Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 panienkabubu napisał(a):za to... JA BEDE! :) jak znajdę Kościół, ale to w poblizu Górczewskiej i Wola Parku, tak ?:) tak... a Madzia będzie? Bo się coś dawno już nie odywa. Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a):tak... a Madzia będzie? Bo się coś dawno już nie odywa. Mhm, Madzia chyba będzie wtedy w pracy :( Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 panienkabubu napisał(a):Mhm, Madzia chyba będzie wtedy w pracy :( och NIE :shake: Kasia tak sie cieszyła ze Madzia będzie Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a):Nio to daj kofffana !!! ;-) Oj gdybym mogła to bym przyleciała raz dwa....ze tez akurat w maju musisz sie hajtac;-) .trza było w czerwcu .eheheh....... czekam na jakies pw z adresem!!! bo czas leci !!!! zaraz Ci wysle i czekam na karteczke :p panienkabubu napisał(a):za to... JA BEDE! :) jak znajdę Kościół, ale to w poblizu Górczewskiej i Wola Parku, tak ?:):multi::multi::multi: tak, to ten kościół! jeśli mamy na myśli ten sam ;) o, tak on wygląda: nie za dużo widać, bo po ciemku, ale nic lepszego nie znalazłam :oops: a Madzie to osobiście zastrzele i pojde siedziec i mi to zycie zmarnuje... :placz::placz: a wszystko przez to, ze nie chciało jej sie do mnie na slub przyjechac :shake: Quote
sota36 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Teklunia napisał(a):cześć koleżanki w psouzależnieniu ;) śłubu jeszcze nie czuję, bo ciągle w pracy siedzę... do ostatniej chcwili... chyba prosto stad do ołtarza polecę ;) fot jezszcze nie ma ;) podróż na Rodos :) Kasiu - Tena nie będzie na ślubie :shake: Nie miałby się kto nim zając, bo maja mama zapewne będzie dużo bardziej nieprzytoman niż ja ;) Poza tym wesele będzi etrwało całą noc, więc Ten wyjeżdża do przyszywanych "dziadków" na wieś ;) Mnie chodzi o foty tych...fatalaszkow! A jeszcze lepiej Ciebie w tych ...fatalaszkach. A nie tam Rodos! Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 sota36 napisał(a):Mnie chodzi o foty tych...fatalaszkow! A jeszcze lepiej Ciebie w tych ...fatalaszkach. A nie tam Rodos!fatałaszków powiadasz...:cool3: :evil_lol: no to nie wiem, czy Gosia się zgodzi zrobić mi taką rozbieraną sesję ;) Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Teklunia napisał(a):fatałaszków powiadasz...:cool3: :evil_lol: no to nie wiem, czy Gosia się zgodzi zrobić mi taką rozbieraną sesję ;):lol: a co tam...pewnie ze zrobię :megagrin: Kasiu... zaraz wstawię u siebie zdjątka robalków... specjalnie dla Ciebie :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 pamietam i trzymac kciukasy za Twoich podopiecznych...daj znak jak poszlo dzieciakom.....:loveu: nie stresuj dadza rade...wierze w Ciebie i w nich.... buziaki:loveu: Quote
zuzolandia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 DZIENDOBEREK ;-) alez mamy dzisiaj fajny dzionek !!!! oby słoneczko swieciło gdy w tej odjechanej sukni bedziesz podązac na nowa sciezke zycia ;-) ......buzioleeeeeeeee Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Gosiek napisał(a)::lol: a co tam...pewnie ze zrobię :megagrin: Kasiu... zaraz wstawię u siebie zdjątka robalków... specjalnie dla Ciebie :p byłam, widziałam, zachwyciłam się i dziękuję :loveu: nawet nie wiedziałąm że one są tak słodko włochate :loveu::loveu::loveu: zuzolandia napisał(a):DZIENDOBEREK ;-) alez mamy dzisiaj fajny dzionek !!!! oby słoneczko swieciło gdy w tej odjechanej sukni bedziesz podązac na nowa sciezke zycia ;-) ......buzioleeeeeeeee oby, oby... i czekam na kartkę ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):pamietam i trzymac kciukasy za Twoich podopiecznych...daj znak jak poszlo dzieciakom.....:loveu: nie stresuj dadza rade...wierze w Ciebie i w nich.... buziaki:loveu: chyba pomyliłaś galerię :evil_lol: to galeria TENa a nie GUTKA :evil_lol: :evil_lol: ale nie przejmuj sie, mnie tez sie to kiedys zdarzylo :evil_lol: zawsze mylę Gutka i Tenka :evil_lol: KASIA KASIA KASIA to juz za 2 i pół dnia! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (a co troche stresu nie zaszkodzi:cool3: ) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 aha i najwazniejsze jak bedziesz widziala jakiegos czubka z aparatem w reku ktory bedzie skakal obok was non stop to będe ja ! :loveu: Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 panienkabubu napisał(a): KASIA KASIA KASIA to juz za 2 i pół dnia! