Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):

i szokujący napis nad lotniskowym barem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i na razie to tyle :)

a ta bar to u nas, czy nie? A czy to cokolwiek "dziwnego" znaczylo???

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
p. Wahl przyjęła nas niezbyt ciepło, mimo iż wcześniej umawialiśmy się z nią telefonicznie... mówiąc w kkrócie nawrzeszczała na nas okropnie na wejściu i powiedziała ze w ogóle się z nikim nie umawiała i nie chce nas wpuścić :crazyeye: w końcu się uspokoiła, ale pierwsze wrażenie było dość nieprzyjemne :shake:

przywieźliście karmę i pieniądze, a ona nawrzeszczała? :cool1: :cool1:

cudowne :loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
a ta bar to u nas, czy nie? A czy to cokolwiek "dziwnego" znaczylo???
no coś Ty, u nas przecież psó sie nie jada! tylko ci Grecy tacy barbarzyńcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
a jakie pogniecione :evil_lol:

a ta jak zawsze o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maga100 napisał(a):
przywieźliście karmę i pieniądze, a ona nawrzeszczała? :cool1: :cool1:

ano :shake:

Patka napisał(a):
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

noooooooo :p

a Tenkowi dziś coś jest ... jest dziwnie osowiały i spokojny... pełno gości było i zwykle w takiej sytuacji on chce być w centrum uwagi i wszystkichzamęcza swoją osobą, a dziś nic... leżał grzecznie, cichutko, jeśćteż nie za barzdo chciał. nie wiem - zjadł coś, czy co?

poczekamy do jutra i się okaże. może jedynie ma jakiegoś męskego globusa ;)

Posted

Rodosu c.d.

palmie dziecko ;)

kolejny gad :lol:

cwiatusek :p

a kto tam sie chowa?

wodospad:

tubylczynie :)

a takich jest tam od groma i jeszcze trochę :)

wykopki :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Rodosu c.d.

wodospad:

:mdleje: ech...... jakie widoki........... ja chce wakacje:placz:

Teklunia napisał(a):
a ta jak zawsze o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No co!? Po prostu sprzataczki nie wyprasowały :shake:

a Tenkowi dziś coś jest ... jest dziwnie osowiały i spokojny... pełno gości było i zwykle w takiej sytuacji on chce być w centrum uwagi i wszystkichzamęcza swoją osobą, a dziś nic... leżał grzecznie, cichutko, jeśćteż nie za barzdo chciał. nie wiem - zjadł coś, czy co?

poczekamy do jutra i się okaże. może jedynie ma jakiegoś męskego globusa ;)

biedny Tenek, może to pogoda? Albo jakiegoś foszka ma? ;) Jak je i burczy, to znaczy, że ma focha :evil_lol: gorzej jak przestał jeść :hmmmm:

Teklunia napisał(a):
i nasz hotel... na razie to co jest na terenie na zewnątrz:

:evil_lol: :evil_lol:
Nie byłabym sobą, gdybym nie wpisała nazwy hotelu w google i nie przeszperała go wzdłuż i wszerz :evil_lol: weszłam na stronę i czuję się tak, jakbym była tam na wakacjach :evil_lol: boski boski boski, peeeeełen komfort (w końcu to 5 * :loveu: ) piękne miejsce na podróż poślubną (mam pytanie - w hotelu podawałaś już nazwisko męża? :evil_lol: )

Posted

panienkabubu napisał(a):
biedny Tenek, może to pogoda? Albo jakiegoś foszka ma? ;) Jak je i burczy, to znaczy, że ma focha :evil_lol: gorzej jak przestał jeść :hmmmm:
nie burczal, tylko kręcił się koło miski i sam nie wiedział jeść czy nie jesc ;)
ale ma już raport z dzisiejszego ranka, że sniadanko wszamał z apetytem :p

panienkabubu napisał(a):
Nie byłabym sobą, gdybym nie wpisała nazwy hotelu w google i nie przeszperała go wzdłuż i wszerz :evil_lol: weszłam na stronę i czuję się tak, jakbym była tam na wakacjach :evil_lol: boski boski boski, peeeeełen komfort (w końcu to 5 * :loveu: ) piękne miejsce na podróż poślubną (mam pytanie - w hotelu podawałaś już nazwisko męża? :evil_lol: )

fajny hotelik, nie? ;) postanowiliśmy się rzucić na taki, bo w koncu podróż poslubna ma sie tylko raz w zyciu :p

a występowaliśmy jak Mr. and Mrs. Czechowicz ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
nie burczal, tylko kręcił się koło miski i sam nie wiedział jeść czy nie jesc ;)
ale ma już raport z dzisiejszego ranka, że sniadanko wszamał z apetytem :p

fajny hotelik, nie? ;) postanowiliśmy się rzucić na taki, bo w koncu podróż poslubna ma sie tylko raz w zyciu :p

a występowaliśmy jak Mr. and Mrs. Czechowicz ;)

