Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja was nie poznalam, rzeczywiscie Kasia wygladala zjawiskowo. Jest tez cudownie mila i ciepla osoba, bardzo sympatyczna i ma w sobie tyle wdzieku, a mnie poniewaz sie wzruszam to mi glos odebralo i sie poplakalam chyba dlatego, ze mi nie bedzie dane wziac slubu i przezyc tej uroczystosci, moje kochanie zniklo i na slubach placze i nie moglam Kasi zyczyc tego co chcialam. Piotr wyglada tez super, jest tez super cudny czlowiek, widac jak bardzo jest w Kasi zakochany. Za dwa tygodnie sie odezwa.

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Ciebie Kasiu tez było bardzo miło poznać :multi:

Nasza Kasieńka wyglądała wręcz zjawiskowo - jest śliczna i cudownie delikatna jak... Calineczka :loveu: razem z Piotrem stanowia piekna parę :loveu:

Przepięknie razem wyglądacie :placz: bosz az się wzruszyłam :placz:

Gosiek napisał(a):

Hihih jaki Pan Młody dumny :lol:

Gosiek napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pięknie Kasiu wyglądałaś :loveu: aż mi mowe odebrało :oops: :placz:

Posted

I ja sie melduje :)
Kasiu, wygladalas przepieknie!! Zajawisko :loveu::loveu::loveu: Naprawde :loveu:

Panienkobubu i Gosiu, dopiero po obejrzeniu swoich fot na kompie dostrzeglam was na swoich fotach :oops::oops::roll: Bylam tak zafascynowana robieniem zdjec :lol: ze nie wlaczyl mi sie przypominacz twarzyczek z dogo :lol: Mialam klapki na oczach :lol:;))

Ale dosyc gadania, Gosiu, po obejrzeniu Twoich zdjec wstyd teraz wklejac moje :roll::roll::roll: I mowie to na serio :roll:

Posted

No dobrze, ale nie patrzcie na technike tylko na Mloda Pare :eviltong: To oni sa najwazniejsi :)

To byl szybki slub :lol: WEJSCIE...

...i WYJSCIE :lol:

Kasiuu, nie placz.

A druhna byla swietna, caly czas usmiechnieta, jutro pewnie nie bedzie mogla buzia ruszac :evil_lol::evil_lol:

Hihih jaki Pan Młody dumny

No, jak sie ma TAKA zone :thumbs:

Posted

anetta napisał(a):

Panienkobubu i Gosiu, dopiero po obejrzeniu swoich fot na kompie dostrzeglam was na swoich fotach :oops::oops::roll: Bylam tak zafascynowana robieniem zdjec :lol: ze nie wlaczyl mi sie przypominacz twarzyczek z dogo :lol: Mialam klapki na oczach :lol:;))

Ale dosyc gadania, Gosiu, po obejrzeniu Twoich zdjec wstyd teraz wklejac moje :roll::roll::roll: I mowie to na serio :roll:
:crazyeye: hmm szczuplutka, w czerwonej koszuli? To byłaś moze Ty?

Posted

Ano :roll::oops:

Oooo tak od razu lepiej :)

:nono::evil_lol:

:eating:

No i wlasnie, kogo my tu mamy:cool1: To byl zupelny przypadek ze zrobilam Wam foty, cykalam jak leci :lol:

Posted

Ja dam na razie tylko jedno, bo siostra ma bardzo słaby internet, nie chce jej niszczyc wizji Blueconnectu ;-) Jak wrócę do domu jutro, to wrzucę resztę, ale mam tylko kilka ...

Kasia wyglądaliście pięknie :loveu::loveu:

I tak sie ciesze, ze pogoda Wam dopisala! Jejku wzruszam sie, hyh ... :loveu:

Posted

Piękna para,:loveu:Kasiu , Piotrze wyglądacie cudnie !:loveu: Bardzo szczęsliwi, uśmiechnięci , aż miło na nich patrzeć :loveu:
Kasiu, dziewczyny maja rację, naprawdę zjawiskowa Panna Młoda,a Pan Młody dumny, zakochany na zabój:loveu::loveu:

dziewczyny , Gosiu, Kasiu, Anetta, dziękujemy za relację.:loveu::loveu:

Posted

Nawet mnie ktos uchwycił z Was, a ja naprawde jestem nie za ladna i niestety zadnej z Was nie poznalam a szkoda, ale Kasia naprawde wygladala zjawiskowo a ja jak bedziecie ogladac zdjecia to ta w tej wrzosowej marynarce w biale prazki i malutka pulchniutka.

Posted

Gosiek mnie uwiecznila. A ja jej nie poznalam ani jej ani Anetty, ale Kasie poznalam i to najwazniejsze i na jednym zdjeciu ogolnym jestem jak mlodzi wychodza z kosciola ja to ta najgrubsza i najnizsza w czarnej spodnicy i plaskich butach z torebka.

Posted

Kasiu i Piotrze!!!!
Śliczna z Was para i uroczystość także piękna.:loveu:
Niech Waszą drogę słonko opromienia tak jak w tym uroczystym dniu.
Życzę udanej podróży poślubnej.
Ps W tej sukni wyglądałaś przepięknie. Lepiej niż ta modelka, której
zdjęcie prezentowałaś, bo radość i szczęście dodały jeszcze uroku.:loveu:

Posted

Kochani,

wyglądaliście przepięknie, aż łezka w oku się zakręciła kiedy ogląda się takie cudne zdjęcia, zakochanej pary :loveu: Oboje wyglądaliście zjawiskowo, suknia przepięknie się na Tobie prezentowała, jesteś taka drobniutka i śliczniutka, że odzianie stanowiło dodatek do urody. Piotr również niczego sobie, pasujecie do siebie jak dwie krople wody.
Żyjcie długo i szczęśliwie Kochani :loveu:
Udanej podróży poślubnej, czekamy tu na Was :loveu:

Posted

Kasiu i Piotrze - wszystkiego co najsloneczniejsze! Oby Wam szczescie sprzyjalo!!! Zebyscie zawsze byli tacy piekni soba i szczesliwi ze soba!!!
p.s. Piotrek - pilnuj naszej Kasi i Tenka!!!