Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu , z tego co wiadomo można zapodawać foty maks.do 640 piks.:multi: bedzie lepszy efekt , a na moim nowym monitorku to rozkosz dla oka :multi::multi: Quote
Teklunia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alka']Kasiu , z tego co wiadomo można zapodawać foty maks.do 640 piks.:multi: bedzie lepszy efekt , a na moim nowym monitorku to rozkosz dla oka :multi::multi:Alus, ale ja już pozmniejszałam i nie chce mi się przechodzić przez to drugi raz :oops: mogą zostać 500-tki? Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Teklunia']Alus, ale ja już pozmniejszałam i nie chce mi się przechodzić przez to drugi raz :oops: mogą zostać 500-tki? dobra , jakos przeżyję :evil_lol::evil_lol: wow, takiej sesyjki jeszcze nie widziałam , bardzo oryginalna :cool2: Quote
Teklunia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 to jeszcze z przygotowań przed ślubem: pracują nade mną specjalistki... ;) i mama... a ja pracuje nad samochodem :) i jedziemy do koscioła: i już po: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu, wspaniale to wszystko zobaczyć :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu te zdjęcia są prześliczne i do tego bardzo oryginalne :loveu: Z zapartych tchem je oglądałam i...czuję niedosyt ;) Quote
Teklunia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 dziękuję dziewczynki :buzi: jest dużo wiele ładniejszych, ale mam tu z nimi małe problemy :angryy: poza tym fotograf obiecał, ze na poczatku przyszłego tygodnia zrobi nam taką "własną galerię" i przesle mi do niej link... wtedy Wam go pdam i będzie mogły zobaczyć wszystkie :) o ile jeszcze Wa się nie znudzi do konca :) Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu..... bardzo oryginalna ta sesja:cool3: Jest taka inna niż wszystkie - naturalna. Jest już ktoś chętny na suknię?:lol: Po tych przeżyciach nie dziwię się, że była w pralni:evil_lol: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Teklunia napisał(a):dziękuję dziewczynki :buzi: poza tym fotograf obiecał, ze na poczatku przyszłego tygodnia zrobi nam taką "własną galerię" i przesle mi do niej link... wtedy Wam go pdam i będzie mogły zobaczyć wszystkie :) o ile jeszcze Wa się nie znudzi do konca :) Kasiu, cała przyjemność po naszej stronie :multi::loveu: z wielka przyjemnością zobaczę wszystkie i juz w poniedziałek pokaże córci te w blożku ... :multi::multi: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu , przepiekna sesja , jestem pod ogromnym wrażeniem :klacz::klacz::klacz: Quote
Teklunia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alka']Kasiu , przepiekna sesja , jestem pod ogromnym wrażeniem :klacz::klacz::klacz: dziękuję :oops: choć przyznam szczerze, że w oryginalnym rozmiarze i na papierze te zdjęci amają 1000% więcej uroku :) Quote
Teklunia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Cześć dziewczynki :) Ciężki dzień przede mną... :razz: Robię sushi dla 11 osób :p Quote
Alka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Teklunia napisał(a):Cześć dziewczynki :) Ciężki dzień przede mną... :razz: Robię sushi dla 11 osób :p cześc Kasiu!:multi: w przygotowaniu sushi masz wprawę , dasz radę :p nie pozostaje nic innego jak życzyc dobrej zabawy i smacznego!:loveu: Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Teklunia napisał(a): choć przyznam szczerze, że w oryginalnym rozmiarze i na papierze te zdjęci amają 1000% więcej uroku :) To na pewno, ale i tak mi sie podobają:loveu::loveu: Teklunia napisał(a):Cześć dziewczynki :) Ciężki dzień przede mną... :razz: Robię sushi dla 11 osób :p Tak jak napisała Ala, dasz radę! Quote
shirrrapeira Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Zdjecia Kasiu sliczne, wogle sliczna z Ciebie dziewczynka. Quote
Teklunia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Cześć dziewczynki :) Udało sie wszystko, mimo drobnego wypadkupodczas gotowania 1,5 kg (!!!) ryżu - ciut się przypalił :diabloti: Ale dało się uratować sytuację :lol: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Phi! Ty to zawsze znajdziesz wyjście z każdej sytuacji:razz: Dobrze, że się goście nie połapali:evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Phi! Ty to zawsze znajdziesz wyjście z każdej sytuacji:razz: Dobrze, że się goście nie połapali:evil_lol:Jasne znalazlam ;) - wydłubałam to co się przypaliło i pootwierałam okna, żeby wywietrzyć smrodek spalenizny :evil_lol: To moj sekret dobrej pani domu ;) Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :evil_lol::evil_lol: Jaka u Was pogoda? U nas leje:mad: Ciemno się zrobiło i tak nieprzyjemnie...brrr.... Quote
Teklunia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Jaka u Was pogoda? U nas leje:mad: Ciemno się zrobiło i tak nieprzyjemnie...brrr.... u nas pochmurno, ale jeszcze nie pada... za to w nocy była taka burza, że az okna drżały od grzmotów ;) no i chłodno - ok. 16 st. Jednym słowem - LATO W PEŁNI :diabloti: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jej! To u nas jaka była wczoraj burza:crazyeye::crazyeye: Jechaliśmy akurat na działkę kiedy zaczęło lać! Jak już dotarliśmy to siedzieliśmy w samochodzie, bo nie dało rady wyjść. Nagle jak grzmotnęło!! Dźwięk był szybszy niż błyskawica:roll: Burza była dokładnie nad nami. Pierwszy raz coś takiego widziałam... Okropny dźwięk. Jakby bomba wybuchła obok. Quote
Teklunia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jej! To u nas jaka była wczoraj burza:crazyeye::crazyeye: Jechaliśmy akurat na działkę kiedy zaczęło lać! Jak już dotarliśmy to siedzieliśmy w samochodzie, bo nie dało rady wyjść. Nagle jak grzmotnęło!! Dźwięk był szybszy niż błyskawica:roll: Burza była dokładnie nad nami. Pierwszy raz coś takiego widziałam... Okropny dźwięk. Jakby bomba wybuchła obok. Fajnie :evil_lol: ja to lubię burze... Pod warunkiem, ze siedzę sobie wtedy w ciepłym domku i mam się do koga przytulic albo chociaż fajną książkę :p Quote
Recommended Posts