Super wybraliście :loveu: bardzo hotelik mi się podoba i okolica......... :mdleje:

Ja to tam byłam w wiosce jakiejś, Yalisos Bay czy jakoś tak się to pisało ;) Ale w Rodos byłam na wycieczce i naprawdę pięęęęękne miasto....... :loveu:

Nie mieli problemów z wymówieniem Waszego nazwiska? :loveu:

Posted

daliśmy karmę i pieniądze (73 kg i 1810 zł - dzięki naszym wspaniałym gościom) ale mam mieszane uczucia...

tzn wierzę, że pieniądze zostaną dobrze spożytkowane i że pojdą na potrzeby psów, ale p. Wahl przyjęła nas niezbyt ciepło, mimo iż wcześniej umawialiśmy się z nią telefonicznie... mówiąc w kkrócie nawrzeszczała na nas okropnie na wejściu i powiedziała ze w ogóle się z nikim nie umawiała i nie chce nas wpuścić :crazyeye:

:crazyeye: :crazyeye: pojechałabym z tym do innego schroniska.................gryzłoby mnie sumienie, jak te pieniądze zostaną spożytkowane...

Posted

Ojojojojojoj, kobiety - musze Was doszkolic histerycznie, jak na histeryce przystalo. Takie same "wykopki" sa w calym basenie Morza Srodziemneo, gdyz od powstania ZRzymu (753 pne. do jeo upadku - 476, a zwalszacz od III pne do I w), Rzymianie tworzyli imperium, podzielone na prowincje. I owych prowincji bylo ponad 20. A za panowania Oktawianan Augusta ( przelom er) byl tzw. pax romana ( nie Giertycha!!!). Kazda z prowincji uleala romanizacji. Ufff.... Ale "romanami" nam zawialo!!

Posted

sota36 napisał(a):
Ojojojojojoj, kobiety - musze Was doszkolic histerycznie, jak na histeryce przystalo. Takie same "wykopki" sa w calym basenie Morza Srodziemneo, gdyz od powstania ZRzymu (753 pne. do jeo upadku - 476, a zwalszacz od III pne do I w), Rzymianie tworzyli imperium, podzielone na prowincje. I owych prowincji bylo ponad 20. A za panowania Oktawianan Augusta ( przelom er) byl tzw. pax romana ( nie Giertycha!!!). Kazda z prowincji uleala romanizacji. Ufff.... Ale "romanami" nam zawialo!!
pani psor, należy się Pani piąteczka :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
pani psor, należy się Pani piąteczka :lol:

a mnie dwóóóóóóóóóója :loveu:
nienawidzę historii, a w poniedziałek mam egzamin właśniej z niej :evil_lol:
na szczęście tylko od 1815 roku :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Ojojojojojoj, kobiety - musze Was doszkolic histerycznie, jak na histeryce przystalo. Takie same "wykopki" sa w calym basenie Morza Srodziemneo, gdyz od powstania ZRzymu (753 pne. do jeo upadku - 476, a zwalszacz od III pne do I w), Rzymianie tworzyli imperium, podzielone na prowincje. I owych prowincji bylo ponad 20. A za panowania Oktawianan Augusta ( przelom er) byl tzw. pax romana ( nie Giertycha!!!). Kazda z prowincji uleala romanizacji. Ufff.... Ale "romanami" nam zawialo!!

i ze niby co ? te wykopki to owe rzymianskie resztki prowincji ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

heheehheheheheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
witanko w romantycznej galerii :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']a mnie dwóóóóóóóóóója :loveu:
nienawidzę historii, a w poniedziałek mam egzamin właśniej z niej :evil_lol:
na szczęście tylko od 1815 roku :evil_lol:jja tez, zarabiam marnie, ale na ...waciki i fryzjera starczy!