Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
wow..... i oddałaś tam suknie? nie żal Ci ? :evil_lol:

no coś Ty, nie oddałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
leży teraz w bagażniku i czeka aż znajdę normalną pralnię .

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej!
Fajna pralnia:evil_lol:

Nie wiem co mam napisać......tyle tego, że mi ręce odpadną od pisania:lol:
a co Ty tyle piszesz? zaraz polece do Ciebe zobaczyć, bom ciekawa ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
a co Ty tyle piszesz? zaraz polece do Ciebe zobaczyć, bom ciekawa ;)

O to chodzi, że nic nie napisałam.............. Wystarczy, że zobaczyłam mnóstwo fotek i wszystkie zachciało mi się komentować:evil_lol: Nie podołałam

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kasiu żyję i mam się bardzo dobrze :cool3: :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Haha no fajna ta pralnia, może uda Ci się znaleźć normalną, gdzie nie rozpuszczą się guziki, nie poszczępią się nitki no i dopiorą suknię :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Kasiu żyję i mam się bardzo dobrze :cool3: :lol: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Haha no fajna ta pralnia, może uda Ci się znaleźć normalną, gdzie nie rozpuszczą się guziki, nie poszczępią się nitki no i dopiorą suknię :evil_lol:[/FONT]

na pewno sie uda... zreszta nie zamierzam jej już nigdy wkładać, wiec tak naprawde powinno mi byc wszystko jedno :evil_lol:

a sprzedac sie raczej nie uda, patrzac na doswiadczenia moich kolezanek :roll: ludzie albo kupuja sobie nowe, albo wypożyczaja.... na używane nie ma chetnych.

Posted

panienkabubu napisał(a):
nie trzeba było tak szaleć to i by problemu nie było :evil_lol:
taka jestem szalona dziewczyna, ze nikt nie mogl mnie powstrzymac :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']na pewno sie uda... zreszta nie zamierzam jej już nigdy wkładać, wiec tak naprawde powinno mi byc wszystko jedno :evil_lol:

a sprzedac sie raczej nie uda, patrzac na doswiadczenia moich kolezanek :roll: ludzie albo kupuja sobie nowe, albo wypożyczaja.... na używane nie ma chetnych.

[FONT=Comic Sans MS]A do wypozyczalni oddać nie można?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ciężko jest też sprzedać, bo każdy ma inne wymagania, i inną figurę ... [/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]A do wypozyczalni oddać nie można?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ciężko jest też sprzedać, bo każdy ma inne wymagania, i inną figurę ... [/FONT]
no włąsnie te suknie tak sa dopasowywane, ze trudno znalezc kogos z podobna sylwetka...
a o wypozyczalnie sie szczerze mowiąc nie dowie=adywałam nawet...

najwyżej bede miec WIELKA pamiatke! :p która sie do zadnej szafy nie miesci :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']no włąsnie te suknie tak sa dopasowywane, ze trudno znalezc kogos z podobna sylwetka...
a o wypozyczalnie sie szczerze mowiąc nie dowie=adywałam nawet...

najwyżej bede miec WIELKA pamiatke! :p która sie do zadnej szafy nie miesci :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Moja mama ma do dzisiaj swoją sukienkę, leży gdzieś tam w szafie, trochę zawadza, ale pamiątka jest :eviltong: [/FONT]

Posted

Teklunia napisał(a):
no dobra Daga. to i Ty pod prysznic i ja też ;)
obie się "wypachnimy" :lol:

dobranoc :)

mmmm :p no cóż :p zapachniało erotyzmem :p

hahah :evil_lol: (jestem okropna :evil_lol:)

Posted

cześć dziewczynki :)

ale mam fajną burzę za oknem :p
az ciarki przechodzą tak wali!

panienkabubu napisał(a):
mmmm :p no cóż :p zapachniało erotyzmem :p

hahah :evil_lol: (jestem okropna :evil_lol:)
no nie przesadzaj... da się z Tobą żyć :)

Posted

jo-jo napisał(a):
Do mnie w takim razie ta burza powoli dochodzi :lol:
Dzień Dobry :)
cześć Jojku :multi:

mnie dopadła na spacerze :evil_lol: od rana usiłowałąm TZa wyciągnąć na spacer, ale sie opierał... a słońce świeciło.
jak się w końcu dał namowic i wyszliśmy, to po 20 min złąpała nas ulewa i do domu wracaliśmy żywym truchcikiem :evil_lol:

Posted

my też mielismy, obawiałam się o Halszkę, bo ona przecież burzy to jak ognia, ale poszłam do niej a ona chrapała w najlepsze :loveu::loveu:
o Benie nie wspomne, on to by przespał życie całe i by niczego nie zauwazyl :evil_lol:

ja mialam sie dzisiaj opalac :cool3: nie zdazylam niestety :(

Posted

ciekawe czy zauważy powiększenie stada o kilkadziesiąt osobników:diabloti:

Cześć Kasiu Tenulkowa ! Co tam u Was oprócz tego że TZ niechętny do spaceru:mad:
fotki Tena może ?:cool3:

Posted

cześć Kasieńko - rozbawiłaś mnie tym opisem kazimierzowskich zabaw ;)

niecierpliwie czekam na fotorelację :razz: - zazdroszczę takich radosnych wspomnień :loveu:

Posted

[quote name='eria']cześć Kasiu Tenulkowa ! Co tam u Was oprócz tego że TZ niechętny do spaceru:mad:
fotki Tena może ?:cool3:

czy ja wiem? :hmmmm: chyba wciąż mi się nie chce ;)

ale coś tu mam:
krótka relacja z tego, jak pies mnie przewrócił na łóżko...

...ukradł kapcia i zwiał szczęśliwy :p

Posted

[quote name='Teklunia']
krótka relacja z tego, jak pies mnie przewrócił na łóżko...

:lol::lol::lol: no jakże Ten mógł tak nieładnie postąpić ze swoją maleńką pańcią? :lol::lol::lol:

Posted

ja to jestem szcześciara!! o fotkach nieśmiało wspomniałam, z wielkimi wątpliwościami że coś wkleisz:evil_lol: a tu takie zaskoczenie pozytywne!! :loveu: :loveu: Tenek z kapciem wymiata:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiula :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]U nas pogoda dzisiaj była cudowna, o burzy nic nie wspominali, dobrze, ze dlaeko jestem od Warszawy i jakby co to nie prędko tu dojdzie :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]P.S w miare wolnego czasu wpadnij do nas ;) może nie ma fot Oskartka, ale jest duzo innych :cool3:[/FONT]