Alka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Teklunia napisał(a): chociaż jak jak zwykle nie mogę na siebie patrzeć na zdjęciach, bo wydaje mi się że jestem paskudna:oops: Kasiu, no wiesz :cool3::diabloti::cool3: maruda jedna...:diabloti: na każdziutkim zdjęciu wyglądasz fantastycznie :klacz::klacz::klacz:, piękna taka radosna :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Teklunia napisał(a):dziękuję bardzo :oops::oops::oops::oops: chociaż jak jak zwykle nie mogę na siebie patrzeć na zdjęciach, bo wydaje mi się że jestem paskudna:oops:No tak! Jestes paskudna, gruba, zezowata, kostropata (co kolwiek to znaczy?), masz odstajace uszy, lokcie, kostki i ...masz dziure w pepku! Nikt cie nie kocha i w ogole to totalna zalamka!! Jezu - Ty swieza mezatka juz popadasz w skrajnosci! Nic tylko si epowiesic i krzywymi nogami dyndac! Boze - jakie ja tu glupoty pisze! Kasiu - widzialas Ty sie w lustrze? Jak zobaczylam twoje foty ze slubu to ONIEMIALAM!! Bos tako gryfno frelka!!! p.s. Ty juz powinnas wiedziec, co napisalam, skoro juz tak dlugo z nami , slazaczkami, sie zadajesz! KOCHOMY CIE!!!!! Quote
Teklunia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 no hej, wróciłam już ze schrniska. to 80 km od Warszawy, ale w samochodzi spędziliśmy 4 godziny!!! z czego 2,5 w korkach warszawskich, a całą resztę w drodze :angryy::angryy::angryy: oszaleć można z tymi korkami :angryy: daliśmy karmę i pieniądze (73 kg i 1810 zł - dzięki naszym wspaniałym gościom) ale mam mieszane uczucia... tzn wierzę, że pieniądze zostaną dobrze spożytkowane i że pojdą na potrzeby psów, ale p. Wahl przyjęła nas niezbyt ciepło, mimo iż wcześniej umawialiśmy się z nią telefonicznie... mówiąc w kkrócie nawrzeszczała na nas okropnie na wejściu i powiedziała ze w ogóle się z nikim nie umawiała i nie chce nas wpuścić :crazyeye: w końcu się uspokoiła, ale pierwsze wrażenie było dość nieprzyjemne :shake: no a jeśli chodzi o same psy, to jest ich tam 700, głównie duże i bardzo duże i znaczna większość po traumatycznych przejściach :-( żyją sobie razem, nie odgrodzone od siebie, na wielkim wiejskim podwórzu i chyba w miarę im dobrze... o ile takim psom w ogóle może być dobrze :shake: ale mają co jeść, w razie deszzcu dach nad głową i ciepłe słowo tych ludzi... wylizały nas, przytulały się, skakały - kochane biedne stworzonka ... zdjęć nie mam, choć aparat wzięliśmy, bo baliśmy się cokolwiek pstrykać po takim przyjęciu ;) [quote name='sota36']No tak! Jestes paskudna, gruba, zezowata, kostropata (co kolwiek to znaczy?), masz odstajace uszy, lokcie, kostki i ...masz dziure w pepku! Nikt cie nie kocha i w ogole to totalna zalamka!! a zebyś wiedziała ze mam!!! :eviltong: :buzi: [quote name='Sara']Teklunia nigdy nie odzywam się jeśli coś mi się nie podoba, milczę dyplomatycznie, więc możesz sobie spokojnie wziąć do serca to, co teraz napiszę... Jesteś NAJBARDZIEJ UROCZĄ panna młodą jaką w życiu widziałam !!! Prześlicznie wyglądałaś !!! :D no to szczerze dziękuję :oops: ja tu Was nie chcę kokietować ani nic, tylko przez całe życie byłam jednym wielkim chodzacym kompleksem i tak to sobie nadal trwa, choć od paru lat i tak jest dużo lepiej... ale mimo tego żyje mi się całkiem przyjemnie i "uśmiechnięcie" :) Quote
sota36 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kochani - to ze Pani Wahl nakrzyczala , fakt - niezbyt dobrze o Nij swiadczy. ale moze miala bardzo kipski dzien.. Wazne, ze wpadliscie na tak fantastyczny pomysl z tym schronem! I wazne, ze te bidule przez chwilke mialy odrobine milosci!!! Quote
Teklunia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 a co tam... jeszcze Was pomęczę ;) bo dostałam zdjęcia od wujka. to jeszcze nie te od fotografa, ale strasznie miło sobie to wszystko przypomnieć :) no i jeszcze film odebraliśmy, też fajnie się ogląda...aż mi się łezka zakręciła :oops: poznajecie tę slicznotkę? :cool3: to nasza pani Foto-Mistrzyni!!! no i przyepadło... przysięgliśmy ;) a to wejście do hotelu w którym mieliśmy wesele: żeby nie było żadnych wątpliwości... ;) nasza sala: pierwszy szampan na prawie pusty żołądek ;) i pierwszy taniec :) mniami :p Quote
Teklunia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='sota36']Kochani - to ze Pani Wahl nakrzyczala , fakt - niezbyt dobrze o Nij swiadczy. ale moze miala bardzo kipski dzien.. Wazne, ze wpadliscie na tak fantastyczny pomysl z tym schronem! I wazne, ze te bidule przez chwilke mialy odrobine milosci!!!no pewnie!!! dlatego nie mam wątpliwości, że dobrze się stało :) Quote
sota36 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Teklunia napisał(a):no pewnie!!! dlatego nie mam wątpliwości, że dobrze się stało :) kurcze,az mi sie oczy 'spocily"...bo ja wzruszajaca sie jestem... Quote
