosach okalających oczko to super pożywka dla bakterii.

Posted

Kasiu nr tel wysyłam na priv :lol: :lol:
ale i tak nie mogę przeżałować, że choć na chwilkę się nie spotkałyśmy :-(
Mam nadzieję, że w marcu o nas będziesz pamiętała no i pora (nie 5ta rano) będzie bardziej odpowiednia na spotkanko :multi: :lol: :multi:

Widać, że wyjazd był udany oglądając te cudne fotki - piękna zima (moi rodzice na ten week właśnie jadą w tamte tereny)

No i dziękuję za zdjęcia Yoreczków no i widzę Oskarka, ale różni się od mojego-nie ma co :eviltong: :eviltong: Takich dwóch to nie ma :evil_lol:
Wszystkie Yoreczki bardzo ładne, ale tego z zaropiałymi oczkami to aż szkoda, jak pańcia może tak o niego nie dbać? :shake:

Całujemy gorąco i pozdrawiamy
Siemianowice górą :lol: :lol:

Posted

olcha, to sie nazywa budowanie napiecia :lol::lol::lol:

Daga, te yorczki polubilam bardzo. Byly przesympatyczne i kochaniutkie, ale taki piekny jak Twoj Oskarek jest tylko... Twoj Oskarek! :cool1:

A na te ich oczka to naprawde az ciezko bylo patrzec :( Po kryjomu nawet mu raz jedno przetarlam leciutko, bo nie starczylo mi odwagi zeby zwrocic jego Panci uwage :-?

Posted

Teklunia napisał(a):

A na te ich oczka to naprawde az ciezko bylo patrzec :( Po kryjomu nawet mu raz jedno przetarlam leciutko, bo nie starczylo mi odwagi zeby zwrocic jego Panci uwage :-?
Trzeba było sie spytać naiwnie....czy te oczka to każde yorki tak mają? ;):evil_lol:

Kasiu i jak spodobały Ci sie minibriardziki?

Posted

[quote name='Gosiek']Trzeba było sie spytać naiwnie....czy te oczka to każde yorki tak mają? ;):evil_lol:

Kasiu i jak spodobały Ci sie minibriardziki?
GENIALNE PIESKI :)
Wesolutkie, żywe i z charakterkiem. No i obronne nawet - jak ktos przechodzil kolo ich pokoju to szczekaly groznie ;)
Znały dwa magiczne słówka "spacerek" i "czeko-dropsy". Jak sie je wymowilo, to zaczynaly krecic koleczka jak nakrecone :)

A tutaj obaj chłopcy razem...

Posted

Gosiek napisał(a):
Fajne chlopaczki :cool1:

Kasia - ten mniejszy, ciemniej umaszczony... był wiekszym łobuziakiem?
Tak mi wygląda po pycholku :evil_lol:

Znasz sie na psich pycholkach...:cool1: :)
To maly szatanek :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Znasz sie na psich pycholkach...:cool1: :)
To maly szatanek :lol:
:evil_lol: widać, oj widać - ma taki specyficzny błysk w oku :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Daga, te yorczki polubilam bardzo. Byly przesympatyczne i kochaniutkie, ale taki piekny jak Twoj Oskarek jest tylko... Twoj Oskarek! :cool1:

Kasiu :loveu: :loveu: :loveu: jesteś Kochana wiesz :lol: :lol:

A yoreczki przesympatyczne i ten ciemniejszy naprawde wygląda na takiego "łobuza" ale oba sa przekochane :loveu: :loveu:

Oczywiście Big York(czyt.Tenuś) nie ma sobie równych-jest cudowny, a jakie wielgachne łapki ma :lol: :lol: