Teklunia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='*luthien*']dzien dobry:multi: czesc :multi: ale masz czadowy avatar :cool3: pozazdrościć takiej figurki :cool3: [quote name='zuzolandia'] .NO NIEMOZLIWEEEEEEEEEEEEEE !!!! TENUS !!!!!!!!!!!!!!!! KASIENKO JESTES WIELKA ;-) heheheheeheheheheh a tak wogole to dziendoberek popołudniowa pora ;-)wielka - skąd, ja właśnie zamalutka jestem (wzdłuż za malutka, bo w szezr bynajmniej ;)) [quote name='Alka']cześc Kasiu!:multi: Jak tam humorek w poniedziałek ? W Rybniku odpoczywamy od słoneczka...;)a u nas wbrew wszelkim prognozom trwa nieustający upał... już od soboty miały być burze, deszcze i ochłodzenie, a wciąż grzeje :p ale mi to akurat idealnie pasuje, bo lubię ciepełko :p Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Teklunia'] ale mi to akurat idealnie pasuje, bo lubię ciepełko :p[/quote] ja również nie narzekam :p ale dzień , dwa chłodniejszych dni sie przyda ...;) Quote
panienkabubu Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Czesc :cool3: Przegladnelam na szybko to czego nie czytalam, nie bedzie zdjec w tym tygodniu? :( Quote
Teklunia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='panienkabubu']Czesc :cool3: Przegladnelam na szybko to czego nie czytalam, nie bedzie zdjec w tym tygodniu? :(będą... to dobrze czy źle? ;) idę powąchać kwiatki :) pies-czołg ;) pękamy z dumy, bo Pan pozuje z nami do zdjęcia :lol: a to Zona - ulubiona koleżanka zza płotu :) Jedno z nielicznych stworzeń na Ziemii, które nie boją się bawić z naszym małym czołgiem:evil_lol: (Też z Palucha zresztą :)) Quote
sota36 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hmmmm - tak, tak - briard to czolg - z drogi nie zejdzie tylko staranuje! kto przezyje, ten ma farta! Quote
Teklunia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 a to Zona - ulubiona koleżanka zza płotu :) Jedno z nielicznych stworzeń na Ziemii, które nie boją się bawić z naszym małym czołgiem:evil_lol: (Też z Palucha zresztą :)) [quote name='sota36']Hmmmm - tak, tak - briard to czolg - z drogi nie zejdzie tylko staranuje! kto przezyje, ten ma farta! na razie i się udaje :multi::evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dzień dobry... choć nie za bardzo dobry, bo zimny, bury i mokry :razz: I dowiedziałąm się właśnie od szefa, ze dwa razy w miesiącu będę musiała mieć dyżury wieczorna - przychodzi się do pracy na 16 i siedzi do 22 :angryy: jakbym nic lepszego nie miała do roboty wieczorami :evil_lol: Quote
Alka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Teklunia'] I dowiedziałąm się właśnie od szefa, ze dwa razy w miesiącu będę musiała mieć dyżury wieczorna - przychodzi się do pracy na 16 i siedzi do 22 :angryy: [/quote] nie jest tak zle , to tylko 2 razy w miesiącu , Kasiu, przezyjesz jakoś ...;) Tenkowe foteczki wspaniałe :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Kasia pokaz zdjecia slubne pokażżżżżżżżż:loveu: Ten jest taki wielki????? ło jesu myślałam, że on Gajowej postury, a tu on mi pod Bena podchodzi :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 panienkabubu napisał(a):Kasia pokaz zdjecia slubne pokażżżżżżżżż:loveu: Ten jest taki wielki????? ło jesu myślałam, że on Gajowej postury, a tu on mi pod Bena podchodzi :evil_lol:no spory jest, spory :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a zdjęcia będą dziś wieczorkiem - o 19 jestesmy umowieni na odbiór :p:p:p Quote
eria Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 cześć Kasiu :lol: ale wielki kawał psa:crazyeye: ogromny jest:loveu: :loveu: fajny banerek:cool3: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Helloooooooooo!!!!!!!!!! Boszzzzzzzzzzzz Tenus Jest Przeslodki Ale To Rzecz Oczywista !!!!! Buziaczki Slunskie Przesyłam !!!! Quote
sota36 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Teklunia']Dzień dobry... choć nie za bardzo dobry, bo zimny, bury i mokry :razz: I dowiedziałąm się właśnie od szefa, ze dwa razy w miesiącu będę musiała mieć dyżury wieczorna - przychodzi się do pracy na 16 i siedzi do 22 :angryy: jakbym nic lepszego nie miała do roboty wieczorami :evil_lol: hurrra dwa razy wiecej na dogo!!!! Quote
Teklunia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='sota36']hurrra dwa razy wiecej na dogo!!!!hahaha :lol: już jutro mam pierwszy dyżur :diabloti: także spędzę popołudnie z Wmi :lol: a wczoraj odebrałam zdjęcia od fotografa :multi: piękne są :loveu: 70 zdjęć na papierze w albumie (30 x ileś tam cm) i 1000 na płytkach!!! jeszzce nawet wszystkich nie przejrzeliśmy :) Quote
Teklunia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 panienkabubu napisał(a):to daj chociaz jedno na zachętę :loveu:jestem w pracy, a zdjęcia w domu, więc może być z tym mały kłopot ;) Quote
eria Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 fajna taka praca co się na dogo siedzi :cool3: czekam na kilka fotek ślubnych, bo napewno jedna mi nie wystarczy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 no dziewczęta! przygotowałam sie porządnie na jutrzejszy wieczorny dyżur w pracy... zrobiłam kopie zdjęć od fotografa, wypaliłam płytkę i jutro będę Wam wstawiać :) jak widać wieczorne dyżury da się wykorzystać pożytecznie :evil_lol: P.S. mam nadzieję, ze moj szef nie czyta Dgm... Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Teklunia napisał(a): przygotowałam sie porządnie na jutrzejszy wieczorny dyżur w pracy... zrobiłam kopie zdjęć od fotografa, wypaliłam płytkę i jutro będę Wam wstawiać :) . Kasiu, już nie mogę się doczekać :Cool!::Cool!::bigcool::bigcool: Quote
Teklunia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Alka napisał(a):Kasiu, już nie mogę się doczekać :Cool!::Cool!::bigcool::bigcool:Aluś, wstawiłaś moje ukochane emotki :bigcool::Cool!: jak je widzę, to aż mi się lepiej na sercu robi :) Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Teklunia napisał(a):Aluś, wstawiłaś moje ukochane emotki :bigcool::Cool!: jak je widzę, to aż mi się lepiej na sercu robi :) Kasiu, ja tez je uwielbiam , rozweselają serducho:loveu: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu, ale ten twój najmłodszy urósł:loveu: Ale bym go wymiziała...:loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać nowych foteczek:p Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 tylko nas rozochociłaś :multi: CUDOWNE!!!:loveu::loveu: Kasiu, dawaj dalej :multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Teklunia']no to na zachętę :lol: wy naprawde lezeliscie na piasku :loveu::loveu: jeszcze jeszcze :loveu: Quote
Recommended Posts