panienkabubu Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Teklunia napisał(a):w pracy, Haniu, w pracy... dziś znowu mam dyżur wieczorny i do 22 tu posiedze, niestety :angryy: o ile nie zasne nad klawiatura ;) To możemy Ci potowarzyszyć :loveu: ale zdjęcia jakieś wrzucisz? :cool3: Quote
Koma Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Teklunia napisał(a):http://www.photograph.com.pl/slideshownew/upload/slideshownew.php?path=04/01 Cudowne zdjęcia...:mdleje: Naprawdę piękne :loveu: Quote
zuzolandia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Boszzzzz kilka dni od slubu a TA juz sie cykac chce ;-) z innymi ;-) .skandal!! tego sie po Kasiuli nie spodziewałąm ;-) eheheheheheheheheheheh ZDJECIA PRZECUDOWNEEEEEEEEE .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak na marginesie ta sliczniutka kiecka sie nie zniszczyła aby od tych plazowych wygibasów ??? heeheheheheh Mizianko dla Tenulka!!!! Quote
anetta Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Noooo nieee, to juz przesada, Kasia gdzies Ty!? Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A tutaj co sie stało?????? katasztrofffa jakas czy co ????? gdzie sie podziewasz złociutka ?????????? Quote
anetta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hmmm, a moze maja drugi miesiac miodowy? :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czemu Cie nie ma żono :placz: PIĘKNE ZDJECIA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i Piękna Para Młoda (ta w suknie najładniejsza;)) Quote
Teklunia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 jestem :oops: tylko jakoś mi się nie składa ani czasowo ani ochotowo ani w ogóle :/ pracuje, remontuje łódke, szykuje się do urlopu (mieliśmy wyjechać wczoraj, a teraz stanęło na tym, że moze w poniedziałek się uda :angryy:) poza tym wyhodowałam sobie zapalenie ucha :diabloti: Ten żyje, ma się dobrze, jest słodki, kochany i grzeczniutki :loveu: Oto on: Quote
panienkabubu Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje: Kasia Ty zyjesz!! :mdleje: a ja juz od zmysłów odchodziłam! i TENek też!!!!!! o jesu!!!! jaki cud!!!!!! :loveu: A gdzie na urlop się wybierasz? :cool3: może się spotkamy gdzies w świecie.. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tenulek :loveu: :loveu: http://img377.imageshack.us/img377/4755/p1070274cu3.jpg Kasiu życze zdrówka i mam nadzieje, ze na urlopik wybedziecie w poniedzialek zgodnie z planami (a co tam ze przesunietymi :evil_lol:) :calus: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 oł jeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nas tak nabierałaś, że Cie nie ma :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ciesze sie,ze jestes Tekluniu, tylko nie wiem czemu zablokowalas mnie na GG.Buu Quote
anetta Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hura :multi: Zyja, zyja!! Zapaleniu ucha mowimy won! Tenek :loveu: Quote
Teklunia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Kasia - na Mazury na jachcik :))) Gonia - pewnie że to nic. Grunt, że jakieś plany są ;) Debe - nieee, no naprawdę mnie nie było, ale przyszłam i już jestem :lol: shirrrapeira - ja też się cieszę, że znowu tu jestem :) A blokować gg nawet nie umiem!:crazyeye: Anetka - może Ty masz racje. Zamiast się faszerować prochami powiem mu do słuchu! ;) Zapaleniu rzecz jasna ;) Quote
shirrrapeira Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tekluniu, ale mnie zablokowalas, bo jest czerwona kreska przekreslona, przepraszam, ze tak pisze na forum. Ja jutro jade na Mazury do Łajsa niedaleko Osztyna. Kolezanka juz tam jest. bardzo sie ciesze. Quote
anetta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Teklunia napisał(a):Anetka - może Ty masz racje. Zamiast się faszerować prochami powiem mu do słuchu! ;) Zapaleniu rzecz jasna ;) Nooo i tak trzymac :lol: Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ooo fotki Tena widzę :loveu: :loveu: :loveu: jaki on jest OGROMNYYYY :loveu: Quote
Teklunia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 eria napisał(a):ooo fotki Tena widzę :loveu: :loveu: :loveu: jaki on jest OGROMNYYYY :loveu:a jaki Ty masz piękny bannerek :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A ja myslalam, z ejuz o nas zapomnialas...:placz: Ale sie pomyslilam!Kasiu - nie moge sie napatrzec na te Wasze foty slubne z Kazimierza!! Mistrzostwo swiata!!! Quote
zuzolandia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tenusia na swiat wypuscili !!!! NARESZCIE !!!! A foty faktycznie ........niesamowite ....... Witanko i pozdrawianko;-) no i słonecznego urlopu na łajbie ;-) zyczymy !!! Quote
Teklunia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 zuzolandia napisał(a):Tenusia na swiat wypuscili !!!! NARESZCIE !!!! A foty faktycznie ........niesamowite ....... Witanko i pozdrawianko;-) no i słonecznego urlopu na łajbie ;-) zyczymy !!!Zuzanki, witajcie :multi::multi::multi: Ale patrząc za okno, to mam obawy co do tej słoneczności ;) Quote
Recommended Posts