Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Kasiu!!

Po pierwsze bardzo spóźnione ale bardzo szczere Gratulacje !! Strasznie żałuję że nie mogłam być na ślubie :shake:

Ale Powiem jedno - wyglądałaś Bajecznie :loveu: No i cała oprawa super!!

Fotki obejrzałam wszystkie i jestem oczarowana Rodos :loveu:

Bardzo Ciepło Pozdrawiamy i jeszcze raz Gratuujemy :multi:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Kasieńko :buzi:

zdjecia przywiozlaś piękne (choć za mało na nich Ciebie) i mam nadzieję ze nie mniej piękne wspomnienia :loveu:

dziwna ta pani ze schroniska.... brak mi słów na jej zachowanie.

Posted

Jojku, dziękuję ślicznie za zyczenia i komplemety :oops: :buzi:

Gosia - wreszcie wróciłaś :multi: Na zdjęciach mnie nie ma bo specjalnie takie wybierałam :evil_lol:

A jutro njade na cały dzień do Kazimierza!!!:multi: I nie ide do pracy!!! Ale fajnie :p

pewnie tylko niestety przegapie narodziny wnuków Kasi Bubu ;)

Posted

Teklunia - na pewno nie przegapisz :) Bo to jeszcze nie dzisiaj, Hanka ma za wysoką temperaturę jak na poród :) Także możesz spędzać dzień spokojnie :)

Powiem tylko tyle, że stęskniłam się za Tenkiem :(

Posted

dziewczynki, musze sie Wam czyms pochwalic... spedziłam dzis cudowny dzien :p:p:p:p

bylismy w Kazimierzu Dolnym nasesji plenerowej - takiej jaką ludzie robią sobie z reguly w dniu slubu. ale my chcielismy na spokojnie i w ladnym miejscu, dlatego am pojechalismy.

ubrani bylismy normalnie, a slubne ciuchy jechały w pokrowcach w bagazniku. na przebranie zatrzymalismy sie w jakiej wsi, w bocznej alejce i wbijalismy sie w te ciuchy eleganckie w kurzu, piachu i ... na oczach kilkunastu osob, które wyległy przed domy zeby takie dziwo obejrzec :evil_lol:

potem byly zdjecia na rynku, na zamku itp, az w koncu poszlismy na plaze. tam biegalismy, tarzalismy sie w piasku - wszystko w sukni i garniturze.
na finał weszlismy do rzeki i zwyczajnie sie wykapalismy w tym calym majdanie!

nie zapomne chyba nigdy tego dnia - tak samo jak dnia slubu :loveu: było cudownie, idealnie, wesoło, niecodziennie i strasznie sie ciesze ze bede mogla opowiadac o czym takim swoim wnukom :oops:

alez sie rozgadalam :oops:

[quote name='panienkabubu']Teklunia - na pewno nie przegapisz :) Bo to jeszcze nie dzisiaj, Hanka ma za wysoką temperaturę jak na poród :) Także możesz spędzać dzień spokojnie :)

Powiem tylko tyle, że stęskniłam się za Tenkiem :(no i nie przegapiłam! :multi::multi::multi:

[quote name='zuzolandia']Cymu jeszcze nie spisz????? albo inaczej.......mezus Cie nie kilo po uszku ???? heheheehehehehehehehehehehehehherany boskie!!! znowu mnie zażyłaś! nie wiem czy mnie mąż kiedykolwiek "kilnoł" bo nie mam pojecia coz to znaczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
poprosimy o te zdjęcia Kasiu :loveu::loveu:

piękny dzień, aż mnie dreszcz przebiegł:loveu:

zdjecia beda za jakis tydzien, razem z tymi ze slubu profesjonalnymi...

a zdjec Tena mam od groma, ale w aparacie i nie ma czasu, siły, motywacji zeby je w koncu zgrac, zmniejszyc i wstawic :oops:

Posted

Teklunia napisał(a):
zdjecia beda za jakis tydzien, razem z tymi ze slubu profesjonalnymi...

a zdjec Tena mam od groma, ale w aparacie i nie ma czasu, siły, motywacji zeby je w koncu zgrac, zmniejszyc i wstawic :oops:

No ale obiecaj że przynajmniej w tym tygodniu kilka Tenkowych wstawisz :loveu:

tymczasem.....

PIJEMY za 700 stronkę!!!
:drinking: (ja nie mogę, bo prowadzę w razie porodu :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']PIJEMY za 700 stronkę!!!
:drinking:
obiecuje ze wstaie, pije za jubileusz :drinking:i wstawiam niespodzianke (bo juz zgrana i pomniejszona i czeka od kilku dni na swoja kolej;))

opowiadalam Wam, ze już na Rodos Piotrek chciał zebym mu pokazała Dogomanie i zdjecia, ktore robilyscie na slubie... oto dowod:

fajna ta dzisiejsza technika, co nie? ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
a ile was to musiało kosztować :mdleje:

(wiem wiem miałam iść spać:evil_lol:)
coż... jak się ma za męża genialnego hakera, to nie za dużó ;) wręcz mało... no - zero euro ;)

ale nie kojarzcie hakera z tymi rowydrzonymi dzieciakami, co niszcza bezmyslnie prace innych. P. jest specjalista od zabezbieczen sieciowych, a wiadomo ze specjalista od bezpieczenstwa musi wiedzic jak sie włamac tu i tam ;)

Posted

Witam :p

Juz sie nie moge doczekac tej sesji z Kazimierza, na pewno bedzie ekstra :evil_lol::multi:

Co to za urzadzenie??:oops::oops::oops: palmtop?:oops:

Posted

Kasia, ale w Was drzemie ułańska fantazja !
Końcówka wyprawy do Kazimierza była niezwykle niezwykła ! :loveu:

Z tej części sesji będzie oczywiście dokumentacja fotograficzna, prawda ?
Tak ? Pani Czechowicz ????

