Teklunia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 sota36 napisał(a):A ja myslalam, z ejuz o nas zapomnialas...:placz: Ale sie pomyslilam!Kasiu - nie moge sie napatrzec na te Wasze foty slubne z Kazimierza!! Mistrzostwo swiata!!!Zapomnieć - nigdy w życiu!!!!!!!!! A te fotki dostarczają mi całkiem miłych wspomnień ;) Chociaż, jak na razie, na szczęście nie potrzebuję wspomnień, bo codziennie ma się czym cieszyć :oops: Quote
panienkabubu Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czesc Kasia jak tam u Was??? :loveu: u nas czas rozstań, jeden szczeniak pojechał już do nowego domku, jutro kolejny :( Szkoda, że taka okropna pogoda jest, bo urlop może Wam się nie udać :( ale życzę słonka:loveu: Quote
Teklunia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 panienkabubu napisał(a):Czesc Kasia jak tam u Was??? :loveu: u nas czas rozstań, jeden szczeniak pojechał już do nowego domku, jutro kolejny :( Szkoda, że taka okropna pogoda jest, bo urlop może Wam się nie udać :( ale życzę słonka:loveu:oj, Kasiu... coś melancholijna jestes bardzo... to pewnie przez to rozstanie :calus: ale takie jest zycie - dzieci kiedys musza odejsc ;) Quote
Gosiek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 cześć Kasieńko - wpadłam sie przywitać i dać znać ze zaglądam, czytam, odwiedzam i oglądam ;) Quote
panienkabubu Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Może to zabrzmi chamsko, ale w przypadku psów to lepiej, że psy są z Hodowcą tylko ok. 8 tygodni. Bo jakbym miała oddać moje prawdziwe dziecko po np. 25 latach.... To byłoby ciężkie.... No i chłopiec poleciał, jest teraz pół Polakiem pół Finem:) Mam nadzieję, że będziecie mieć łaaaadną pogodę:) pozdrawiam Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ATenulkowe panstwo juz sie pewnie byczy na łajbie ;-) heeheh Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Pewno dalej - a wzieliscie kapoki? Kasiu - uwazaj na wlosy! Bo ja tam lba nie zanurze, choc wiem ze nie tylko ja - prawda Ina? Quote
olcha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jakie piękne zdjęcia!!!! Cudowne! Kasiu gdzie one były robione i przez kogo? Są przecudne! (jak juz padło takie pytanie to przepraszam, cofałam się w galerii do tyłu ale nie znalazłam :oops: ) Quote
Teklunia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Cześć dziewczęta kochane :) Wróciłam z Mazur - o dziwo cała i zdrowa i nie zatopiona. A było groźnie, wierzcie mi. W tę najgorszą nawałnicę byłam na jeziorze, ale my zdążyliśmy spłynąć do brzegu i tam przeczekaliśmy najgorsze. Natomiast kilkadziesiąt innych łódek nie miało takiego szczęścia :shake: Naprawdę dziękuję za to Opatrzności... A jak dotarliśmy w końcu do najbliżeszego portu, to zastaliśmy krajobraz jak po wojnie!!! Powywracane drzewa, znaki i budki tel., powywracane stoliki i potłuczone szkło w ogródkach restauracyjnych, zniszczone pomosty w porcie. Ich kawałki pływały sobie po jeziorze kilkadziesiąt metrów od brzegu :( No i zbiorowe suszenie rzeczy - wszystkie załogi cały dobytek powyciągały na zewnątrz, bo wszystko było przemoczone do suchej nitki... To akurat wyglądało zabawnie, ale świadomość, że poginęli ludzi, a my byliśmy tak blisko tego... Brrrr... Gosieńko - jakie masz zalotne spojrzenie :loveu: Ola - fotograf z Lublina (nomen omen lekarz medycyny z wykształcenia ;)), znalazłam go przez Internet. A sesja była w Kazimierzu :) Jola - ja lubiam moczyć główkę :p Całą - z nosem, uszami, oczami i WŁOSAMI!:evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Boze, zapomniałyście o mnie zupełnie :placz::placz::placz: Tak to jest w zyciu, co z oczu to z serca :placz: Może to Wam cos przypomni: Quote
sota36 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No nareszcie!!!!! Cala i zdrowa wrocilas! I Tena mam pokazalas! Kurcze - powinnas czesciej na Mazury jezdzic! Kocham Cie!!!! Quote
Teklunia Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 I jak, coś świta? To my - Ten i Kasia. O proszę: Quote
Teklunia Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='sota36']No nareszcie!!!!! Cala i zdrowa wrocilas! I Tena mam pokazalas! Kurcze - powinnas czesciej na Mazury jezdzic! Kocham Cie!!!!JOLUŚ: Quote