shirrrapeira Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A ja powiem jedno Kasia wygladala cudownie na slubie i jest wyjatkowa ciepla i mila osoba,miala piekny pomysl na prezenty slubne i ciesze sie, ze moglam choc troche pomoc jej w realizacji tego. Pozdrawiam i zycze cudownego zycia we dwoje. Quote
panienkabubu Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dobrze ze moich zdjec wiecej nie ma :evil_lol: Kasia..... lezka sie kreci :loveu::loveu: cudownie wygladacie ze soba, jestescie cudownymi ludzmi, co potwierdza sie nawet na waszym slubie, mieliscie piekna sale w pieknym hotelu jejjjjjjjj :loveu: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Teklunia napisał(a): daliśmy karmę i pieniądze (73 kg i 1810 zł - dzięki naszym wspaniałym gościom) ale mam mieszane uczucia... tzn wierzę, że pieniądze zostaną dobrze spożytkowane i że pojdą na potrzeby psów, ale p. Wahl przyjęła nas niezbyt ciepło, mimo iż wcześniej umawialiśmy się z nią telefonicznie... mówiąc w kkrócie nawrzeszczała na nas okropnie na wejściu i powiedziała ze w ogóle się z nikim nie umawiała i nie chce nas wpuścić :crazyeye: no to faktycznie ciepłe przyjęcie :diabloti::diabloti: i w dodatku chyba ma sklerozę. Kasiu, masz dobre serduszko, wspaniały dar dla psiaków. Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 .dziewczynooooo jakie kompleksy ?????? siem pytam ?????? ech piekne piekneeeeee ............ i masz ogomniaste serduchooooo Twoj maz tez naturalnie ;-) coby nie było;-) eheheh ....pieski maja co jesc a to podstawa egzystencji na tym padole ziemskim...... buziaczki przesyłam......z łezka w oku ze wzruszenia ...... Quote
Teklunia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 zuzolandia napisał(a):dziewczynooooo jakie kompleksy ?????? siem pytam ?????? ech piekne piekneeeeee ............ i masz ogomniaste serduchooooo Twoj maz tez naturalnie ;-) coby nie było;-) eheheh ....pieski maja co jesc a to podstawa egzystencji na tym padole ziemskim...... buziaczki przesyłam......z łezka w oku ze wzruszenia ...... Ty moja Ślązaczko kochana :buzi: Quote
Teklunia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, masz dobre serduszko, wspaniały dar dla psiaków.:oops: dar to od gości... my tylko zawieżliśmy ;) Quote
anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Teklunia, poookaz foty z wyjazdu, poookaz :modla::modla::modla::modla: Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No fakt - zawieliscie, ale kto na taki pomysl fantastycznyn wpadl!!! Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 anetta napisał(a):Teklunia, poookaz foty z wyjazdu, poookaz :modla::modla::modla::modla:ok ;) zaraz pozmniejszam kilka i wstawie... ale nie za dużo, bo niedlugo wychodze do mamy pomagac jej w przygotowywaniu przyjecie z okazji 60 urodzin!!! :p Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 to jeszcze zanim wstawie fotki z podróży pokaże Wam nasze łoże małżeńskie z hotelu w którym nocowaliśmy i mielismy wesele :p spore co? ;) i zabieramy się do oglądania prezentów :evil_lol: a to już Rodos: widok z naszego balkonu na hotelowy basen w zasadzie to 1 z 4 basenów ;): Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kasia! Kasia!:multi: Jesteś nareszcie! Powiedz nam co u Tenulka? Jak przyjął wiadomość o ślubie?:lol: Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Magda, a wiesz że tak pficjalnie to się go nie spytałam o zdanie i o opinię...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to słynny Pałac Wielkich Mistrzów w stolicy wyspy - mieście Rodos.: i piękny kolor morza :p łódeczka :evil_lol: i Rodyjska fauna: - jaszczura: - i piechy :loveu: i szokujący napis nad lotniskowym barem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i na razie to tyle :) Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Teklunia napisał(a):i piękny kolor morza :p Ślicznie:loveu: Kasiu powiedz, że skorzystałaś:cool3: Quote
Teklunia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 eria napisał(a)::crazyeye: jadłas tam ?:evil_lol: nigdy w zyciu!!! ;) Magda_Miki napisał(a):Ślicznie:loveu: Kasiu powiedz, że skorzystałaśnooo... do kolan tylko :oops: bo zimno było :oops: Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Teklunia napisał(a): nooo... do kolan tylko :oops: bo zimno było :oops: A tam! Miętka jesteś i tyle:evil_lol: Ten na pewno by skorzystał:lol: Quote
zuzolandia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 .heheheh wielkie .....ale my mamy jeszcze wieksze !!!!! Jola moze potwierdzic eheheheh widziała ;-) piekna podroz poslubna.....my bylismy w Tunezji ;-) eheheh tyz fajnie choc nieco monotematycznie ;-) pozdrowionka dla mezusia ;-) Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 zuzolandia napisał(a): .heheheh wielkie .....ale my mamy jeszcze wieksze !!!!! Jola moze potwierdzic eheheheh widziała ;-) Ale za to u was tlok wiekszy!!! Bo jeszcze ...zuzola! Quote
Recommended Posts