Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu , z tego co wiadomo można zapodawać foty maks.do 640 piks.:multi:

bedzie lepszy efekt , a na moim nowym monitorku to rozkosz dla oka :multi::multi:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']Kasiu , z tego co wiadomo można zapodawać foty maks.do 640 piks.:multi:

bedzie lepszy efekt , a na moim nowym monitorku to rozkosz dla oka :multi::multi:Alus, ale ja już pozmniejszałam i nie chce mi się przechodzić przez to drugi raz :oops: mogą zostać 500-tki?

Posted

[quote name='Teklunia']Alus, ale ja już pozmniejszałam i nie chce mi się przechodzić przez to drugi raz :oops: mogą zostać 500-tki?

dobra , jakos przeżyję :evil_lol::evil_lol:

wow, takiej sesyjki jeszcze nie widziałam , bardzo oryginalna :cool2:

Posted

dziękuję dziewczynki :buzi:

jest dużo wiele ładniejszych, ale mam tu z nimi małe problemy :angryy:

poza tym fotograf obiecał, ze na poczatku przyszłego tygodnia zrobi nam taką "własną galerię" i przesle mi do niej link... wtedy Wam go pdam i będzie mogły zobaczyć wszystkie :) o ile jeszcze Wa się nie znudzi do konca :)

Posted

Kasiu..... bardzo oryginalna ta sesja:cool3: Jest taka inna niż wszystkie - naturalna.

Jest już ktoś chętny na suknię?:lol: Po tych przeżyciach nie dziwię się, że była w pralni:evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
dziękuję dziewczynki :buzi:

poza tym fotograf obiecał, ze na poczatku przyszłego tygodnia zrobi nam taką "własną galerię" i przesle mi do niej link... wtedy Wam go pdam i będzie mogły zobaczyć wszystkie :) o ile jeszcze Wa się nie znudzi do konca :)

Kasiu, cała przyjemność po naszej stronie :multi::loveu:

z wielka przyjemnością zobaczę wszystkie i juz w poniedziałek pokaże córci te w blożku ... :multi::multi:

Posted

[quote name='Alka']Kasiu , przepiekna sesja , jestem pod ogromnym wrażeniem :klacz::klacz::klacz:

dziękuję :oops:

choć przyznam szczerze, że w oryginalnym rozmiarze i na papierze te zdjęci amają 1000% więcej uroku :)

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć dziewczynki :)

Ciężki dzień przede mną... :razz: Robię sushi dla 11 osób :p

cześc Kasiu!:multi:

w przygotowaniu sushi masz wprawę , dasz radę :p

nie pozostaje nic innego jak życzyc dobrej zabawy i smacznego!:loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):

choć przyznam szczerze, że w oryginalnym rozmiarze i na papierze te zdjęci amają 1000% więcej uroku :)

To na pewno, ale i tak mi sie podobają:loveu::loveu:

Teklunia napisał(a):

Ciężki dzień przede mną... :razz: Robię sushi dla 11 osób :p

Tak jak napisała Ala, dasz radę!

Posted

Udało sie wszystko, mimo drobnego wypadkupodczas gotowania 1,5 kg (!!!) ryżu - ciut się przypalił :diabloti: Ale dało się uratować sytuację :lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Phi! Ty to zawsze znajdziesz wyjście z każdej sytuacji:razz: Dobrze, że się goście nie połapali:evil_lol:
Jasne znalazlam ;) - wydłubałam to co się przypaliło i pootwierałam okna, żeby wywietrzyć smrodek spalenizny :evil_lol:

To moj sekret dobrej pani domu ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

Jaka u Was pogoda? U nas leje:mad: Ciemno się zrobiło i tak nieprzyjemnie...brrr....

u nas pochmurno, ale jeszcze nie pada... za to w nocy była taka burza, że az okna drżały od grzmotów ;) no i chłodno - ok. 16 st.

Jednym słowem - LATO W PEŁNI :diabloti:

Posted

Jej!
To u nas jaka była wczoraj burza:crazyeye::crazyeye: Jechaliśmy akurat na działkę kiedy zaczęło lać! Jak już dotarliśmy to siedzieliśmy w samochodzie, bo nie dało rady wyjść. Nagle jak grzmotnęło!! Dźwięk był szybszy niż błyskawica:roll: Burza była dokładnie nad nami. Pierwszy raz coś takiego widziałam... Okropny dźwięk. Jakby bomba wybuchła obok.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Jej!
To u nas jaka była wczoraj burza:crazyeye::crazyeye: Jechaliśmy akurat na działkę kiedy zaczęło lać! Jak już dotarliśmy to siedzieliśmy w samochodzie, bo nie dało rady wyjść. Nagle jak grzmotnęło!! Dźwięk był szybszy niż błyskawica:roll: Burza była dokładnie nad nami. Pierwszy raz coś takiego widziałam... Okropny dźwięk. Jakby bomba wybuchła obok.

Fajnie :evil_lol: ja to lubię burze...
Pod warunkiem, ze siedzę sobie wtedy w ciepłym domku i mam się do koga przytulic albo chociaż fajną książkę :p