Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]P.S w miare wolnego czasu wpadnij do nas ;) może nie ma fot Oskartka, ale jest duzo innych :cool3:[/FONT] lecę! :multi:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']ciekawe czy zauważy powiększenie stada o kilkadziesiąt osobników:diabloti:

eria jak ja Cie walne ;) heheheh

[quote name='Teklunia']czy ja wiem? :hmmmm: chyba wciąż mi się nie chce ;)

ale coś tu mam:
krótka relacja z tego, jak pies mnie przewrócił na łóżko...

...ukradł kapcia i zwiał szczęśliwy :p

TEN!!!!! Jesu!!!!!!!! On zyje ;) a juz sie martwilam ;)

te nogi w gorze są the best :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: no jakże Ten mógł tak nieładnie postąpić ze swoją maleńką pańcią? :lol::lol::lol:

hahahahaha :lol: :lol: :lol:

[quote name='Teklunia']lecę! :multi:

tylko sie nie potknij i nie wywroc ;)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Kasia ?
czy ja już Ci pisałam, że mogłabym mieć taka córkę jak Ty ???
Piękna, mądrą i gospodarną...
Sajensfikszen ... Kasiu ...
Bądź moją córką !
Haniu, a co Ty dla mnie tak amiła jesteś? :crazyeye:

A co do Twojej propozycji - to ja bardzo chętnie!!! Tylko ustalmy czy ja jadę do mamy do Krakowa, czy mama do mnie do stolycy. ;)

Posted

Witajcie w ten piękny, słoneczny, letni dzień :multi:
Humor mi dopisuje, bo dziś czwartek, a to oznacza, że jutro piątek, a to z kolei oznacza... wszyscy wiemy - WEEKEND:multi:

Posted

Witaj Kasiu!:multi:
U nas zbiera się na burzę, a mój syn pojechał na basen... jestem cała w nerwach...:diabloti:

nie dośc tego Tuffiasty wlazł mi na ręce, nie chce zejśc, na dodatek telepie się cały ... tak biedulek przeżywa...

pozdrowienia z burzowego Rybnika!:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
nie dośc tego Tuffiasty wlazł mi na ręce, nie chce zejśc, na dodatek telepie się cały ... tak biedulek przeżywa...

pozdrowienia z burzowego Rybnika!:loveu:

u nas burza była wczoraj :) akurat jak pierwszy grzmot się odezwał, to wchodziłam na klatkę do bloku :p także nie zmokłam nic a nic :)

Ten, na szczescie io o dziwo, nie boi się piorunów :-o dziwi mnie to , bo poprzednie moje kochania okropnie panikowały, kuliły się, popiskiwały, robiły sioę malusieńkie, a jeden ładował się do wanny, chyba zeby sie tam schować :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']coż... jak się ma za męża genialnego hakera, to nie za dużó ;) wręcz mało... no - zero euro ;)

ale nie kojarzcie hakera z tymi rowydrzonymi dzieciakami, co niszcza bezmyslnie prace innych. P. jest specjalista od zabezbieczen sieciowych, a wiadomo ze specjalista od bezpieczenstwa musi wiedzic jak sie włamac tu i tam ;)

Ja to bym tak głosno o tych skłonnosciach nie mowiła ;-) ...pogromcy TELETUBISIóW czajnikuja sie za rogiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak wogole to dziendoberek kochaniutka !!! .moj szczesliwy dzien normalnie .komp dziala .dogo działa i TENUSIA zobaczyłam !!!!
Jestem szczesliwa !!!! Wycałuj MOLESTATORA 4 RP :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiula :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kiedy będą zdjęcia z Kazimierzowskich szalenstw? Czekam, czekam i się doczkeac nie moge :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiula :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kiedy będą zdjęcia z Kazimierzowskich szalenstw? Czekam, czekam i się doczkeac nie moge :eviltong:[/FONT]buuu:placz: no właśnie wczoraj fotograf zadzwonił, że musi przełożyć na przyszły tydzień, bo mu albumu na czas nie dostarczyli :placz:

a chciałam się w weekend znajomym pochwalić:oops:

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Kasiu! Prażysz się teraz na słoneczku?

niee :shake: siedze od rana w piwnicy, bo robimy tam maly remoncik :diabloti:

dziewczynki, poznałyscie go mimo upływu czasu? ;)