Teklunia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]P.S w miare wolnego czasu wpadnij do nas ;) może nie ma fot Oskartka, ale jest duzo innych :cool3:[/FONT] lecę! :multi: Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='eria']ciekawe czy zauważy powiększenie stada o kilkadziesiąt osobników:diabloti: eria jak ja Cie walne ;) heheheh [quote name='Teklunia']czy ja wiem? :hmmmm: chyba wciąż mi się nie chce ;) ale coś tu mam: krótka relacja z tego, jak pies mnie przewrócił na łóżko... ...ukradł kapcia i zwiał szczęśliwy :p TEN!!!!! Jesu!!!!!!!! On zyje ;) a juz sie martwilam ;) te nogi w gorze są the best :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: no jakże Ten mógł tak nieładnie postąpić ze swoją maleńką pańcią? :lol::lol::lol: hahahahaha :lol: :lol: :lol: [quote name='Teklunia']lecę! :multi: tylko sie nie potknij i nie wywroc ;) Quote
Hanna R. Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kasia ? czy ja już Ci pisałam, że mogłabym mieć taka córkę jak Ty ??? Piękna, mądrą i gospodarną... Sajensfikszen ... Kasiu ... Bądź moją córką ! Quote
Teklunia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kasia ? czy ja już Ci pisałam, że mogłabym mieć taka córkę jak Ty ??? Piękna, mądrą i gospodarną... Sajensfikszen ... Kasiu ... Bądź moją córką !Haniu, a co Ty dla mnie tak amiła jesteś? :crazyeye: A co do Twojej propozycji - to ja bardzo chętnie!!! Tylko ustalmy czy ja jadę do mamy do Krakowa, czy mama do mnie do stolycy. ;) Quote
Teklunia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 sota36 napisał(a):Jeny, Kasia - toz to Ten - Molestator!zebys wiedziała! szczególnie w porze karmienia uprawia różne takie "molestałki " :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 sota36 napisał(a):Molestałki - jakie fajny wyraz! Moge uzywac?używać możesz, ale uprawiać raczej nie, bo Cie za kratki wsadzą :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Witajcie w ten piękny, słoneczny, letni dzień :multi: Humor mi dopisuje, bo dziś czwartek, a to oznacza, że jutro piątek, a to z kolei oznacza... wszyscy wiemy - WEEKEND:multi: Quote
Alka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Kasiu!:multi: U nas zbiera się na burzę, a mój syn pojechał na basen... jestem cała w nerwach...:diabloti: nie dośc tego Tuffiasty wlazł mi na ręce, nie chce zejśc, na dodatek telepie się cały ... tak biedulek przeżywa... pozdrowienia z burzowego Rybnika!:loveu: Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Alka napisał(a):nie dośc tego Tuffiasty wlazł mi na ręce, nie chce zejśc, na dodatek telepie się cały ... tak biedulek przeżywa... pozdrowienia z burzowego Rybnika!:loveu: u nas burza była wczoraj :) akurat jak pierwszy grzmot się odezwał, to wchodziłam na klatkę do bloku :p także nie zmokłam nic a nic :) Ten, na szczescie io o dziwo, nie boi się piorunów :-o dziwi mnie to , bo poprzednie moje kochania okropnie panikowały, kuliły się, popiskiwały, robiły sioę malusieńkie, a jeden ładował się do wanny, chyba zeby sie tam schować :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Teklunia']coż... jak się ma za męża genialnego hakera, to nie za dużó ;) wręcz mało... no - zero euro ;) ale nie kojarzcie hakera z tymi rowydrzonymi dzieciakami, co niszcza bezmyslnie prace innych. P. jest specjalista od zabezbieczen sieciowych, a wiadomo ze specjalista od bezpieczenstwa musi wiedzic jak sie włamac tu i tam ;) Ja to bym tak głosno o tych skłonnosciach nie mowiła ;-) ...pogromcy TELETUBISIóW czajnikuja sie za rogiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak wogole to dziendoberek kochaniutka !!! .moj szczesliwy dzien normalnie .komp dziala .dogo działa i TENUSIA zobaczyłam !!!! Jestem szczesliwa !!!! Wycałuj MOLESTATORA 4 RP :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiula :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy będą zdjęcia z Kazimierzowskich szalenstw? Czekam, czekam i się doczkeac nie moge :eviltong:[/FONT] Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Kasiula :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy będą zdjęcia z Kazimierzowskich szalenstw? Czekam, czekam i się doczkeac nie moge :eviltong:[/FONT]buuu:placz: no właśnie wczoraj fotograf zadzwonił, że musi przełożyć na przyszły tydzień, bo mu albumu na czas nie dostarczyli :placz: a chciałam się w weekend znajomym pochwalić:oops: Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 cześć Kasiu- tia... odchudzili wszystkich i wprpwadzili cenzurę i dyktaturę.... trzeba sie będzie na"psią kostke "jednak chyba wynieść :cool1: Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 zaskocze Was: to zdjęcia z dnia, kiedy jechaliśmy do schroniska zawieźć karmę i kasiorkę... Tenuś z ciężkim sercem oddawał tyle pyszności :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 i na dobranoc - piękne moje piękności:loveu: Quote
Alka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jest Tenulek! :multi: jaki śliczny :loveu: Witaj Kasiu! Prażysz się teraz na słoneczku? Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Teklunia']zaskocze Was: :mdleje: lo matko, a co to za kupa futra?!!! :mdleje: Caaaaly bagaznik :multi: Quote
sota36 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No toz to cchialam powiedziec! jak on obrosl!!!!! Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 .NO NIEMOZLIWEEEEEEEEEEEEEE !!!! TENUS !!!!!!!!!!!!!!!! KASIENKO JESTES WIELKA ;-) heheheheeheheheheh a tak wogole to dziendoberek popołudniowa pora ;-) Quote
Teklunia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Alka napisał(a):Witaj Kasiu! Prażysz się teraz na słoneczku? niee :shake: siedze od rana w piwnicy, bo robimy tam maly remoncik :diabloti: dziewczynki, poznałyscie go mimo upływu czasu? ;) Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dzien dobry:multi: o jak slicznie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 cześc Kasiu!:multi: Jak tam humorek w poniedziałek ? W Rybniku odpoczywamy od słoneczka...;) Quote
Recommended Posts