Magda Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Taką burze to ja tez lubię:loveu: Ale pustki na dogo.... nie ma z kim pogadać:placz: Quote
Teklunia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):Taką burze to ja tez lubię:loveu: Ale pustki na dogo.... nie ma z kim pogadać:placz:a bo ty juz wkacje masz, tak? :cool3: a my się w pracy meczymy, stad te pustki... choc szczerze mowiąc, ja sie dzis raczej obijam niż pracuje, bo za cholere nie mam weny ;) Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 cześć Kasiu!!! wkleiłabyś Tenka, tak w wolnej chwilce po pracy coooo ??? <ładnieprosi> :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Cześć Eria :) Dzięki że wyciągnęłaś mnie z dalekich stron ;) Tena wstawie, a jakże! Ale nie juto raczej bo o 4 rano wyjeżdżam do Rzeszowa... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć Kasiula :multi: Ach :loveu: och :loveu: po obejrzeniu zdjęć tylko wzdychanie z zachwytu wychodzi mi najlepiej. Wspaniały mieliście pomysł z tą sesją, wrażenia niesamowite, pamiątka w postaci pięknych zdjęć gwarantowana. Takie ciepło i tyle miłości z Was bije, że moglabym się patrzeć na te zdjęcia całymi dniami, gdyż są takie cudowne, takie czarujące. Wciągają jak narkotyk, im częściej się je ogląda tym chce się ich coraz więcej :loveu: :loveu: Czy jakieś jeszcze zdjęcia masz, które Nam nie pokazywałaś? Ja mogłabym na Was patrzeć caly czas, dlatego ciągły niedosyt mam :lol: Pozdrowienia dla mężulka :multi: Quote
sota36 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ło matyldo ale foty!!! Zarabiste to malo!! Piekne, cudne i sliczniaste!!! Quote
Teklunia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 panienkabubu napisał(a):Kasia po co do Rzeszowa? :cool3: aaa... do pracy, w delegację ;) i żeby pobudzić Twoją ciekawość dodam, że leciałam tam rządowym samolotem ;) Quote
anetta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Teklunia, prze prze przepiekna sesja :loveu: Czegos takiego moje oczy jeszcze nie widzaly :cool3: Bardzo fajny pomysl. A masz jakies foty z Rzeszowa? Quote
panienkabubu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja wcale nie jestem ciekawska! :obrazic:jak to rządowym samolotem??? :cool3: Quote
Teklunia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 hahaha, wiedziałam że bedziesz ciekawa :eviltong: zdjęć nie mam, bo byłam w pracy i głupio było prosić ministrów, czy by się ze mną nie cyknęli ;) a o tych samolotach rządowych, to prawda, co mówią - że strach wsiadać :evil_lol: rzęch totalny! ale przeżycie fajne, bo lecielismy z lotniska dla VIPów, kawka i te sprawy były, kameralnie, bo samolot tylko na 15 osób :) no ale wróćmy do rzeczy - zdjęć Tena nie wstawie na razie, bo nie mam nawet minuty czasu,, zeby je obrobić :shake: za to mam coś innego (czego pewnie już macie dosyć ;)). fotograf przysłał nam link, na którym możemy on-line oglądać wszystkie swoje zdjęcia z pleneru i ze ślubu :) na razie są tylko te z Kazimierza, ale z czasem ma być więcej: http://www.photograph.com.pl/slideshownew/upload/slideshownew.php?path=04/01 Quote
anetta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Achhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! :loveu::mdleje::loveu: :loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Teklunia']bo byłam w pracy i głupio było prosić ministrów, czy by się ze mną nie cyknęli ;) Jezus ! Kasia ! :oops: Spuszczam zasłonę milczenia na Twoje morale ... Ale żeby tak publicznie ... :oops: I jeszcze z ministrami TEGO rządu :placz: Biedny ten Twój Mąż :-( Quote
Hanna R. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Teklunia'] http://www.photograph.com.pl/slideshownew/upload/slideshownew.php?path=04/01 :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: Aaaaaaaaaachhhhhhh :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: Quote
Teklunia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Jezus ! Kasia ! :oops: Spuszczam zasłonę milczenia na Twoje morale ... Ale żeby tak publicznie ... :oops: I jeszcze z ministrami TEGO rządu :placz: Biedny ten Twój Mąż :-(Haniu, Ty mnie kiedyś do zejścia z tego świata doprowadzisz! Ze śmiechu :razz: Quote
Maga100 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Teklunia']http://www.photograph.com.pl/slideshownew/upload/slideshownew.php?path=04/01 piękne zdjęcia, piękne :p Quote
shirrrapeira Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Naprawde piekne zdjecia Kasiu, piekne. Widac jak bardzo sie kochacie na kazdym zdjeciu. Widac Twoja milosc do meza i jego do Ciebie i to jest cudowne. Quote
Teklunia Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Maga100']piękne zdjęcia, piękne :p a jakie piękne wspomnienia z tego wyjazdu :loveu: [quote name='shirrrapeira']Naprawde piekne zdjecia Kasiu, piekne. Widac jak bardzo sie kochacie na kazdym zdjeciu. Widac Twoja milosc do meza i jego do Ciebie i to jest cudowne.no bo się kochamy! :p Quote
panienkabubu Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kasia wy to pewnie tymi zdjeciami to sobie wszystkie sciany w mieszkaniu wytapetujecie i jeszcze wam zostana wolne zdjecia :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cześć Kasiu Cykalska ! :p Gdzie tym razem bywasz ? Quote
Teklunia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Cześć Kasiu Cykalska ! :p Gdzie tym razem bywasz ?w pracy, Haniu, w pracy... dziś znowu mam dyżur wieczorny i do 22 tu posiedze, niestety :angryy: o ile nie zasne nad klawiatura ;) Quote
Recommended Posts