Teklunia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Joluś, nie przypominaj mi, bo i tak się wstydzę :oops: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 My tak siem przylezlim przywitac ;-) Quote
Teklunia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 zuzolandia napisał(a):My tak siem przylezlim przywitac ;-)A to witojcie, w takim razie ;) Quote
Gosiek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 no to ja też się przywitam - zaglądam prawie codziennie do was choć nie piszę ;) pozdrawiam serdecznie Quote
anetta Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześć Kasiu :hand: Jej, półrocznica już :mdleje: Gosia :o :multi: Quote
Teklunia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Gosiek napisał(a):no to ja też się przywitam - zaglądam prawie codziennie do was choć nie piszę ;) pozdrawiam serdecznie Gonia :loveu: Widzę, że nie tylko ja zniknęłam z Dogo... Szkoda, że tak się porobiło dziwnie :( Ale strasznie dobrze Cię "wiodzieć"... Quote
Teklunia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 anetta napisał(a):Cześć Kasiu :hand: Jej, półrocznica już :mdleje: helloooo mój gościu ślubny :cool3: a ten czas pędzi jak wariat :angryy: Quote
sota36 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kaska! Pedzi! Pedzi! A mozejakies foty?! Moga byc ...pedzacego Tenka Quote
Teklunia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 sota36 napisał(a):Kaska! Pedzi! Pedzi! A mozejakies foty?! Moga byc ...pedzacego Tenkanie ma pedzacego Tena - Ten lezy w domu i niegdzie nie pedzi ;) :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hello ;-) a co sie porobilo??? zniknelas bo nas nie koffasz i tyle ;-) Nawet Tenusia nam pokazac nie chcesz ...........niedobra .... pozdrawianko i buzianko!!! Quote
Teklunia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 zuzolandia napisał(a):Hello ;-) a co sie porobilo??? zniknelas bo nas nie koffasz i tyle ;-) Nawet Tenusia nam pokazac nie chcesz ...........niedobra .... żeby Ci udowonić, że bardzo się mylisz, wstawie kilka staroci z początku października! ;) Witam! Pamiętacie mnie jeszcze? To ja - Król Podwórza ;) A to moja piłeczka... ...i łapsko mojej pańci... Ukłony dla wszystkich... A teraz już uciekam dalej ;) Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 uderz w stół a nozyce itp itd heheeheheheheh JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TENUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS POWROCIŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ Quote
panienkabubu Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ale on ma futra!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Teraz pewnie ma jeszcze więcej :cool3: Quote
Teklunia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 panienkabubu napisał(a):ale on ma futra!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: anetta napisał(a):Teraz pewnie ma jeszcze więcej :cool3: już nie :siara: Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Teklunia napisał(a): już nie :siara: Kasia?????? :nono::nono::nono: Quote
Teklunia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 cśiii... bo jak sie Jola dowie, to mnie zaszlachtuje ;) Ten był u fryzjera... odmłodził się nieco ;) a tak na serio to była decyzja mojej mamy, nie uzgadniana ze mną :razz: ale bardzo mu ładnie w nowym wydaniu :loveu: Quote
sota36 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Teklunia napisał(a):cśiii... bo jak sie Jola dowie, to mnie zaszlachtuje ;) Ten był u fryzjera... odmłodził się nieco ;) a tak na serio to była decyzja mojej mamy, nie uzgadniana ze mną :razz: ale bardzo mu ładnie w nowym wydaniu :loveu: dawaj foty! Gut tez byl ufryzjera - 23 czerwca - caly martwywlos poszedl w pierony - wygladal jak obszkubek! A teraz pieknie porasta! Quote
natija Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 dawaj fotki wlasnie:):)juz sie nie moge doczekac jak treraz wyglada:) Quote
Teklunia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kasia - słusznie ;) A tak na serio to nie mam zdjec aktualnych. Moze wkrotce zrobie :) Quote
natija Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 zrob zrob bo juz sie doczekac nie mozemy:):) Quote
Avaloth Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 pierwszy raz w Twojej galerii cudowny piesek i ciekawe imię ;) fajnie że jakiś psiak ze schroniska znalazł dom ;* :) Ten jest śliczny :lol: pozdrawiam Quote
Recommended Posts