Posted

anetta napisał(a):
Witam :p

Juz sie nie moge doczekac tej sesji z Kazimierza, na pewno bedzie ekstra :evil_lol::multi:

Co to za urzadzenie??:oops::oops::oops: palmtop?:oops:
tak to palm. a konkretnie pocket PC ;) taki mini komputer do kieszeni :)

panienkabubu napisał(a):
Nie no Kasia tak długo spać :evil_lol:
wstawaj, ja od 6 nie śpie :evil_lol:
pospalam sobie dziś zdrowo - do 11.30 :p a pozniej cały dzień walczylismyz cholerna telewizją cholernej nowej generacji "n" :angryy: i nic nie wywalczylismy - zawziela sie i nie działa!

shirrrapeira napisał(a):
Powitam i ja.

witamy i my :lol:

HankaRupczewska napisał(a):
Kasia, ale w Was drzemie ułańska fantazja !
Końcówka wyprawy do Kazimierza była niezwykle niezwykła ! :loveu:

Z tej części sesji będzie oczywiście dokumentacja fotograficzna, prawda ?
Tak ? Pani Czechowicz ????
alzez oczywiście ze dokumentacja bedzie, po to sie przeciez tak meczylismy ;)

pozdrawiam Cię serdecznie, p. Rupczewska :lol:

Posted

Kasiu, wybacz nam, ze sie nie odzywałyśmy ostatnio :calus: Jakoś czasu nie było, ale wszystko nadrobiłam.
Piękne zdjęcia ze ślubu. Kasiu - dużo szczęscia na nowej drodze życia Kochana :buzi: Na fotkach widać jaka jestes szczęsliwa :multi:
A zdjęcia z podróży poślubnej łaaa :loveu: :loveu:
Całuski dla Was i Tenulka :buzi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie odzywałam się dłuższy czas, ale o z braku czasu. Miałam tyle spraw na głowie, że tak z wszytskim się ne wyrobiłam. Dzisiaj mam luźniejszy dzień, więc postanowiłam wejść sobie na DGM i nadrobić z grubsza zaległości :cool3: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przywieźliście piękne zdjęcia z Rodos - aż chciałoby się tam być. Piękny hotel ale nic dziwnego skoro wybraliście ten z wyższej pólki :lol: no i widoki czarujące - mam nadzieję, że wstawisz nam jeszcze jakieś zdjęcia, na których Ty jesteś :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Na zdjęcia z Kazimierza nie mogę się już doczekać, na pewno wygladaliście cudownie i bajecznie, już sobie to wyobrażam :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrowienia dla Mężulka i Tenulka :loveu: :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Przywieźliście piękne zdjęcia z Rodos - aż chciałoby się tam być. Piękny hotel ale nic dziwnego skoro wybraliście ten z wyższej pólki :lol: no i widoki czarujące - mam nadzieję, że wstawisz nam jeszcze jakieś zdjęcia, na których Ty jesteś :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Na zdjęcia z Kazimierza nie mogę się już doczekać, na pewno wygladaliście cudownie i bajecznie, już sobie to wyobrażam :loveu: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrowienia dla Mężulka i Tenulka :loveu: :lol:[/FONT]Dagus :multi: to Ty zyjesz :multi: ;)
strasznie sie ciesze ze zajrzalas :buzi:

[quote name='panienkabubu']tak z ciekawosci.. co sie stalo teraz z suknia slubna? :cool3:a wisi na balkonie i obcieka z piachu :evil_lol: a wieczorkiem oddam ją do pralni :)

[quote name='g_o_n_i_a']Kasiu, wybacz nam, ze sie nie odzywałyśmy ostatnio :calus: Jakoś czasu nie było, ale wszystko nadrobiłam.
Piękne zdjęcia ze ślubu. Kasiu - dużo szczęscia na nowej drodze życia Kochana :buzi: Na fotkach widać jaka jestes szczęsliwa :multi:
A zdjęcia z podróży poślubnej łaaa :loveu: :loveu:
Całuski dla Was i Tenulka :buzi:dziekuje slicznie, Gosieńko :)

Posted

Cześc Kasiu !;)

U Was też taka patelnie ?:cool3: normalnie nie da się żyć... Tuffiasty nawet piłeczki nie chciał na dzisiejszym popołudniowym spacerku, a byliśmy w cieniu ...

Kasiu, ujęcia z Rodos niezywkle urokliwe:loveu:

pozdrowionka dla Was!:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Cześc Kasiu !;)

U Was też taka patelnie ?:cool3: normalnie nie da się żyć... Tuffiasty nawet piłeczki nie chciał na dzisiejszym popołudniowym spacerku, a byliśmy w cieniu ...

Kasiu, ujęcia z Rodos niezywkle urokliwe:loveu:

pozdrowionka dla Was!:loveu:

o rany, patelnia nie do wytrzymania... nawet dla mnie - obsesyjnego ciepłoluba :p ale Tenowi nawet za bardzo nie przeszkadza, bo dom mojej mamy, jak to murowany dom, jest chłopdny nawet w najgorętsze dni... taki azyl miły :)

pojechałam dziś z suknią do pralni po tych zabawach Kazimierzowskich. wczesinej dzwoniłam tam i powiedzieli ze piorą ślubne kiecki.

a na miejscu pani obejrzałą suknie i powiedziłą, ze oczywiście przyjmą, ale po pierwsze pewnie się nie dopierze, po drugie mogą się nitki popruć, a po trzecie koraliki rozpuścić od chemikaliów :diabloti:
fajna pralnia, nie? ;) :evil_lol: