sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Teklunia napisał(a): i szokujący napis nad lotniskowym barem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i na razie to tyle :) a ta bar to u nas, czy nie? A czy to cokolwiek "dziwnego" znaczylo??? Quote
panienkabubu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 też tam byłam i też widziałam :evil_lol: a łóżka zaaaaazdroszczę :loveu: boooooooooskie :loveu::loveu: a jakie pogniecione :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Teklunia napisał(a): p. Wahl przyjęła nas niezbyt ciepło, mimo iż wcześniej umawialiśmy się z nią telefonicznie... mówiąc w kkrócie nawrzeszczała na nas okropnie na wejściu i powiedziała ze w ogóle się z nikim nie umawiała i nie chce nas wpuścić :crazyeye: w końcu się uspokoiła, ale pierwsze wrażenie było dość nieprzyjemne :shake: przywieźliście karmę i pieniądze, a ona nawrzeszczała? :cool1: :cool1: cudowne :loveu: Quote
Patka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :multi::multi::multi::multi: Te loze jest mega wypasione 8) Piekna przejrzysta woda :loveu: http://img396.imageshack.us/img396/8769/p1070366mv9.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 sota36 napisał(a):a ta bar to u nas, czy nie? A czy to cokolwiek "dziwnego" znaczylo???no coś Ty, u nas przecież psó sie nie jada! tylko ci Grecy tacy barbarzyńcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: panienkabubu napisał(a):a jakie pogniecione :evil_lol: a ta jak zawsze o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga100 napisał(a):przywieźliście karmę i pieniądze, a ona nawrzeszczała? :cool1: :cool1: ano :shake: Patka napisał(a):superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr noooooooo :p a Tenkowi dziś coś jest ... jest dziwnie osowiały i spokojny... pełno gości było i zwykle w takiej sytuacji on chce być w centrum uwagi i wszystkichzamęcza swoją osobą, a dziś nic... leżał grzecznie, cichutko, jeśćteż nie za barzdo chciał. nie wiem - zjadł coś, czy co? poczekamy do jutra i się okaże. może jedynie ma jakiegoś męskego globusa ;) Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Rodosu c.d. palmie dziecko ;) kolejny gad :lol: cwiatusek :p a kto tam sie chowa? wodospad: tubylczynie :) a takich jest tam od groma i jeszcze trochę :) wykopki :lol: Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 i nasz hotel... na razie to co jest na terenie na zewnątrz: no dobra, ide spać ;) Quote
panienkabubu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Teklunia napisał(a):Rodosu c.d. wodospad: :mdleje: ech...... jakie widoki........... ja chce wakacje:placz: Teklunia napisał(a):a ta jak zawsze o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co!? Po prostu sprzataczki nie wyprasowały :shake: a Tenkowi dziś coś jest ... jest dziwnie osowiały i spokojny... pełno gości było i zwykle w takiej sytuacji on chce być w centrum uwagi i wszystkichzamęcza swoją osobą, a dziś nic... leżał grzecznie, cichutko, jeśćteż nie za barzdo chciał. nie wiem - zjadł coś, czy co? poczekamy do jutra i się okaże. może jedynie ma jakiegoś męskego globusa ;) biedny Tenek, może to pogoda? Albo jakiegoś foszka ma? ;) Jak je i burczy, to znaczy, że ma focha :evil_lol: gorzej jak przestał jeść :hmmmm: Teklunia napisał(a):i nasz hotel... na razie to co jest na terenie na zewnątrz: :evil_lol: :evil_lol: Nie byłabym sobą, gdybym nie wpisała nazwy hotelu w google i nie przeszperała go wzdłuż i wszerz :evil_lol: weszłam na stronę i czuję się tak, jakbym była tam na wakacjach :evil_lol: boski boski boski, peeeeełen komfort (w końcu to 5 * :loveu: ) piękne miejsce na podróż poślubną (mam pytanie - w hotelu podawałaś już nazwisko męża? :evil_lol: ) Quote
Teklunia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 panienkabubu napisał(a):biedny Tenek, może to pogoda? Albo jakiegoś foszka ma? ;) Jak je i burczy, to znaczy, że ma focha :evil_lol: gorzej jak przestał jeść :hmmmm:nie burczal, tylko kręcił się koło miski i sam nie wiedział jeść czy nie jesc ;) ale ma już raport z dzisiejszego ranka, że sniadanko wszamał z apetytem :p panienkabubu napisał(a):Nie byłabym sobą, gdybym nie wpisała nazwy hotelu w google i nie przeszperała go wzdłuż i wszerz :evil_lol: weszłam na stronę i czuję się tak, jakbym była tam na wakacjach :evil_lol: boski boski boski, peeeeełen komfort (w końcu to 5 * :loveu: ) piękne miejsce na podróż poślubną (mam pytanie - w hotelu podawałaś już nazwisko męża? :evil_lol: ) fajny hotelik, nie? ;) postanowiliśmy się rzucić na taki, bo w koncu podróż poslubna ma sie tylko raz w zyciu :p a występowaliśmy jak Mr. and Mrs. Czechowicz ;) Quote
panienkabubu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Teklunia napisał(a):nie burczal, tylko kręcił się koło miski i sam nie wiedział jeść czy nie jesc ;) ale ma już raport z dzisiejszego ranka, że sniadanko wszamał z apetytem :p fajny hotelik, nie? ;) postanowiliśmy się rzucić na taki, bo w koncu podróż poslubna ma sie tylko raz w zyciu :p a występowaliśmy jak Mr. and Mrs. Czechowicz ;) Super wybraliście :loveu: bardzo hotelik mi się podoba i okolica......... :mdleje: Ja to tam byłam w wiosce jakiejś, Yalisos Bay czy jakoś tak się to pisało ;) Ale w Rodos byłam na wycieczce i naprawdę pięęęęękne miasto....... :loveu: Nie mieli problemów z wymówieniem Waszego nazwiska? :loveu: Quote
Teklunia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 to męczarni ciąg dalszy ;) basen hotelowy kryty: w dzień... ...i by night hotelik: hall: i basen odkryty: Quote
Teklunia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 panienkabubu napisał(a): Nie mieli problemów z wymówieniem Waszego nazwiska? :loveu: hihihi :) nie byli w stanie go wymowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Teklunia napisał(a):hihihi :) nie byli w stanie go wymowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: tak też myślałam :evil_lol: a hotel.... cudo :loveu::loveu: zazdroszczę ;) Quote
eria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 daliśmy karmę i pieniądze (73 kg i 1810 zł - dzięki naszym wspaniałym gościom) ale mam mieszane uczucia... tzn wierzę, że pieniądze zostaną dobrze spożytkowane i że pojdą na potrzeby psów, ale p. Wahl przyjęła nas niezbyt ciepło, mimo iż wcześniej umawialiśmy się z nią telefonicznie... mówiąc w kkrócie nawrzeszczała na nas okropnie na wejściu i powiedziała ze w ogóle się z nikim nie umawiała i nie chce nas wpuścić :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: pojechałabym z tym do innego schroniska.................gryzłoby mnie sumienie, jak te pieniądze zostaną spożytkowane... Quote
anetta Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ehhhhhhhhhhhh http://img474.imageshack.us/img474/4003/p1070745bu4.jpg Quote
Teklunia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 anetta napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ehhhhhhhhhhhh http://img474.imageshack.us/img474/4003/p1070745bu4.jpgno ;) tam codziennie wieczorem były imprezey, koncerty itp. i drineczki :p Quote
panienkabubu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 mowisz to specjalnie zebysmy byly zazdrosne :obrazic: Quote
Teklunia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 panienkabubu napisał(a):mowisz to specjalnie zebysmy byly zazdrosne :obrazic:tak jest! :eviltong: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 .w croatii tyz som takowe wykopki ;-) heheheh .pieknie piekniee......juz nie moge doczekac sie wakacji ;-) ehheeheheh Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ojojojojojoj, kobiety - musze Was doszkolic histerycznie, jak na histeryce przystalo. Takie same "wykopki" sa w calym basenie Morza Srodziemneo, gdyz od powstania ZRzymu (753 pne. do jeo upadku - 476, a zwalszacz od III pne do I w), Rzymianie tworzyli imperium, podzielone na prowincje. I owych prowincji bylo ponad 20. A za panowania Oktawianan Augusta ( przelom er) byl tzw. pax romana ( nie Giertycha!!!). Kazda z prowincji uleala romanizacji. Ufff.... Ale "romanami" nam zawialo!! Quote
Teklunia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 sota36 napisał(a):Ojojojojojoj, kobiety - musze Was doszkolic histerycznie, jak na histeryce przystalo. Takie same "wykopki" sa w calym basenie Morza Srodziemneo, gdyz od powstania ZRzymu (753 pne. do jeo upadku - 476, a zwalszacz od III pne do I w), Rzymianie tworzyli imperium, podzielone na prowincje. I owych prowincji bylo ponad 20. A za panowania Oktawianan Augusta ( przelom er) byl tzw. pax romana ( nie Giertycha!!!). Kazda z prowincji uleala romanizacji. Ufff.... Ale "romanami" nam zawialo!!pani psor, należy się Pani piąteczka :lol: Quote
panienkabubu Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Teklunia napisał(a):pani psor, należy się Pani piąteczka :lol: a mnie dwóóóóóóóóóója :loveu: nienawidzę historii, a w poniedziałek mam egzamin właśniej z niej :evil_lol: na szczęście tylko od 1815 roku :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='sota36']Ojojojojojoj, kobiety - musze Was doszkolic histerycznie, jak na histeryce przystalo. Takie same "wykopki" sa w calym basenie Morza Srodziemneo, gdyz od powstania ZRzymu (753 pne. do jeo upadku - 476, a zwalszacz od III pne do I w), Rzymianie tworzyli imperium, podzielone na prowincje. I owych prowincji bylo ponad 20. A za panowania Oktawianan Augusta ( przelom er) byl tzw. pax romana ( nie Giertycha!!!). Kazda z prowincji uleala romanizacji. Ufff.... Ale "romanami" nam zawialo!! i ze niby co ? te wykopki to owe rzymianskie resztki prowincji ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: heheehheheheheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko w romantycznej galerii :loveu: Quote
sota36 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='panienkabubu']a mnie dwóóóóóóóóóója :loveu: nienawidzę historii, a w poniedziałek mam egzamin właśniej z niej :evil_lol: na szczęście tylko od 1815 roku :evil_lol:jja tez, zarabiam marnie, ale na ...waciki i fryzjera starczy! Quote
Recommended Posts