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (a co troche stresu nie zaszkodzi:cool3: )nie udało Ci się ;) jeszcze nic a nic się nie stresuję :eviltong: siedzę sobie spokojnie w pracce i zarabiam na życie pisaniem nudnego artykułu :razz: panienkabubu napisał(a):aha i najwazniejsze jak bedziesz widziala jakiegos czubka z aparatem w reku ktory bedzie skakal obok was non stop to będe ja ! :loveu:tylko nie wleź na nas podczas przysięgi! bo w umowie z fotografem mamy paragraf, że nikt nie będzie wtedy przeszkadzał ;) a poza tym, Ty moj czubku, to już nie mogę się doczekać :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Teklunia napisał(a):nie udało Ci się ;) jeszcze nic a nic się nie stresuję :eviltong: siedzę sobie spokojnie w pracce i zarabiam na życie opisaniem nudnego artykułu :razz: tylko nie wleź na nas podczas przysięgi! bo w umowie z fotografem mamy paragraf, że nikt nie będzie wtedy przeszkadzał ;) a poza tym, Ty moj czubku, to już nie mogę się doczekać :loveu::loveu::loveu: heheheh nie zamierzam przeszkadzac fotografowi, ja po ceremonii będę cykać, także nie obawiaj się :loveu: jak to się nie stresujesz?! Kasia, czy Ty aby na pewno ślub bierzesz?? :cool3: Quote
Alka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 cześc Kasiu ! Kasiu, to już pojutrze ...:multi::multi: Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 panienkabubu napisał(a):heheheh nie zamierzam przeszkadzac fotografowi, ja po ceremonii będę cykać, także nie obawiaj się :loveu: jak to się nie stresujesz?! Kasia, czy Ty aby na pewno ślub bierzesz?? :cool3:biorę ;) ale czym tu się stresować? przecież nie am ażadnych wątpliwości że to TEN, a reszta (wesele, goście, suknia itp) to przecież bez znaczenia tak naprawde... i tak wszystkim nie dogodze:razz: Alka napisał(a):cześc Kasiu ! Kasiu, to już pojutrze ...:multi::multi:Aluś:multi::multi::multi: gdzie się podziewałaś tyle czasu?:shake: Quote
Alka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Teklunia napisał(a): Aluś:multi::multi::multi: gdzie się podziewałaś tyle czasu?:shake: jaskoś odwykłam od dogo...:oops: ale pamiętam o Was!:loveu: Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Alka napisał(a):jaskoś odwykłam od dogo...:oops: ale pamiętam o Was!:loveu: nieeeeee!!!:smhair2::smhair2::smhair2: nie wierze, ze tak sie da :evil_lol: Quote
Alka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Teklunia napisał(a):nieeeeee!!!:smhair2::smhair2::smhair2: nie wierze, ze tak sie da :evil_lol: tak zupełnie to nieee:evil_lol: , czasem cichaczem Was podczytywałam ... Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ;)Kasiu ........i jak samopoczucie przed..................................:loveu: Quote
eria Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 matko jedyna ślub bierze i się nie stresuje :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: szkoda że nie moge na nim być, ale duchem będę z Wami !:loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej Tenkowe;) Teklunia napisał(a):nieeeeee!!!:smhair2::smhair2::smhair2: nie wierze, ze tak sie da :evil_lol: oj da sie... da sie:cool1: Quote
anetta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 To juz jutro, to juz jutro :cool3: Kasiu, czy Ty wiesz ze TO juz jutro? :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 panienkabubu napisał(a):chyba pomyliłaś galerię :evil_lol: to galeria TENa a nie GUTKA :evil_lol: :evil_lol: ale nie przejmuj sie, mnie tez sie to kiedys zdarzylo :evil_lol: zawsze mylę Gutka i Tenka :evil_lol: KASIA KASIA KASIA to juz za 2 i pół dnia! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (a co troche stresu nie zaszkodzi:cool3: ) no wlasnie...futrzaki sa bardzo podobne.DZIEWCZYNY PRZEPRASZAM.........*******a pomyliła galerie..... tak pomyliłam matury ze slubem.... tylko mi glowy nie ucinac:loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 KASIA TO ZA 25 I PÓŁ GODZINY!!!!!! czy Ty wiesz, ze to za 25 i pol godziny?????????? bede mogla Cie ryzem obrzucic? :cool3: Quote
Recommended Posts