Gosiek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Haaaalo :helo: Kasiulka, opowiadaj jak było :multi: Jak to chora? To coś Ty w tych górach robiła? A jak Tenek? Też był w górach? Masz zdjęcia? Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Czesc starsze-o-rok-dziewczyny!!! :lol: Bardzo wszystkim dziekuje za zyczenia noworoczne :buzi: Ja również życze Wam (zbiorowo) cudownego roku, pełnego radości, miłości i przyjaźni. I wielu, wielu udanych fotek Waszych psiaków :lol: Wrocilismy dzisiaj z samego rana. O 5.00 juz wyjechalismy ze Szczyrku (TZ mial taki okrutny pomysl :evilbat:) Chora jestem tak troszke, jakas grypka sie chyba przyplatala, wiec ostatnie dwa dni byly niezbyt przyjemne... Nawet na narty juz nie chodzilam A w gorach zima jest jak z bajki... :) Zaraz powstawiam jakies fotki. [size=+2]Ale sie stesknilam za Wami!!!! nasz plecaczki gotowe do drogi: Jechalismy przez bardzo "zadogomaniaczone" okolice: Siemanowice, Rybnik itp :) Niestety innych drogowskazów niw udalo mi sie uchwycic ;) Nawet zastanawialismy sie czy by sie gdzies na kawke nie wprosic :oops: ;) Taki pieseczek jechal sobie przed nami, na póleczce samochodu :) No i ZIMA! Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 I jeszcze wiecej zimy!!! :D A tak wygladal nas zbiedny samochod po 1 śnieżnej nocy :) Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Kasiu , cudowne , zachwycajace fotki :multi: . Kurcze trzeba było wołać w RYBNIKU , że jedziecie ;) Quote
olcha Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :shake: :shake: :shake: Dlaczego tak mało.... :iloveyou: Cuuudowne aż mnie zatkało! Rodzina pyta czy to zdjęcia national georaphic? :santagri: Ale mi się teraz będzie dobrze śniło :sleep2: Quote
Katerinas Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Cuuudowne foty.... aż dech zapiera :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Kasiu ciesze sie ogromnie, że już wróciłas, bo brakowało mi i oskarkowi tutaj Ciebie no i Tenusia, ale za to masz u mnie wielkiego minusa :mad: :mad: No i proszę o wiecej fot !! Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Kasia! ale super fotki!!!!!!!!!!!! miło popatrzeć na taką prawdziwie górską zimę!:lol: Dawaj więcej, nie uwierzę, że to wszystko! No i zdrowiej szybciutko!:grins: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Kasia - ależ piękną zimę ufociłaś :multi: Cudo, ... mam nadzieje że jak ja dojadę w sobotę to nadal bedzie taka piękna zima i też sobie pofocę :razz: Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Dzieki dziewczyny za pochwaly :D Zima w tym roku (a wlasciwie w tym tygodniu ;)) jest faktycznie oszalamiajaca. Gosia - ale spiesz sie, spisz, bo odwilz przyszla i od wczoraj wszystko zaczelo sie topic powolutku. Ty tez jedziesz do Szczyrku? [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu , cudowne , zachwycajace fotki :multi: . Kurcze trzeba było wołać w RYBNIKU , że jedziecie ;) Ja wolalam!!! :megagrin: Tak glosno, ze az TZ mial mnie dosyc i wsciekal sie ze nawet na drugim koncu Polski, z dala od komputera gadam o Dogomani... Daga - Ty mi kijem nie groz, tylko daj swoj telefon, zeby na przyszlosc nie bylo takich niedoszlysz spotkan ;) Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Nie - w Szczyrku byłam juz 2 razy i starczy na razie - w tym roku do Zwardonia sie wybieram :razz: Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Teklunia']Dzieki dziewczyny za pochwaly :D Zima w tym roku (a wlasciwie w tym tygodniu ;)) jest faktycznie oszalamiajaca. Gosia - ale spiesz sie, spisz, bo odwilz przyszla i od wczoraj wszystko zaczelo sie topic powolutku. Ty tez jedziesz do Szczyrku? Ja wolalam!!! :megagrin: Tak glosno, ze az TZ mial mnie dosyc i wsciekal sie ze nawet na drugim koncu Polski, z dala od komputera gadam o Dogomani... Daga - Ty mi kijem nie groz, tylko daj swoj telefon, zeby na przyszlosc nie bylo takich niedoszlysz spotkan ;):placz: nie słyszałam , chyba za cicho wołałaś :shake: :cool3: Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 ja i TZ incognito ;) taka była widocznosc: a taka kolejka - 40 minut stania :angryy: i miejscowy Hilton - ta nazwa mnie powalila na kolana :lol: Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 a tu jedziemy sobie na orczyku i marzniemy okrutnie :lol: Teraz - wybaczcie - bedzie mala sesja TZa, bo On mi sie wpychal na Zimę ;) to cos na pierwszym planie to platek sniegu :) to na drugim to moj TZ ;) no i raz ja tez sie zalapalam na zdjecie ;) Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Aleee super zima :multi: Cudowne fotki :multi: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Teklunia, a TZecik niczego sobie, niczego!:happy1: szkoda tylko, że w tych goglach :roll::lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 mistrzostwo świata :D :multi: wkoncu WROCILAS Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Teklunia, a TZecik niczego sobie, niczego!:happy1: szkoda tylko, że w tych goglach :roll::lol: nie zgadza sie na upublicznianie swoich zdjec bez gogli :lol: Debe - ciesze sie ze wrociclam. Zima - ładna, Szczyrk - przyjemny, narty- fajna sprawa, ale nie ma jak Dogomania... ;) Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Teklunia']Debe - ciesze sie ze wrociclam. Zima - ładna, Szczyrk - przyjemny, narty- fajna sprawa, ale nie ma jak Dogomania... ;) no DGM jak DGM ale za to DOGOMANIACY sa nie do zastapienia nawet przez super extra czadowe narty ;) Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 witaj Kasiu! :multi: Jestem zauroczona pięknymi śnieznymi fotami ! Faktycznie wielka szkoda ,że wcześniej się nie zgadałyśmy,przecież dwie Alicje są z Rybnika, mieszkaja tuz obok siebie...można było chociaż kawkę wypić...:cool3: Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='Alka'] Faktycznie wielka szkoda ,że wcześniej się nie zgadałyśmy,przecież dwie Alicje są z Rybnika, mieszkaja tuz obok siebie...można było chociaż kawkę wypić...:cool3: no wlasnie :( ja bardzo zaluje :oops: [size=-2]ale moze w marcu bedziemy znowu tam jechac :oops: :razz: Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 no to super ! :multi: Koniecznie coś zorganizujemy:multi: Polubiliście Beskidy?;) Quote
Recommended Posts