Teklunia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Ten jest juz po zdęjeciu szwow! byl grzeczny jak aniolek :angel: nawet nie drgnl, kiedy pani weterynarz grzebala mu w lapie... Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Teklunia napisał(a):Ten jest juz po zdęjeciu szwow! byl grzeczny jak aniolek :angel: nawet nie drgnl, kiedy pani weterynarz grzebala mu w lapie... dzielny chłopak :wink: Quote
Alfik Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Psiunio jest cudowny :angel: :angel: :angel: Nie zdążyŁam Ci napisać, że zdejmowanie szewków nie powinno boleć, mój Alfiś też miaŁ ostatnio rozciętą Łapkę i jako gŁówny panikarz świetnie to zniósŁ :wink: CaŁusy dla takiego pięknotka!!! Quote
Teklunia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alfik napisał(a):Nie zdążyŁam Ci napisać, że zdejmowanie szewków nie powinno boleć, mój Alfiś też miaŁ ostatnio rozciętą Łapkę i jako gŁówny panikarz świetnie to zniósŁ no wlasnie... nie wiedzialam tego i nawet sie zastanawialam jak to sie odbedzie tak "na zywca" :oops: Ale na przyszlosc (odpukac!) zachowam juz zimna krew :wink: Quote
Teklunia Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 a to psinka tuz przed wyprawa do doktora... nie wie jeszcze, co go czeka ;) a ten radosny podskok to na powitanie pani, ktore wraca z pracy :) coz... zdjecia cus mi tak niezbyt wyszly, ale w koncu to dogomania, a nie foto-cos-tam, wiec zamieszczam :wink: :oops: Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Fajnie tak popatrzeć i wiedzieć jaką briardki mają mordencję :lol: bo jak obrosnie to będzie bardzo tajemniczy :wink: Quote
bellatriks Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 tak wygląda szczęśliwy pies :wink: i śliczny Quote
Camara Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Teklunia'] a ten radosny podskok to na powitanie pani, ktore wraca z pracy :) coz... zdjecia cus mi tak niezbyt wyszly, ale w koncu to dogomania, a nie foto-cos-tam, wiec zamieszczam :wink: :oops: a mnie się to zdjęcie najbardziej podoba :P psia radość zawsze pięknie wygląda :D Quote
Teklunia Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Fajnie tak popatrzeć i wiedzieć jaką briardki mają mordencję bo jak obrosnie to będzie bardzo tajemniczy :wink: no, dokladnie :lol: :lol: :lol: ja go chyba bede czesac w kucyka :wink: a tak miedzy nami - Tenek tez lubi patrzec na te swoja mordencje :wink: (kompletnie nieostre ale chyba cosik widac) Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Alicjarydzewska']Fajnie tak popatrzeć i wiedzieć jaką briardki mają mordencję bo jak obrosnie to będzie bardzo tajemniczy :wink: no, dokladnie :lol: :lol: :lol: ja go chyba bede czesac w kucyka :wink: a tak miedzy nami - Tenek tez lubi patrzec na te swoja mordencje :wink: (kompletnie nieostre ale chyba cosik widac) hmm skąd ja znam tego po tej drugiej stronie :-? :wink: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Cmoki dla Teneczka od chłopaków moich :buzi: Quote
Patka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ale on jest niesamowity - poznaje świat na całego :D Quote
Teklunia Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 a to zdjecia ze spacerku... tu chyba za bardzo ciagnalem i pani cos mi teraz tlumaczy... a tak sie ucze chodzic na smyczce, bo kompletnie tego nie umiem jeszcze tu juz nawet nie udaje, ze cos rozumiem z tego chodzenia na luznej smyczy :/ a taki jestem w calej okazalosci :) Quote
Camara Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Teklunia'] :o ależ On... znaczy Ten.. :wink: duży :D chudziutki jeszcze, ale kawał psiny :P Quote
Teklunia Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 a tu cos z serii PRZED i PO Ten w dniu wyjscia ze schroniska Ten 2 dni temu (czyli miesiac pozniej) i tu tak samo...PRZED okresem domkowym: PO odnalezieniu swego domku: Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 :klacz: śliiicznieeeee doopka już okrąglutka :angel: Quote
Teklunia Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 ale jeszcze trzyma linie :wink: Quote
Olcia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 wiecie co on mi na zdjeciech teraz bardziej wilczarza przypomina niz briatka, ale to takie moje skromne zdanie :) Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Pysiunio uśmiechnięte :P Super się zaaklimatyzował i coraz piękniejszy , już niedługo zobaczymy jego bujną fryzurkę :wink: Quote
asher Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Łiiii, no nareszcie wiem, co za cudną mordę ma Teklunia pod nickiem :angel: Olcia napisał(a):wiecie co on mi na zdjeciech teraz bardziej wilczarza przypomina niz briatka, ale to takie moje skromne zdanie :) Patrząc na awatar Tekluni myslałam, że to sceniak airedale terriera :oops: :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 no Asher sama powiedz TENEK: i wilczarz Quote
malawaszka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 noo niby tak, ale wilczarzowi tak kudły nie urosną nigdy chyba nie? Ten na Paluchu [quote name='Teklunia'] Wilczarz :fadein: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 :lol: a wyobrażacie sobie Maleństwo w takim afro :wink: :lol: :lol: a TENek i z krótkimi jest przesympatyczny i ma takie radosne pysio :P Quote
Recommended Posts