eria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ahh jaki on OGROMNY i CICIATY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 eria napisał(a):ahh jaki on OGROMNY i CICIATY :loveu: :loveu: :loveu:Czy ciciaty to to samo co CYCATY?!?:crazyeye: Bo jeśli tak to kategorycznie zaprzeczam!!! :evil_lol: Quote
sota36 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Teklunia']Czy ciciaty to to samo co CYCATY?!?:crazyeye: Bo jeśli tak to kategorycznie zaprzeczam!!! :evil_lol:hihihi CICIATY znaczy kosmaty! Ze kudlow ma duuuuzo!!!!!!! A propos Tysie tak skurczylas, czy Ten tak zogromnial??? popatrzcie jak skromne dzieczynki zamieniaja sie w mezatki!!!??/ Quote
zuzolandia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dla mnie to podejrzanie wyglada ehehheheeh ciciaty zolyci do mniej ciciatej heheheheh dziendoberek !!!!!!!!!!!!! Quote
shirrrapeira Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No i jak bylo Kasiu na Mazurach i gdzie sie dokladnie plywalo i w czym, ja tez bylam na Mazurach w okolicach Olsztyna, w dzien tego sztormu wyjezdzalam, a jak tam ciciaty Tenek? Quote
Teklunia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Już myślałam, że kumam coś ze śląskiego, ale okazuje się że ze mnie jeszcze zielony szczypiorek ;) Ja się nie kurczyła - zawsze taka niewyrośnięta byłam...:roll: A na Mazurach byłam na Wielkich jeziorach na żaglach, więc żądnego konkretnego miejsca nie wymienię, bo codziennie staliśmy gdzie indziej :) Quote
Teklunia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Żaby dwie: A to już parę godzin po tej okropnej burzy. Już na lądzie: Quote
sota36 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Kurde jak ja sie martwilam o Was! Jaki uslyszalam, co sie dzieje. Ale ssuper, ze wszystko ok!!! Quote
panienkabubu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć Kasia:) Ja już też po urlopie, u mnie nie było tak strasznie jak u Ciebie, oglądałam wiadomości codziennie i bałam się o Was, bo wiedziałam, że wy tam gdzies jesteście :( Na szczęście nic się złego nie stało i bogu dzięki!!! :loveu: a Ten jak wyrosł!!!!! nie no cudowny, koooooocham takie wielkopsy :evil_lol: I jakie ładne widoczki :loveu::loveu: chociaż ja lubię wodę, ale popływać do wysokości, gdzie mam grunt pod nogami :evil_lol: ale taki jachcik to mi się marzy......... :loveu: no dobra, może tylko stać w zatoce, byle tylko był :evil_lol: Quote
olcha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja nie zapomniałam, nie dość, że powiadomienia przestały przychodzić :angryy: to jeszcze tak dogo muliło, że nawet nie wchodziłam. Cieszę się, że wróciliście cali i zdrowi! Jak oglądałam wiadomości to mi się krew w żyłach mroziła :shocked!: Pokaż nam więcej zdjęć z Mazur :cool3: Quote
Teklunia Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 panienkabubu napisał(a):Cześć Kasia:) Ja już też po urlopie, u mnie nie było tak strasznie jak u Ciebie, oglądałam wiadomości codziennie i bałam się o Was, bo wiedziałam, że wy tam gdzies jesteście :( Na szczęście nic się złego nie stało i bogu dzięki!!! :loveu: a Ten jak wyrosł!!!!! nie no cudowny, koooooocham takie wielkopsy :evil_lol: I jakie ładne widoczki :loveu::loveu: chociaż ja lubię wodę, ale popływać do wysokości, gdzie mam grunt pod nogami :evil_lol: ale taki jachcik to mi się marzy......... :loveu: no dobra, może tylko stać w zatoce, byle tylko był :evil_lol:Ja uwielbiam wodę - w każdej postaci, głębokości i nawet przejrzystości! a jachcik fajna rzecz, tylko jak sie ma wlasny to trzeba wziac poprawke, ze co roku oprócz tygodnia urlopu na pływanie, trzeba wziac jeszcze drugi tydzień (conajmniej) na szykowanie, malowanie, łatanie itp :razz: I dziękuję bardzo w imieniu wielkopsa! :) olcha napisał(a):Ja nie zapomniałam, nie dość, że powiadomienia przestały przychodzić :angryy: to jeszcze tak dogo muliło, że nawet nie wchodziłam. Cieszę się, że wróciliście cali i zdrowi! Jak oglądałam wiadomości to mi się krew w żyłach mroziła :shocked!: Pokaż nam więcej zdjęć z Mazur :cool3: Czesc Ola! na reszcie zdjęć my jestesmy ( a głównie TZ) wiec mogą być problemy ze wstawianiem ;) Jeszcze by sie rozwiesc chciał!!! ;) Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Heeeejj :hand: Nieciekawie było :shake: http://img49.imageshack.us/img49/4324/p1070292xe8.jpg Gigant :cool1: Quote
Recommended Posts